Děčín – Ještěři 1:3 (kon.) | Litoměřice – Berani 3:4 (1:2 po s.s.)
po s.s. (1:2)
SHC Killers Litoměřice
3:4 (1:2, 0:1, 2:0)
HSÚ Berani Ústí nad Labem
Neděle 17.02.2019, 14:30 • Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Ode mne to je vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne. (16:19:24)
     
    V Litoměřicích je dobojováno. Velmi dramatickou bitvu, kterou okořenily i dlouhé samostatné nájezdy ovládli ústečtí Berani, kterým se podařilo vybojovat v Killers Areně dva body,
     
    Konec zápasu.
     
    45:00
    V samostatných stříleních zvítězil tým HSÚ Berani Ústí nad Labem.
    Autorem vítězné branky je PATRIK BALCAR.
     
    8. série
    1:2
    Marek STIBAL neproměňuje.
     
    8. série
    1:2
    Patrik BALCAR proměňuje.
     
    7. série
    1:1
    Marek STIBAL neproměňuje.
     
    7. série
    1:1
    Josef POLÁČEK neproměňuje.
     
    6. série
    1:1
    Stanislav TAUŠ neproměňuje.
     
    6. série
    1:1
    Jaroslav VANDAS neproměňuje.
     
    5. série
    1:1
    Martin PATZELT neproměňuje.
     
    5. série
    1:1
    Jakub PATRÁK neproměňuje.
     
    4. série
    1:1
    Martin PATZELT neproměňuje.
     
    4. série
    1:1
    Milan ŠIMEK neproměňuje.
     
    3. série
    1:1
    Michal SMOLÍK neproměňuje.
     
    3. série
    1:1
    Vojtěch ČERVINKA neproměňuje.
     
    2. série
    1:1
    Marek STIBAL proměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Martin PATZELT proměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Jaroslav VANDAS neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Patrik BALCAR neproměňuje.
     
    Samostatná střílení začínají.
     
    Dvěma góly se dokázali Killers vrátit do hry a utkání tak stále nenašlo vítěze. Už teď je ale jasné, že Litoměřice jako jeden z mála obrali Ústí o jeden až dva body. O vítězi tak rozhodnou samostatné nájezdy.
     
    45:00
    Třetí třetina skončila.
     
    44:54
    Jan Zimanzl musí hasit jednu střelu za druhou.
     
    43:53
    Ústečané díky tomu mají velkou výhodu v závěrečné minutě. Pro vystřelení čekají s důmyslnou rozehrávkou po vnějším obvodu útočného pásma. Mezi nimi ale stojí precizně blokující litoměřická letka.
     
    43:48
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Milan Dvořák – 2 min., podražení).
     
    43:20
    Z poloviny hřiště nahodil míček na Mergla Michal Smolík. Gólman Ústí jej přidržel pro své spoluhráče, kteří se posléze vydali na dalekou výpravu před Zimanzla.
     
    43:13
    Oddechový čas pro hosty.
     
    42:31
    Od vlastní branky se pokusil o rozehrávku Marek Stibal. Míček se posléze dostal k Milanu Šimkovi, který pronikal podél pravého mantinelu. Svou akci ale nedotáhl do konce a ústecký tým se dokázal vrátit před Zimanzla.
     
    41:46
    Ústečanům se ale současný stav pochopitelně nelíbí a snaží se o znovuzískání vedení. U pravého mantinelu si drze počínal Marek Tauš, ovšem tato akce vyústila pouze v litoměřickou protiakci.
     
    41:32
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! Prudké nahození Milana Dvořáka dokázal těsně před brankovištěm dotečovat mezi tři tyče MICHAL SMOLÍK. Killers se tím pádem v závěru vrací do hry! Asistence: Milan Dvořák.
     
    40:00
    Tohle byla hodně povedená akce z dílny Jakuba Patráka! Po svém návratu z trestné si to rychle šinul s míčkem na holi směrem k ústecké brance. Tam poslal zadovkou míček na Jaroslava Vandase, který vypálil. Ovšem proti důrazné střele litoměřického beka vytáhl Mergl pohotový zákrok.
     
    39:53
    Domácí v plném počtu.
     
    38:51
    Berani byli nuceni stáhnout se až k vlastní brance. Po krátké konsolidaci se ale dokázali dostat do útočného pásma. Průnik ale důrazným zákrokem zastavil litoměřický Jiří Grus.
     
    38:00
    Další přesilovka znamená další usídlení Ústečanů před litoměřickou branku. Šanci ale úspěšně uhasil Milan Dvořák a jeho vyhození míčku přes všechny tři čáry.
     
    37:53
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Jakub Patrák – 2 min., držení hole).
     
    37:41
    Velmi drze přešel Milan Dvořák do ústeckého útočného pásma. Přes množství hráčů se ale nedokázal probít z rohu.
     
    37:23
    Marně se snažil obrat Ondřej Rechtorik o kotouč Jiřího Cíchu. Berani se díky tomu po delší době vydali na útočnou výpravu, kterou úspěšným zákrokem uhasil Jan Zimanzl.
     
    37:02
    Tyč zazvonila po střele Michala Krejzy! Odražený míček se trochu krkolomnějším způsobem dostal k Marku Stibalovi, který v rohu u modré čáry neváhal ani vteřinu a napálil velmi prudce míček na ústeckou branku.
     
    36:28
    I tak ale pokračuje tlak Killers na vyrovnání. K zakončení dlouhé kombinace se dostal Jaroslav Vandas, ovšem jeho střela se pouze odrazila o protihráče, stojícího před ním.
     
    35:56
    Ze středu hřiště nahodil kotouč na branku Jiří Grus. Díky tomu se před Merglem rozhořel tuhý boj o míček, který ukončili Ústečané vyhozením míčku na zakázané uvolnění.
     
    35:48
    Dnešní utkání sleduje 15 diváků.
     
    34:52
    Killers se stále snaží dostávat do útočného pásma. Řada jejich zakončení je i úspěšná, přesto k vyrovnávací gólové trefě volný prostor najít nedokáží.
     
    33:49
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Litoměřický tým se pozvolna gólově přibližuje! V pravém kruhu dokázal pod velkým úhlem vypálit JAROSLAV VANDAS, jehož střela zaplula těsně vedle pravé tyčky branky Luboše Mergla. Asistence: Michal Smolík
     
    33:08
    Marně se snažil Milan Dvořák doběhnout Petra Vojtu u Merglovy branky. Ústečanům se díky tomu opět povedlo sehrát a zahájit obratovou protiakci.
     
    32:31
    Litoměřičtí rozehráli úspěšnou akci, jejíchž vyvrcholením byl náběh a následné zakončení Tomáše Macha. Luboš Mergl měl ale celou situaci před svýma očima a i když střela padla z velmi těsné blízkosti, zůstal ve střehu a míček lapil.
     
    31:59
    Hned tři vhazování během čtyřech vteřin musel skousnout sudí Loskot. Prakticky to znamená pokračování ústeckého usazení v předbrankovém prostoru a neustálou snahu o zakončování.
     
    31:55
    Killers zmírnili tlak před vlastní brankou vyhozením míčku na zakázané uvolnění.
     
    30:59
    Načež zcela sám z chaosu před vlastní brankou vyběhl Josef Poláček. Při jeho průniku byl ale míček přecijen o něco rychlejší a Zimanzl měl dostatek času k jeho odhození.
     
    30:07
    Po úvodním buly si s míčkem na holi seběhnul k pravé straně Patrik Barcal, který z tohoto prostoru prudce vypálil na Zimanzla. Litoměřický gólman měl sice s chycením míčku starosti, přesto jej dokázal udržet před brankovou čarou.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhá třetina přinesla velmi vyrovnanou a vyhrocenou hru. Berani však během ní jediným gólem periody dokázali odstoupit na rozdíl dvou branek.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:48
    V posledních vteřinách hry to ještě zkouší litoměřičtí hokejbalisté před Merglem.
     
    28:36
    O prudké nahození na branku Mergla se postaral Michal Krejza. V brankovém prostoru si ale míček převzali Berani, kteří tím pádem zahájili svou další cestu na opačný konec hrací plochy. Ani tentokrát ale svou snahu ve střelu proměnit nedokázali.
     
    28:11
    Tlak Ústečanů na branku Litoměřic narůstá. Berani se již většinu doby drží v útočném pásmu, ovšem stále si lámou zuby na gólmanovi Killers.
     
    27:42
    Hosté v plném počtu.
     
    26:51
    V rohu hrací plochy čeká na vhodnou příležitost k nahrávce Marek Stibal. K jeho smůle se ale utrhli hráči Ústí, kteří neváhali ani vteřinu a rychle vyběhli proti Zimanzlovi.
     
    25:47
    Po dlouhé době se hra přesunula před ústeckou branku. Z mnoha šancí se jí pokouší Killers prostřelit, stále však narážejí na organizovaný obranný blok Ústečanů.
     
    25:42
    Vyloučení v týmu HSÚ Berani Ústí nad Labem (Tomáš Bejček – 2 min., sekání).
     
    25:38
    Killers pokračují ve čtyřech.
     
    24:34
    Hra se již téměř výhradně vyskytuje před Janem Zimanzlem. Litoměřická obrana je ale pozorná a s vysokou úspěšností napadá rozehrávku Beranů. V podání Jaroslava Vandase také navíc velmi vysoko.
     
    23:57
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Marek Stibal – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HSÚ Berani Ústí nad Labem (Patrik Balcar – 2 min., napadení).
     
    23:38
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Tomáš Krátký – 2 min. + 10 minut osobní trest, vysoká hůl). Trest odpyká Milan Dvořák.
     
    22:05
    Hosté v plném počtu.
     
    21:45
    I v oslabení jsou litoměřičtí hokejbalisté stále aktivnějším týmem. Od modré vypálil směrem k brance Michal Krejza, prostor brankoviště však trefit nedokázal.
     
    21:28
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Ondřej Rechtorik – 2 min., držení protihráče).
     
    21:16
    O průnik na opačnou stranu se postaral Milan Šimek. Z jeho výběhu podél mantinelu ale nevzešlo ideální nahození na branku.
     
    21:03
    Domácí v plném počtu.
     
    20:25
    S míčkem na holi se o průnik středem pokusil Matěj Kotlík. V tom byl nakonec i úspěšný, ovšem ani nyní nedokázal zakončit.
     
    20:05
    Vyloučení v týmu HSÚ Berani Ústí nad Labem (Petr Vojta – 2 min., nedovolené bránění).
     
    19:03
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Marek Stibal – 2 min., zdržování hry).
     
    18:05
    Na modré čáře vyblokoval míček a pronikajícího Macha Tomáš Bejček. Poté neváhal ani vteřinu a rychle vypálil směrem k opačnému mantinelu.
     
    17:26
    Napadání ústecké branky v podání Killers pokračuje i nadále. Ovšem i nadále se nemohou hráči Litoměřic odhodlat k nekompromisnímu zakončení. Toho hosté využívají a přenášejí těžiště hry před Zimanzla.
     
    16:20
    Litoměřickým se podařilo obrátit hru a ve velkém ostřelují Merglovu svatyni. Před ním však stojí zahuštěný obranný blok ústeckých hokejbalistů, který spolehlivě blokuje všechny litoměřické střely.
     
    15:38
    Berani právě vstřelili branku!
    A své snažení proměňují v rychle vstřelenou branku! Po povedené kombinační souhře se před brankou nejlépe zorientoval ONDŘEJ TUČEK, jehož střela přesně našla prostor branky Jana Zimanzla. Asistence: Patrik Balcar, David Gottfried.
     
    15:05
    První buly druhé třetiny získali ústečtí hokejisté. Míček si ihned ukořistil Patrik Balcar, jehož se snažil ubránit Vandas. Ovšem i tak se Berani dostali do útočného pásma.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina ukázala velmi vyrovnanou hru. Oba týmy předvedly značné úsilí k vystřelování na branku. Ovšem v této činnosti měli více štěstí hosté, kteří tak budou vstupovat do další fáze zápasu s mírnou výhodou.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:16
    Pomalou rozehrávku od vlastní branky zvolil Petr Vojta. Na polovině hřiště ale narazil na hustý obranný blok Litoměřic, jehož překonání dělá Beranům trochu větší práci, než by se dalo čekat.
     
    13:30
    Další přesilovka znamená opětovné Beraní vyrojení před litoměřickou brankou. K prvnímu zakončení se dostal Petr Vojta, ovšem Zimanzl předvedl povedený zákrok a míček lapil.
     
    13:11
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Ondřej Rechtorik – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:46
    Přes dvoučlennou obranu Litoměřic nyní nepřešel Marek Tauš. Litoměřickému týmu se tím pádem povedlo přejít na opačný konec hřiště.
     
    11:56
    Berani právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! Dlouhé nahození od gólmana dokázal přesně za Zimanzlova záda poslat ONDŘEJ TUČEK. Asistence: Luboš Mergl.
     
    09:14
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Tomáš Krátký – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Milan Šimek – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HSÚ Berani Ústí nad Labem (Marek Tauš – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu HSÚ Berani Ústí nad Labem (Stanislav Tauš – 2 min., hrubost + 10 minut osobní trest, nesportovní chování).
     
    09:14
    Na hrací ploše to začíná vřít! Oba týmy se pustily do velké potyčky, s jejíchž rozehnáním měli sudí velký problém.
     
    08:56
    Domácí v plném počtu.
     
    08:46
    V posledních vteřinách oslabení nasměrovali Killers míček na opačný konec hrací plochy. Letěl ale příliš vysoko, tudíž oba týmy měly problém s jeho zpracováním.
     
    07:21
    Obětavě proti Petru Vojtovi si vyšel Jaroslav Vandas. Ovšem zcela vytěsnit míček mimo ohrožení litoměřický bek nedokázal. Berani tak pokračovali stále ve své kombinaci.
     
    07:08
    Pozvolnou rozehrávkou od vlastní branky začínají Berani svou druhou přesilovou hru. Díky tomu se posléze usadili na soupeřově polovině, kde se díky sérii přihrávek snaží o prověření Zimanzla.
     
    06:56
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Marek Stibal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:19
    Jiřího Cíchu si dokázal v mezikruží obhodit Tomáš Mach. Bezprostředně na to vyslal míček křižmo na Mergla, ovšem ústecký gólman si dokázal poradit.
     
    05:47
    Po vyrovnání početních sil převzali otěže hry litoměřičtí hokejbalisté, kteří začali napadat prostor soupeřovy obranné třetiny a díky enormní snaze se v něm také snaží udržet.
     
    05:41
    Domácí v plném počtu.
     
    05:17
    Litoměřickým se podařilo snížit tlak vyhozením míčku na opačný konec hřiště. Tam si pro něj seběhl David Gottfried, který rovněž zahájil postupný průnik zpět.
     
    04:38
    Berani nadále pokračují ve svém tlaku na litoměřickou branku. Díky přesilovce už prakticky neopouštějí útočný prostor, ovšem stále nemohou vyslat bezprostředně ohrožující střelu na gólmana Killers.
     
    03:41
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Jiří Grus – 2 min., napadení).
     
    03:28
    Berani právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! TOMÁŠ BEJČEK se postavil na modré čáře, kde vzal na svá bedra povedenou kombinační souhru a tu dělovkou poslal přímo za Zimanzla. Asistence: Martin Patzelt, Petr Vojta.
     
    03:12
    Tomáš Bejček zastavil pronikající míček mimo útočnou třetinu Ústí.
     
    02:14
    Berani se stále snaží o přesun před litoměřickou branku. I když se jim to místy daří, stále se nemohou dostat k přímo ohrožující střele na Jana Zimanzla.
     
    00:21
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Na tu další ale už nikoliv! Postupnou rychlou kombinací dokázal prostrčit míček za záda Mergla ONDŘEJ RECHTORIK. Asistence: Michal Smolík, Jaroslav Vandas.
     
    00:18
    S první šancí se vydali do útoku litoměřičtí hokejbalisté. Již v počátku ale Mergl svůj tým podržel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SHC Killers Litoměřice: Zimanzl – Grus, Smolík (A), Krejza, Šimek, Rechtorik, Vandas (A), Krátký, Dvořák, Patrák (C), Mach, Stibal

    HSÚ Berani Ústí nad Labem: Mergl – Tuček, Tauš, Vojta, Cícha, Řídel, Balcar, Patzelt, Bejček, Tauš, Gottfried, Poláček, Kotlík, Červinka, Bärnt

    Rozhodčí: Joudal, Loskot.
     
    Předchozí vzájemné utkání zcela jasně ovládl ústecký celek. Na svém hřišti nasázel do soupeřovy branky hned dvanáct gólových tref, přičemž jen jedinkrát inkasoval. Zároveň Berani dokázali využít všech pět přesilovek, které jim Killers umožnili, sami navíc nebyli vyloučeni ani v jednom případě.
     
    Tabulkově jsou jasným favoritem utkání Berani, kteří se čtyřiceti body vedou celou ligu, navíc s náskokem osmi bodů na druhý Most. To litoměřický tým je v poněkud svízelnější situaci. S dvanácti body se umístil těsně pod postupovou hranicí pro play-off, přičemž na osmou Duklu Ústí nad Labem ztrácí již šest bodů.
     
    Oba týmy již mají za sebou svá úvodní jarní kola. Obě však měla úplně jiný průběh. Zatímco Berani vysoko porazili na svém hřišti Kadaň, Killers svedli náročnou bitvu s ústeckou Duklou, jíž nakonec podlehli velmi těsně 4:5. Ještě předtím ale ústecký tým prokázal svou formu během dohrávaného dvojzápasu s Chomutovem a Jirkovem, které rovněž smetl velmi vysokým rozdílem.
     
    Zdravím vás z litoměřické Killers Areny u utkání 2. národní hokejbalové ligy. Své síly zde změří domácí SHC Killers Litoměřice proti HSÚ Berani Ústí nad Labem. Přeji příjemné odpoledne s hokejbalem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 1. Rechtorik (Smolík, Vandas), 34. Vandas (Smolík), 42. Smolík (Dvořák) – 4. Bejček (Patzelt, Vojta), 12. Tuček (Mergl), 16. Tuček (Balcar, Gottfried), rozh. náj. Balcar

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Patrik Balcar (BER)
    0:0   Jaroslav Vandas (KLM)
    2. série:
    0:1   Martin Patzelt (BER)
    1:1   Marek Stibal (KLM)
    3. série:
    1:1   Vojtěch Červinka (BER)
    1:1   Michal Smolík (KLM)
    4. série:
    1:1   Milan Šimek (KLM)
    1:1   Martin Patzelt (BER)
    5. série:
    1:1   Jakub Patrák (KLM)
    1:1   Martin Patzelt (BER)
    6. série:
    1:1   Jaroslav Vandas (KLM)
    1:1   Stanislav Tauš (BER)
    7. série:
    1:1   Josef Poláček (BER)
    1:1   Marek Stibal (KLM)
    8. série:
    1:2   Patrik Balcar (BER)
    1:2   Marek Stibal (KLM)


    SHC Killers Litoměřice: Zimanzl – Grus, Smolík (A), Krejza, Šimek, Rechtorik, Vandas (A), Krátký, Dvořák, Patrák (C), Mach, Stibal
    HSÚ Berani Ústí nad Labem: Mergl – Tuček, M. Tauš, Vojta, Cícha, Řídel, Balcar, Patzelt, Bejček, S. Tauš, Gottfried, Poláček, Kotlík, Červinka, Bärnt

    Rozhodčí: Joudal, Loskot

    Diváci: 15
    bahis siteleri