Magnitogorsk – Ufa 2:1 (po pr.) | Jaroslavl – Soči 4:3 (po pr.) | Omsk – Kazaň 6:0 (kon.)
Jokerit – Dynamo Moskva 2:4 (kon.)
po prodl.
Lokomotiv Jaroslavl
4:3 (1:2, 2:0, 0:1 - 1:0) Stav série: 1:0
HK Soči
Pondělí 25.02.2019, 17:00 • Arena 2000 • Play-off KHL • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezký pondělní večer přeji u KHL. Základní část je minulostí a dnes začínají první zápasy play-off. Čeká nás osmifinálový souboj mezi týmy Lokomotiv Jaroslavl a HK Soči.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Hokejisté domácí Jaroslavle se v tabulce Západní konference umístili na třetím místě. Na své konto zapsali šestaosmdesát bodů za čtyřicet výher a dvaadvacetkrát prohráli. Základní část se jim tak rozhodně povedla a nyní už ladí formu na první duel v sérii proti Soči. Lokomotiv zakončil sezónu ve středu, kdy se v posledním utkání střetl s CSKA na jeho ledě. A tam hráči Jaroslavle padli 1:2 po samostatných nájezdech. Dnes je tu ale už ostrý start vyřazovacích bojů a domácí se pokusí získat první bod v sérii.
     
    HK Soči

    Hosté ze Soči se umístili ve stejné konferenci na šestém místě a získali šestašedesát bodů za osmadvacet výher a čtyřiatřicet proher. Také oni mohou být spokojeni s dosavadním průběhem základní sezóny a je před nimi velká výzva, a sice skalp silného celku z Jaroslavle. Hosté zakončil základní část pěti výhrami v řadě za sebou, naposledy srazili doma 2:0 Slovan Bratislava. V posledních dnech se tak potýkají s velmi dobrou formou a tu se budou snažit přenést i do série s Lokomotivem. Čekají nás tak zajímavé duely, ten první dnes si tak rozhodně nenechte ujít.
     
    Vzájemná utkání

    V základní části se oba celky utkaly čtyřikrát, dvakrát se z výhry radovali hráči Soči, dvakrát pak Lokomotiv Jaroslavl. Dnes uvidíme, jak si celky povedou.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (Jaroslavl)
    Alexander Salák (Jaroslavl)

    Martin Bakoš (Soči)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Salák) – Nakládal, Rafikov, Kronwall (C), Jelesin, M. Osipov (A), Čerepanov, Kutuzov – Kozun, Loktionov, Apalkov – Sannikov (A), Alexejev, Denisenko – Korškov, Iljenko, J. Averin – Kovalenko, Ivanov, Kajumov – J. Korotkov.

    HK Soči: Barulin (Šikin) – J. Alexandrov (A), Jokipakka, Budkin, K. Vorobjov, Rykov, Pajgin, D. Alexandrov – O'Dell (C), R. Rosén, Bočarov – Bakoš, Šmeljov, Collins (A) – Starkov, Lugin, Kaletnik – Kapustin, Rachimullin, Altybarmakjan – Polunin.

    Rozhodčí: Kulakov, Sergejev – Palej, Zacharov.
     
    K utkání je vše připraveno, první duel v osmifinálové sérii mezi Jaroslavlí a Soči bude moci za malý okamžik začít.
     
    A halou v Jaroslavli už zní hymna Ruské sborné.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Domácí se hned dostali do útočného pásma, Kronwall vystřelil od modré čáry, jeho pokus ale skončil mimo tři tyče. Hosté tak hru otáčejí na druhou stranu.
     
    00:41
    Ale také hráči Soči se nedostali do zakončení a puk tak končí opět na hokejkách domácích hokejistů.
     
    01:30
    Nikolaj Kovalenko z levé strany poslal přihrávku do mezikruží, nikdo z jeho spoluhráčů však nedokázal usměrnit kotouč za záda hostujícího brankáře.
     
    02:13
    Denis Alexejev si sjel do blízkosti Barulina, ten však zapsal další zákrok a hned na to posílá spoluhráče do rychlého protiútoku.
     
    02:51
    Za brankou Jaroslavle operovali s pukem hosté, ale do blízkosti Konovalova se nedostali a poté také kotouč ztratili.
     
    03:20
    Zijat Pajgin se napřáhl na modré čáře, jeho pokus zaletěl až před Ilju Konovalova a ten raději v pokleku ukrývá kotouč na své hrudi. Hra je přerušena.
     
    04:07
    V rohu kluziště v obranném pásmu Lokomotivu bojovaly oba týmy o puk, nakonec se k němu dostali domácí hráči a směřují zpět před Barullinovu klec.
     
    04:50
    Dmitrij Lugin se natlačil až před Konovalova, ale nedokázal ho v jeho těsné blízkosti prostřelit. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.
     
    06:11
    Delší dobu se zdrželi před Barullinem hráči domácího celku, ten však nemusel zasahovat. Domácím se totiž nepovedlo vyslat na něho nějakou střelu.
     
    06:55
    A už od vlastního brankáře zakládají další akci hosté a snaží se projít před domácího gólmana Konovalova.
     
    07:19
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají účet tohoto utkání. KIRILL KAPUSTIN si sjel do těsné blízkosti Konovalova, poté se ještě posunul k jeho pravé tyči a kotouč pak zasunul za jeho záda – 0:1. Domácí tak musejí dohánět jednobrankové manko, a to velmi brzy. Asistence: Andrej Altybarmakjan.
    07:19 Kirill KAPUSTIN - 0:1
     
    08:42
    Domácí se snažili najít rychlou odpověď, ale v blízkosti Barullina nezahrozili. Hosté tak otáčejí hru opět před branku Jaroslavle.
     
    09:44
    Další pěkná kombinace hráčů Soči, Martin Bakoš se dostal ke střele z pravého kruhu, ale jeho pokus šel jen vedle Konovalovovy klece.
     
    10:24
    Domácí hokejisté jsou nyní pod tlakem, hosté se opět nastěhovali do jejich pásma a kombinují před Konovalovem. Ten tak musí být mezi třemi tyčemi hodně pozorný.
     
    11:56
    Vladislav Kaletnik byl tísněn obranou domácích, nedostal se proto ke střele. Ale hosté pásmo udrželi a nadále v něm kombinují před brankou domácího celku.
     
    12:49
    Zaskočení domácí se opět nedostali do pásma soupeře a čelili dalšímu útoku. Následně pak se domácí dopustili faulu a hosté si jako první zahrají přesilovou hru.
     
    12:49
    Následuje první komerční přestávka tohoto utkání.
     
    12:49
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jakub Nakládal – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jegor Averin – 2 min., nesportovní chování).
     
    13:04
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí pořádný šok. Hosté využívají dvojnásobnou přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení. JYRKI JOKIPAKKA dostal od Roséna přihrávku do prostoru mezi kruhy a jeho pohotová střela pak končí znovu za záda Konovalova – 0:2. Asistence: Robert Rosén.
    13:04 Jyrki JOKIPAKKA - 0:2
     
    14:13
    Hráči Soči nadále pokračují v útočné hře, napadají svého soupeře v jeho pásmu a domácím se naopak nic nedaří. Ztrácejí kotouče a ke střele před Barullinem tak vůbec nedochází.
     
    14:49
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    14:59
    Nyní následuje další reklamní přestávka.
     
    15:09
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A hned po ní domácí snižují na rozdíl jediné branky. Od modré čáry střílel STAFFAN KRONWALL, poté před brankou chtěl tento dorazit za Barullinova záda ještě Denisenko, ale nemusel. Nakonec se kotouč po střele prvně jmenovaného dostal za brankovou čáru – 1:2. Asistence: Stěpan Sannikov a Denis Alexejev.
    15:09 Staffan KRONWALL - 1:2
     
    15:23
    Hosté jdou do další akce. Nyní už mají pouze jednobrankový náskok a rádi by ho opět navýšili.
     
    15:37
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Alexandr Kutuzov – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:32
    Hosté se snaží využít další přesilovou hru, dlouho operovali před brankou Jaroslavle, ovšem zakončit se jim nepovedlo. A až nyní domácí vyhazují puk až před branku hostů.
     
    17:37
    Jaroslavl je už v plném počtu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:47
    Hosté to ještě zkusili před Konovalovem, ovšem ten jejich snahu zastavil dalším dobrým zákrokem. Po něm ještě posílá na druhou stranu své spoluhráče.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní se hosté dostali do dvoubrankového vedení a domácí byli hodně zaskočeni. Ovšem dokázali snížit na rozdíl jediné branky a vrátili se tak zpět do zápasu. Ani jeden tým už do konce první části hry neskóroval a hosté tak poprvé do kabin jdou s jednobrankovým náskokem. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 17:55.
     
    Střely na branku: 3 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:35
    Hosté se hned v úvodu druhé třetiny dostali ke střele, kterou zablokovala obrana Jaroslavle a hned na to šli domácí hokejisté do akce.
     
    21:06
    Po neúspěšném tažení domácích šli hosté opět směrem k brance Lokomotivu a donutili Konovalova k dalšímu zákroku. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    21:43
    Denis Alexejev si nabruslil podél pravého mantinelu do útočného pásma, ale jeho následná střela skončila jen na zadním mantinelu.
     
    22:55
    Nyní se musela obrana Soči a také brankář Barullin činit. Domácí se dostali do tlaku před brankou hostů a zatopili obraně. Ta nakonec dostala kotouč do bezpečí.
     
    23:41
    Na druhé straně vyslal od levého kruhu štiplavou střelu Stanislav Bočarov, ovšem kotouč, který letěl k protější tyči, nakonec skončil jen vedle ní.
     
    24:40
    Jokipakka se netrefil ideálně před domácí brankou a nepřidal tak svůj druhý gól v zápase. Místo toho otáčejí hru na opačnou stranu zase domácí hokejisté.
     
    25:33
    Eric O'Dell si sjel za branku domácích, ale nedostal se s pukem před Konovalova. Další akce hostů, která skončila zmarem. Nicméně ti mají stále jednogólový náskok.
     
    26:23
    Sraženou střelu našel u branky Soči hostující Martin Bakoš a chtěl puk vyhodit do bezpečí, ale to se mu nepovedlo.
     
    26:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Domácí hráči se dostali do další akce před Barullinem a je z toho srovnávací gól. JEGOR AVERIN si v těsné blízkosti hostujícího brankáře počínal přesně a nadvakrát došťoural puk za jeho záda – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Staffan Kronwall a Arťom Iljenko.
    26:50 Jegor AVERIN - 2:2
     
    26:50
    Následuje další komerční přestávka.
     
    27:33
    Sean Collins nabral rychlost, objel domácí branku a poté u levé tyče Konovalova chtěl zakončit. Domácí brankář byl však proti a akci hostů zastavil.
     
    27:52
    Jelesin neudržel puk na modré čáře a ten proskočil do střední třetiny. Domácí se tak musí vracet zpět a založit celou akci od začátku.
     
    28:49
    Stěpan Sannikov projel za brankou soupeře, poté dostal puk do blízkosti Barullina, ovšem jeho střela byla hodně nepřesná.
     
    31:10
    Vyloučení v týmu HK Soči (Zijat Pajgin – 2 min., podrážení).
     
    31:30
    Domácí mají k dispozici přesilovou hru a mají tak šanci dostat se poprvé v utkání do vedení. Už obléhají hostující branku, zamkli soupeře v jeho pásmu.
     
    31:45
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv využívá přesilovou hru velmi brzy a dostává se opravdu poprvé do vedení. Po ose Loktionov a Nakládal pak druhý jmenovaný nabil STAFFANU KRONWALLOVI na pravé straně hostující branky a ten už si věděl rady. Po svižné střele se tak domácí radovali z vedoucího gólu – 3:2. Asistence: Jakub Nakládal a Andrej Loktionov.
    31:45 Staffan KRONWALL - 3:2
     
    33:54
    Hráči Lokomotivu notně ožili a opět se natlačili před hostující klec. Jejich další střela vystrašila Barullina, ten si však dokázal poradit.
     
    34:54
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    34:56
    Kutuzov se ocitl v těsné blízkosti Barullina, ale z otočky nedokázal trefil nahozený kotouč spoluhráčem. Posléze domácí vyslali další střelu, která už končí na hostujícím brankáři.
     
    35:29
    Zápas velmi rychle plyne, pomalu se blíží konec prostřední části hry a domácí po otočení skóre na svou stranu stále drží těsný náskok.
     
    36:04
    Domácí se nadechli k další akci před brankou soupeře, hosté však dokázali snahu Jaroslavli překazit a pomalu otáčejí hru na druhou stranu.
     
    36:47
    Jenže před Konovalovem nic nevymysleli a o puk hned přišli. Hned se tak musí vracet zpátky do obrany.
     
    37:17
    Vyloučení v týmu HK Soči (Zijat Pajgin – 2 min., podrážení).
     
    37:30
    Před domácím celkem se otevírá další možnost pojistit své vedení. Po dalším vyloučení Pajgina hrají přesilovou hru.
     
    37:47
    A už se nastěhovali do útočného pásma, kde kombinují před Barullinem. Ovšem hosté jim poté vypíchli puk a poslali ho až před Konovalova.
     
    38:40
    Další kombinace domácích, ti se už dostali do blízkosti Barullina, ale ten pokryl nebezpečný projektil z hole Osipova. Po něm je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:11
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Artur Kajumov – 2 min., hození hole nebo předmětu).
     
    39:17
    Pajgin skáče na led a hosté jsou tak v plném počtu.
     
    39:49
    Hosté tak mají zkrácenou přesilovou hru, dostali se sice před Konovalova, ale nezakončili. Poté spěchali za kotoučem do útočného pásma domácí, ale ani oni to nestihli.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je minulostí. Domácím se podařilo nejen vyrovnat, ale také dostat se poprvé do vedení. To si udrželi až do konce prostřední části hry. Čeká nás tak ještě hodně zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 18:45.
     
    Střely na branku: 15 – 19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Hosté se hned v úvodu třetí třetiny vrhli do útoku, ale k pořádné střele, která by domácího brankáře ohrozila, se nedostali.
     
    40:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    A nyní se to už povedlo, hosté využívají svou přesilovou hru a srovnávají stav zápasu. KIRILL KAPUSTIN vyslal na Konovalova střelu z bekhendu, ten puk vyrazil pouze před sebe a na dorážku stejného hráče už byl krátký – 3:3. Asistence: Zijat Pajgin a Robert Rosén.
    40:51 Kirill KAPUSTIN - 3:3
     
    43:11
    Rosén pálil z pravé strany na branku soupeře, ovšem Konovalov dokázal zakročit a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    43:53
    A Konovalov musel opět zasahovat proti podobné střele, jako před malou chvílí. Nyní to ale bylo z hole Martina Bakoše. Hra je znovu zastavena.
     
    44:10
    Hosté to znovu zkusili a Konovalov se musel opět v brankovišti činit.
     
    45:02
    Domácí se dostali do blízkosti branky hostů, ale jejich střela mezi tři tyče nezaplula. Hned na to pak hráči Soči otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    46:41
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před branku Barullina. Vhazovat se bude po jeho levé ruce. Domácí tak zadarmo získali útočné pásmo.
     
    47:17
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:17
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Brandon Kozun – 2 min., podrážení).
     
    48:31
    Hráči Soči se uhnízdili v pásmu soupeře, ale domácí dokázali získat puk a hned ho poslali až před hostující klec. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    49:17
    Lokomotiv se ubránil a nyní je už v plném počtu.
     
    50:01
    Jdeme do druhé desetiminutovky ve třetí třetině, stav je stále nerozhodný, dočkáme se nakonec nekonečného prodloužení, nebo jeden z týmů rozhodne ještě v základní části?
     
    50:47
    Vyloučení v týmu HK Soči (Alexandr Polunin – 2 min., hákování).
     
    51:00
    Domácí mají k dispozici přesilovou hru a v ní se pokusí strhnout vedení na svou stranu. Zatím se jim však nedaří ohrozit Barullina v brance hostů.
     
    51:38
    Brandon Kozun se dostal ke střele z levé strany, ale tu příliš zvedl. Ta končí jen vysoko nad brankou soupeře.
     
    52:03
    Další rána domácích nekončí brankou a hosté se hned na to dokázali osvobodit. Puk tak letí až před Konovalova.
     
    52:47
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    53:37
    Brandon Kozun byl znovu aktivní a sjel si na levou stranu, tentokráte se však ke střele nedostal a Jaroslavl ztrácí kotouč.
     
    54:40
    Čas rychle plyne, stále je stav nerozhodný a zatím to vypadá, že by se mohlo prodloužení konat. Ale samozřejmě ještě nepředbíhejme.
     
    55:31
    Kirill Kapustin útočil na hattrick, střela z mezikruží však skončila jen kousek vedle pravé tyče Konovalovovy branky.
     
    56:46
    Za brankou Jaroslavle bojovali hráči obou celků o kotouč, nakonec ho získali domácí, ale poslali ho daleko. Je z toho zakázané uvolnění.
     
    57:13
    Nakládal se natlačil před brankoviště soupeře, ovšem nakonec se k němu puk nedostal. Ten poté hosté vyhazují do bezpečí.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:18
    Zakázané uvolnění domácích a hra se stěhuje před branku Lokomotivu Jaroslavl. Vhazovat se bude v těsné blízkosti Konovalova.
     
    58:59
    Hosté před domácí brankou nezahrozili a domácí pak otočili hru. Ale také oni před brankářem Soči nedokázali přesněji zakončit.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Tak základní hrací doba neurčila vítěze a následovat tak bude prodloužení, které bude trvat dvacet minut. Upozorňuji, že v play-off o vítězi nerozhodují nájezdy, museí se rozhodnout v nastavení hrací době. Uvidíme, kolik třetin se v tomto duelu bude ještě hrát. Prodloužení začne přibližně v 19:30.
     
    Střely na branku: 22 – 26
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:09
    U puku jsou hosté a hned od vlastní branky zakládají první akci prvního prodloužení.
     
    60:24
    Domácí se hned dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před Ilju Konovalova. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    60:42
    Znovu se vhazuje před domácím brankářem, hned v první minutě prodloužení jsou tak hosté hodně aktivní. Ovšem do vážnější akce před brankou Jaroslavle se nedostali.
     
    60:59
    Jegor Rykov číhal v mezikruží, ale přihrávky se nedočkal. Místo toho se z otočky snažil o střelu O'Dell, leč neúspěšně. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.
     
    71:53
    Na Barullina si sjížděl Andrej Loktionov, jeho svižná střela z prostoru mezi kruhy ale byla pro brankáře hostů lahůdkou. Ten puk udržel ve své lapačce a zastavil hru.
     
    62:08
    Konovalov čelil vážnější střele v prodloužení. Z levé strany napřáhl k pořádné ráně Kirill Vorobjov, ale Konovalov natáhl ruku a zastavil tento pokus.
     
    63:17
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak prodloužení nakonec trvalo něco málo přes tři minuty. Kovalenko vyslal střelu na Barullina, který puk vyrazil pouze před sebe. Dojíždějící GEORGIJ IVANOV ho pak dorazil za jeho záda – 4:3. Je konec, domácí se v sérii ujímají vedení 1:0 na zápasy. Asistence: Nikolaj Kovalenko.
    63:17 Georgij IVANOV - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí ve čtyřiašedesáté minutě rozhodli prodloužení a v sérii se tak ujímají vedení 1:0 na zápasy. Hosté byli ale houževnatí a v úvodu prodloužení byli aktivnější. Nakonec však inkasovali a budou se v druhém měření sil snažit o srovnání série. Viděli jsme pohledné utkání, ve kterém byli šťastnější hokejisté Lokomotivu Jaroslavl.
     
    Střely na branku: 25 – 28
     
    Dnešní utkání sledovalo 8 500 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (Jaroslavl) 0+1, 1 střela, čas na ledě 17:47

    Martin Bakoš (Soči) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:10
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:47:14)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Kronwall (Sannikov, Alexejev), 27. J. Averin (Kronwall, Iljenko), 32. Kronwall (Nakládal, Loktionov), 64. Ivanov (Kovalenko) – 8. Kapustin (Altybarmakjan), 14. Jokipakka (R. Rosén), 41. Kapustin (Pajgin, R. Rosén)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Salák) – Nakládal, Rafikov, Kronwall (C), Jelesin, M. Osipov (A), Čerepanov, Kutuzov – Kozun, Loktionov, Apalkov – Sannikov (A), Alexejev, Denisenko – Korškov, Iljenko, J. Averin – Kovalenko, Ivanov, Kajumov – J. Korotkov.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – J. Alexandrov (A), Jokipakka, Budkin, K. Vorobjov, Rykov, Pajgin, D. Alexandrov – O'Dell (C), R. Rosén, Bočarov – Bakoš, Šmeljov, Collins (A) – Starkov, Lugin, Kaletnik – Kapustin, Rachimullin, Altybarmakjan – Polunin.

    Rozhodčí: Kulakov, Sergejev – Palej, Zacharov

    Diváci: 8 500
    Jaroslavl 4 2 Soči
    #1 Pondělí 25.02.2019 • 17:00
    Jaroslavl - Soči 4:3 po prodl.
    #2 Středa 27.02.2019 • 17:00
    Jaroslavl - Soči 3:0
    #3 Pátek 01.03.2019 • 17:30
    Soči - Jaroslavl 3:2 po prodl.
    #4 Neděle 03.03.2019 • 16:00
    Soči - Jaroslavl 3:1
    #5 Úterý 05.03.2019 • 17:00
    Jaroslavl - Soči 3:0
    #6 Čtvrtek 07.03.2019 • 17:30
    Soči - Jaroslavl 2:5
    bahis siteleri