Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.) | Boston – New Jersey 1:0 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 1:5 (kon.)
Tampa – Ottawa 5:1 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (po pr.) | Toronto – Buffalo 5:2 (kon.)
Arizona – Detroit 3:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
NY Rangers – Washington 2:3 (2:3 po s.n.) | NY Islanders – Philadelphia 1:4 (kon.) | Vegas – Vancouver 3:0 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | Florida – Ottawa 2:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
New Jersey Devils
Neděle 03.03.2019, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Tak to je neskutečné! Brad Marchand skvěle vybojoval puk v útočném pásmu, předložil jej Dantonu Heinenovi, a ten místo definitivního rozhodnutí trefil brusli provizorního brankáře Samiho Vatanena!
     
    53:08
    Noel Acciari přihrál zpoza brány na modrou čáru. Torey Krug okamžitě pálil, Mackenzie Blackwood vyrazil puk před sebe a Jakeovi DeBruskovi chyběl k dorážce kousíček!
     
    50:02
    Ale pozor! Jesper Bratt nachytal defenzivu Bruins v nedbalkách a natlačil se do úniku. Těsně před Raskem strhl kotouč do bekhendu, ovšem nepřehodil ho přes beton! Dorážkou z otočky se ještě snažil uspět Drew Stafford, nicméně i tuto šanci finský gólman kryje.
     
    45:56
    Danton Heinen v situaci tři na dva přihrál křížem Davidu Backesovi, který si srovnal kotouč na čepeli a z pravého kruhu ho zápěstím poslal nad břevno!
     
    39:38
    Bruins velmi dobře sehráli akci tří proti třem. David Backes nezištně uvolnil Charlieho Coyla, jehož svižná střela z pravé strany narazila do Blackwoodova betonu! Vzápětí stejnou částí výstroje zasáhl Blackwood i proti pokusu Kruga.
     
    35:15
    Peter Cehlárik (BOS) putuje na trestnou lavici za podrážení. New Jersey se tak může při početní výhodě postarat po dlouhé době zase o trošku vzruchu.
     
    32:13
    Jako blesk z čistého nebe přišlo přečíslení New Jersey! Blake Coleman jej táhl z levé strany, rozhodl se to vzít na sebe a Tuukka Rask zasahuje betonem.
     
    21:44
    Stále čekáme na první přerušení v této části. A mohlo přijít rovnou kvůli gólu! Marcus Johansson vystřelil zápěstím z ostrého úhlu. Mackenzie Blackwood vyrazil kotouč před sebe, načež putoval od brusle Krejčího zpět na bránu. Maskovaný muž ale betonem zastavil i tuto situaci!
     
    16:52
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brandon Carlo – 2 min., sekání).
     
    09:35
    Kenny Agostino přihrával naslepo na obrannou modrou čáru. To vystihl Danton Heinen, jenž zakončoval z velice solidní pozice na vrcholcích kruhů a Mackenzie Blackwood nadále drží svůj tým!
     
    08:27
    Mohlo být vyrovnáno! Kevin Rooney tentokrát vypálil nebezpečněji. Tuukka Rask vyrazil puk jen mezi kruhy, kde stál Jegor Jakovlev, leč dorážka mu vůbec nesedla.
     
    07:16
    Brad Marchand si na Mackenzieho Blackwooda najížděl z levé strany. Zvolil trošku překvapivou střelu mezi betony, ovšem gólman Devils zavřel mezírku včas. Penalta je nevyužita, skóre zůstává 1:0!
     
    07:16
    Brad Marchand si nádherně obhodil Damona Seversona. Poté jel sám na branku, Severson jej zezadu hákoval a rozhodčí nařizuje trestné střílení!
     
    05:38
    Po krásné akci se skoro sám před brankou zjevil Torey Krug, který ještě zkoušel drzou zadovkou hledat spoluhráče. Střelu by měl sám na bekhend, při Devils stálo štěstí.
    02:37 Brad MARCHAND - 1:0
     
    02:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přesilovou hru otevřel dělovkou zpoza kruhu David Krejčí. Mackenzie Blackwood vyrazil jeho ránu do vzduchu. Neskutečnou práci poté odvedl Jake DeBrusk, jenž kotouč na hraně vysoké hole sklepl za sebe. Chopil se ho Patrice Bergeron, který okamžitě přenesl hru a volný BRAD MARCHAND zcela sám před Blackwoodem nezaváhal! Pověsil touš pod víko a Boston vede. Asistence: Patrice Bergeron, Jake DeBrusk.
     
    02:23
    Kenny Agostino (NJD) při projíždění okolo Raska drkl do maskovaného muže. Ten končí na ledě, domácí si zahrají první přesilovou hru za nedovolené bránění brankáři!

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 3. Marchand (Bergeron, DeBrusk)


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Grzelcyk, J. Moore – Heinen, Bergeron (A), Marchand – Ma. Johansson, Krejčí (A), DeBrusk – Backes, Coyle, Cehlárik – Wagner, Acciari, Nordström.
    New Jersey Devils: Blackwood (Schneider) – Severson, A. Greene (C), Vatanen, Butcher, C. Carrick, J. Jakovlev – Stafford, Hischier, Bratt – Coleman, Zajac (A), Agostino – Bastian, M. McLeod, Lappin – Gabriel, Rooney, Pietila – J. Anderson.

    Diváci: 17 565 (vyprodáno)
    bahis siteleri