Tisková konference 1.SK Prostějov (kon.) | Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava (kon.)
TK k předávání ocenění pro nejlepšího paralympika (kon.)
konec
Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava

sk Čtvrtek 28.02.2019, 13:00Tiskové konference
     
    A. Šporar: "Neviem koľkokrát som povedal, že Pasienky sú katastrofa, neboli fanúšikovia. My ich potrebujeme, na Pasienkoch to také nebolo." (13:34:38)
     
    "Chceme prilákať fanúšikov na štadión aj v ďalších zápasoch, našou hrou.Klub a fanúšikovia sú spojené nádoby." M. Ševela
     
    M. Ševela: "Nie, nevrátim sa k pôvodnému imidžu. Som trochu poverčivý a chcem to takto potiahnuť do konca sezóny. Ja som spokojný so sebou."
     
    V. Božikov: "Sme veľmi šťastní, že môžeme hrať tento zápas na novom Tehelnom poli pred našimi fanúšikmi. Bude skvelá atmosféra, chceme tento zápas vyhrať a pôjdeme na 100 percent."
     
    A. Šporar: "Bude super zápas, to verím a teším sa, všetci sa tešíme."
     
    "Na štadióne sa nebude dať platiť v hotovosti. Pred zápasom nastúpia na ihrisko Legendy Slovana, príde aj Fabio Nigro."
     
    T. Straka: "Vstupeniek k dispozícii je viac ako 20 500, možno 21 000. Nejaké sektory sú vyblokované, pretože sa stavia výšková budova. Slepé miesta nie sú v predaji."
     
    A. Šporar: "Ak skórujem ako prvý, budem sa tešiť, ale je to jedno, môže to byť ktokoľvek."
     
    M. Ševela: "Špeciálny zápas to bude, bude sa hrať pred rekordnou kulisou. Dnes sme mali možnosť vyskúšať si Tehelné pole, je pripravené na maximum. Na súpera sa nepripravujeme nijako špeciálne."
     
    A. Šporar: "Naši súperi hrajú vždy na 100 percent, to nie je nič nové, my sme pripravení."
     
    "Kvalita Trnavy ma neprekvapila, prišli dobrí hráči, kvalitní, prišiel Depetris, Košút, vrátil sa brankár Rusov, Janečka Grendel v strede, je tam veľká kvalita. Podcenenie neprichádza do úvahy." M. Ševela
     
    "Vyvinuli sme maximálne úsilie, aby sme splnili 5 percent kapacity pre hostí. Klub FC Spartak Trnava sa rozhodol tak, ako rozhodol, my to akceptujeme, je to ich vec." T. Straka
     
    M. ŠEVELA: "Riešili sme to, ale veľkú pozornosť sme tomu nevenovali. Pre nás to znamená ešte väčšiu podporu." (vyjadrenie k situácii, že zápas bude bez trnavských fanúšikov)
     
    "Na zadnej časti dresu je nápis Tehelné pole."
     
    "Hráči Slovana nastúpia v nových dresoch, v nich budú hrať v domácich zápasoch. Belasá farba je dominantná, doplnená bielymi prvkami."
     
    "Zápas je vypredaný, k dipsozícii bude približne ďalších 1 000 vstupeniek, keďže Spartak Trnava vrátil lístky. Parkovanie pod štadiónom zatiaľ nie je možné."
     
    "Potom nás čakajú ďalšie aktivity, fanúšikovia sa budú môcť fotiť. Približne o 17:40 sa slávnostne otvorí Tehelné pole, vystúpi Tublatanka, bude laserová šou a veľkolepé predstavenie hráčov po vzore Juventusu Turín."
     
    "Sprievodný program bude vytvárať dychová kapela, budú sa dať zakúpiť pamätné mince, otvorený bude provizórny fanshop, na námestí bude súťaž Superstrelec."
     
    "Štadión sa bude uzatvárať pol hodinu pred začiatkom zápasu."
     
    T. Straka:
    "Futbalový klub ŠK Slovan bude nový štadión nazývať Tehelné pole. Od 15:00 začne sprievodný program, vstupy sa otvoria o 15:45, prosíme fanúšikov, aby prišli v dostatočnom časovom predstihu. Na vstupenke je tzv. GATE, tadiaľ treba ísť na svoje miesto."

    Daniela Mesíková

    bahis siteleri