Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.) | Boston – New Jersey 1:0 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 1:5 (kon.)
Tampa – Ottawa 5:1 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (po pr.) | Toronto – Buffalo 5:2 (kon.)
Arizona – Detroit 3:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
NY Rangers – Washington 2:3 (2:3 po s.n.) | NY Islanders – Philadelphia 1:4 (kon.) | Vegas – Vancouver 3:0 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | Florida – Ottawa 2:3 (kon.)
konec
New York Islanders
1:4 (0:2, 0:2, 1:0)
Philadelphia Flyers
Neděle 03.03.2019, 21:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hezký nedělní večer přeji všem příznivcům toho nejlepšího hokeje. Na programu je opět zámořská NHL a s ní další zápasy a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy New York Islanders a Philadelphia Flyers.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    New York Islanders

    Hokejisté dnes domácího New Yorku Islanders jsou v tabulce Východní konference na čtvrtém místě. Sezónu tak mají velmi dobře rozjetou a chtějí v tom pokračovat i nadále. Na své konto zapsali dosud jednaosmdesát bodů za sedmatřicet výher a sedmadvacet proher. Ostrovanům se naposledy doma nedařilo, když padli 1:3 s posledním majitelem Stanleyova poháru, a sice Washingtonem. Dnes by rádi znovu před svými diváky tuto prohru odčinili. Nic lehkého je však nečeká.

    Nejproduktivnější hráči

    Mathew Barzal – 52 bodů (17+35)
    Josh Bailey – 48 bodů (14+34)
    Brock Nelson – 43 bodů (20+23)
     
    Philadelphia Flyers

    Hosté z Philadelphie Flyers jsou ve stejné konferenci na desáté pozici se sedmdesáti body. Stále bojují o postup do play-off, které pro ně rozhodně není ztracené. Na poslední postupovou pozici ztrácejí jen pět bodů. Jednatřicetkrát dokázali zvítězit a čtyřiatřicetkrát odešli z ledu jako poražený tým. Letci naposledy plně bodovali na ledě New Jersey Devils, kde vyhráli 6:3 z jejich pohledu. I dnes by rádi bodovali na ledě dalšího soupeře, ale nic lehkého je nečeká. Čeká nás ale velmi zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Claude Giroux – 68 bodů (19+49)
    Sean Couturier – 60 bodů (26+34)
    Jakub Voráček – 59 bodů (18+41)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly jednou. Na ledě Philadelphie v říjnu zvítězili hráči Islanders 6:1. Hosté tak mají svému soupeři co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Neuvirth (PHI)
    Jakub Voráček (PHI)
    Radko Gudas (PHI)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Eberle, B. Nelson, Lee (C) – Jo. Bailey (A), Barzal, Beauvillier – Komarov, Filppula, Ladd – Clutterbuck (A), Cizikas, Johnston.

    Philadelphia Flyers: Elliott (Talbot) – Sanheim, Provorov, Gudas, Hägg, P. Myers, Gostisbehere, Morin, MacDonald (A) – Konecny, Patrick, Giroux (C) – Couturier (A), Lindblom, Hartman – Laughton, J. van Riemsdyk, Varone – Knight, M. Raffl.

    Rozhodčí: Peel, Joannette – Murray, MacPherson.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí se hned dostali do útočného pásma a kombinují před Elliottem.
     
    00:30
    Hosté však zachytili kotouč a zavezli ho mimo obranné pásmo. Poprvé se tak vydávají do útočné akce na druhé straně.
     
    00:50
    Po střele Anderse Leeho zakročil Elliott a nechal přerušit hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:42
    Sean Couturier se vydal s pukem do útočného pásma, ale u modré čáry ho zastavila obrana Islanders a znovu se tak domácí podívají před branku soupeře.
     
    02:29
    Barzal střílel z vrcholu pravého kruhu, jeho pokus však zablokovala pozorná obrana Philadelphie.
     
    03:05
    Z levé strany nebezpečně vystřelil Brock Nelson a Elliott musel zasahovat. Sklapl včas své betony a kotouč za svá záda nepustil. Hned na to nechal hru plynout a poslal puk svým spoluhráčům.
     
    03:31
    Travis Konecny nechal puk Patrickovi, jenž se snažil vystřelit z pravé strany, ale znovu to bylo nepřesné. Patrick poté inkasoval pukem do obličeje a na ledě už je lékař. Bude muset být ošetřen.
     
    03:31
    S Nolanem Patrickem to dobře nevypadá. Ten už je odveden do kabiny a uvidíme, zda bude moci ještě nastoupit. Zatím je pochopitelně hodně otřesen.
     
    04:11
    Anders Lee si sjel do těsné blízkosti Elliotta, avšak nedokázal najít volné místečko u jeho levé tyče. Poté získali puk hosté a otáčejí okamžitě hru na opačnou stranu.
     
    05:15
    Další nebezpečí před Elliottem, ten musel zasahovat proti nepříjemné dorážce Baileyho. Hra je přerušena a vhazuje se po levé ruce Briana Elliotta.
     
    05:39
    Hosté se po delší době zdrželi v útočném pásmu, ale nedokázali nijak ohrozit Robina Lehnera. Poté ztratili puk a do akce míří znovu domácí hokejisté.
     
    06:04
    Následuje první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    06:31
    Clutterbuck operoval u pravé tyče hostující branky, nadvakrát však Briana Elliotta nepřekonal. Nyní to v teritoriu Islanders zkusí znovu Letci z Philadelphie.
     
    06:55
    A hned z toho byla dobrá akce, která končí střelou a zákrokem Robina Lehnera. Ten před dotírajícími hosty raději přerušuje hru a vhazovat se tak bude po jeho levici.
     
    07:46
    Hartman byl v obrovské šanci, zblízka zakončoval mezi betony Lehnera, ale ten je dokázal včas sklapnout a podržel notně svůj tým.
     
    07:57
    Aktivnější byli sice domácí hráči, ale o největší šanci se postarali hosté. Ti ožili a hned se znovu tlačí před domácí klec.
     
    08:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    No a hned je z toho úvodní branka zápasu. Radko Gudas poslal o mantinel puk na najíždějícího TRAVISE KONECNYHO, který si sjel k pravé tyči Lehnera a zakončil pod víko jeho branky – 0:1. Asistence: Radko Gudas a Robert Hägg.
    08:21 Travis KONECNY - 0:1
     
    09:26
    Domácí tak musejí dohánět jednobrankové manko, nyní se vhazuje před hostující klecí.
     
    09:46
    A další útočná akce hostů, která končí pěknou střelou. Tu vyslal Corban Knight a po ní pohotově zasáhl Robin Lehner. Dalším zákrokem podržel svůj tým.
     
    10:51
    Mathew Barzal na druhé straně zblízka zakončoval před Elliottem, ten se však nenechal zaskočit a jeho pokus zastavuje dalším přesným zákrokem.
     
    11:27
    Cal Clutterbuck si klepal o přihrávku v pásmu hostů, ale té se nedočkal. Místo toho se tak musejí domácí hráči vracet zpět do obrany, hosté totiž míří před jejich klec.
     
    12:19
    Andrew Ladd vypíchl hostům kotouč u modré čáry a spěchal do útočné akce. Ale obránce Philadelphie ho dojel a do zakončení nepustil. Následně pak nevyšla ani další souhra Islanders.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    13:15
    Radko Gudas rukou v obranném pásmu stáhl kotouč a poté ho poslal do středního pásma, posílá tak spoluhráče z útoku do další akce na druhé straně.
     
    14:13
    Hráči Philedlephie však záhy o puk přišli a hned na to domácí zahrozili před Elliottem. Dělovku Mathewa Barzala pak musel brankář Flyers zastavit a také přerušit hru.
     
    14:13
    Následuje další komerční přestávka.
     
    14:29
    Po střele Johnyho Boychuka od modré čáry zaduněly Elliottovy betony a znovu se domácí v dobré šanci netrefují mezi tři tyče.
     
    14:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují vedení na rozdíl dvou branek. Po první střele Flyers vyrazil Lehner puk před sebe, poté došlo ke zmatkům před jeho brankou. Nakonec opuštěný puk našel TRAVIS SANHEIM, jenž pohotově zakončil a kotouč umístil za Lehnerova záda – 0:2. Asistence: Claude Giroux.
    14:59 Travis SANHEIM - 0:2
     
    15:33
    Další komerční přestávka.
     
    15:54
    Domácí se snažili o snížení na rozdíl jediné branky, to se jim nepovedlo a po zisku puku pak hosté míří do další útočné akce.
     
    16:33
    Brian Elliott byl znovu pozorný mezi třemi tyčemi, když zastavil další nebezpečný projektil domácích. Zatím tak drží náskok svého týmu i čisté konto.
     
    16:56
    Domácí si museli opět dávat pozor na rozjeté hosty, kteří se natlačili před Lehnera, nyní na něho pálil Claude Giroux, ale jeho pokus byl nepřesný a mezi tři tyče se nevešel.
     
    17:20
    Dalekonosné nahození před branku hostů, domácí se poté zdrželi v útočném pásmu, ale ke střele, která by Elliotta ohrozila, se nakonec nedostali.
     
    18:12
    Sean Couturier našel kotouč, který se odrazil od zadního mantinelu, ale jeho následná střela končí pouze na Lehnerovi. Ten raději přerušuje hru.
     
    18:42
    Giroux vyslal další štiplavý projektil směrem na domácí branku, nyní ale zasáhla pozorná obrana Islanders, která hru otáčí na opačnou stranu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:20
    Elliott se blýskl dalším dobrým zákrokem, když zastavil jedovatou střelu Anderse Leeho. Flyers pak ještě uhánějí do útočného pásma.
     
    19:55
    Závar před hostující brankou, domácí hráči však nedokázali najít prostor v brance hostů a vypadá to, že v této části hry se už nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní se po úvodním tlaku domácích hosté otrkali a v deváté minutě šli do vedení zásluhou Travise Konecnyho. Na konci patnácté minuty pak navýšil vedení hostů Travis Sanheim a Flyers tak mají před druhou třetinou slibný náskok. Domácí byli nebezpeční a snažili se snížit, ale Elliott byl zatím proti. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně ve 22:05.
     
    Střely na branku: 11 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Domácí se dostali okamžitě po vhazování do útočného pásma, kde ohrozili Elliotta a ten si hned připsal zákrok.
     
    20:34
    Flyers se pak dostali do rychlého protiútoku, ale vystavili se ofsajdové pasti. Hra se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    20:52
    Lehner pohotově zasahoval proti jedovaté střele Ivana Provorova, který na něho vyslal pořádně tvrdou ránu. Hra je přerušena a vhazuje se po pravici Lehnera.
     
    21:10
    Domácí dostali kotouč na druhou stranu a operovali před brankou Briana Elliotta, jenž také musel zasahovat, a to svým betonem, který jen zaduněl.
     
    22:04
    Elliott opět zasahoval a hned pak přerušil hru. Znovu se tak bude vhazovat v jeho těsné blízkosti.
     
    22:14
    Couturier sebral ve středním pásmu puk a dostal ho do útočného pásma. Domácí pak odpálili kotouč až před hostující klec a je z toho zakázané uvolnění.
     
    22:43
    Bailey za brankou soupeře vybojoval puk a poslal ho před Elliotta, kde z první střílel Clutterbuck, ale opět to bylo nepřesné.
     
    23:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A hned z další akce udeřili hosté dnes už potřetí. SCOTT LAUGHTON si sjel od zadního mantinelu před Lehnera, napoprvé ho nepřekonal, napodruhé už poslal kotouč kolem jeho pravého betonu za jeho záda – 0:3. Asistence: Michael Raffl.
    23:18 Scott LAUGHTON - 0:3
     
    23:18
    Střídání v týmu New York Islanders: ze hřiště odchází Robin Lehner, přichází Thomas Greiss.
     
    24:42
    Hosté prověřili Greisse, který vystřídal Lehnera a brankář Islanders musel zasahovat. Jeho první zákrok byl přesný a je hra přerušena.
     
    25:07
    Domácí zahrozili před Elliottem, ten však zasáhl svou holí a nedovolil domácím zakončit. Hru nechal plynout a puk poslal svým spoluhráčům.
     
    25:55
    Jordan Eberle střílel z levé strany takřka na odkrytou branku soupeře, ale trefit ji nedokázal. Elliott se stihl přesunout a zasáhl holí.
     
    26:21
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:31
    Adam Pelech vystřelil od modré čáry, jeho pokus však srazila obrana Philadelphie do bezpečí. Poté v rychlém protiútoku znovu hosté zahrozili před Greissem.
     
    27:08
    Valtteri Filppula byl dalším hráčem domácích, který spálil dobrou šanci. Z levé strany zvedl kotouč, který končí jen těsně nad břevnem Elliottovy klece.
     
    27:59
    Leddy od vlastní branky zakládá další akci domácích, ti by rádi vsítili první branku utkání, aby se vrátili zpět do hry, zatím se jim to stále nedaří.
     
    29:05
    Brian Elliott dnes doslova ve své brance čaruje. Další šanci měli domácí hráči, ale těsně před ním ho nepřekonali. Elliott si tak připisuje další přesný zákrok.
     
    29:47
    Další šance Islanders. Ti jsou nyní hodně aktivní, stále však neznají recept na velmi dobře chytajícího brankáře hostujícího celku.
     
    29:58
    Zakázané uvolnění Philadelphie stěhuje hru před Briana Elliotta, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    30:20
    Neuvěřitelné. Další velký závar před Elliottem končí bez gólového úspěchu domácích. Ti už se chytají za hlavu, co dnes nedokáží proměnit.
     
    30:20
    Následuje další komerční přestávka.
     
    30:39
    Zakázané uvolnění tentokráte na domácí straně a hra se stěhuje před Thomase Greisse.
     
    20:45
    Ivan Provorov potáhl puk vlastním obranným pásmem a poté ho vyvezl na opačnou stranu, zakončit se jeho spoluhráčům nepodařilo.
     
    31:26
    Nyní byli domácí hráči v další šanci, už byli blízko prvnímu gólu. Avšak orazítkovali tyč Elliottovy klece!
     
    32:04
    Domácí tak provází i velká smůla v dnešním utkání. Jsou hodně aktivní, střílejí, ale branka je dnes pro ně asi zakletá.
     
    32:55
    Clutterbuck si sjel na levou stranu a z úhlu zkusil vystřelit. Elliott však vše dobře viděl a kotouč zachytil.
     
    34:09
    Zakázané uvolnění domácích a hosté tak znovu získávají zadarmo útočné pásmo. Vhazovat se bude před Thomasem Greissem.
     
    34:55
    Následuje další komerční přestávka.
     
    35:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté v závěru druhé třetiny jdou do čtyřbrankového trháku. Lindbolm našel najíždějícího SEANA COUTURIERA, který dostal puk do domácí branky nohou, ale bylo to bez pohybu nohy a branka tak platí – 0:4. Domácí tak mají co dohánět. Asistence: Oskar Lindblom a Claude Giroux.
    35:14 Sean COUTURIER - 0:4
     
    36:40
    Domácí se znovu dostali do blízkosti hostující branky, Filppula však trefil jen boční konstrukci Elliottovy klece. Nicméně domácí stále operují před jeho bránou.
     
    37:53
    Barzal neudržel puk u modré čáry a ten se dostal do středního pásma. Rázem tak končí další slibná akce domácího celku.
     
    38:50
    Travis Konecny objel domácí branku, poté se před ní dostal do zakončení, proti němu však dobrý zákrok předvedl Thomas Greiss.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:48
    Nepřesná střela Filppuly, kotouč je ve středním pásmu a mají ho hosté. Ještě se tak vydávají do útočné akce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní hosté přidali další dvě branky a před třetí třetinou tak mají už velmi slibný náskok. Hosté nic nevzdávají a pokusí se se zápasem něco udělat. Na to, aby se vrátili zpět do hry mají ještě jednu dvacetiminutovku. Ta začne přibližně ve 23:00.
     
    Střely na branku: 24 – 21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Leo Komarov si sjel na pravou stranu, do zakončení se ale nedostal. Na druhé straně poslal puk do tyče jeden z hostů.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:55
    Další pokus domácích nevyšel, puk se dostal do středního pásma a už s ním na opačnou stranu míří zase hosté z Philadelphie.
     
    41:41
    Konecny s Jordanem Eberlem svedli bitku a po ní se bude vylučovat na obou stranách.
     
    41:41
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Konecny – 2 min., krosček).
     
    41:41
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Konecny – 2 min., bitka).
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Jordan Eberle – 2 min., bitka).
     
    42:37
    Vůbec první přesilovku v utkání si zahrají domácí hokejisté, kteří se už nastěhovali do útočného pásma.
     
    43:03
    Hosté se však dostali na kotouč a okamžitě ho vyhodili až před domácí branku. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    43:41
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    44:26
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Scott Laughton – 2 min., vysoká hůl).
     
    44:46
    Domácí se snažili o průnik do útočného pásma, v rozletu je však zastavilo postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    45:04
    Clutterbuck střílel nebezpečně na hostující branku, kotouč však skončil jen vedle ní. Hned poté se hosté poprvé osvobozují a posílají puk před branku soupeře.
     
    46:05
    Další střela domácích byla nepřesná a nekončí první brankou na straně Islanders. Ovšem domácí hráči stále operují před brankou Briana Elliotta.
     
    46:26
    Philadelphia je už v plném počtu.
     
    46:39
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:01
    Hosté byli zase na kotouči a dostali se s ním snadno před domácí branku, jejich zakončení pak skončil na boční konstrukci domácí klece.
     
    47:44
    Brian Elliott si připsal další přesný zákrok a opět pomotal hlavy soupeři. Puk má ve své moci a raději nechává hru přerušit.
     
    48:28
    Sean Couturier to dvakrát zkusil před Greissem, ale jeho pokus za jeho zády neskončil. Domácí poté otočili hru, ale před Elliottem opět nesupěli.
     
    49:26
    Za vlastní brankou měl puk na své holi jeden z hostujících obránců a dostal ho mimo ohrožení vlastní branky.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:14
    Leo Komarov se opět snažil protlačit puk za záda Briana Elliotta, ten však znovu zakročil a udržel své čisté konto.
     
    50:59
    Nyní musel zasahovat opět Thomas Greiss, jenž zastavil štiplavou střelu hostujícího hráče. Hra je tak znovu pozastavena a vhazovat se bude před domácím brankářem.
     
    50:59
    To ale až po další komerční přestávce.
     
    51:31
    Johnston zakončoval před Elliottem, ale ten opět včas zasáhl. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    51:51
    Zakázané uvolnění domácích a hra se tak stěhuje před Thomase Greisse.
     
    52:52
    Domácím hráčům už moc času nezbývá, něco málo přes sedm minut do konce třetí části hry a stále prohrávají rozdílem čtyř branek. Hosté začínají svůj slibný výsledek bránit.
     
    53:31
    Brock Nelson držel puk za brankou hostů, nakonec ho dostal do své moci Lee a Islanders kombinují před Brianem Elliottem.
     
    55:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se dočkali a v závěru třetí třetiny dávají svou první branku v utkání. ADAM PELECH dorazil za Elliottova záda střelu Ladda a připravil ho tak o čisté konto – 1:4. Asistence: Andrew Ladd a Josh Bailey.
    55:15 Adam PELECH - 1:4
     
    55:44
    Následuje další komerční přestávka.
     
    55:44
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Andrew Ladd – 2 min., sekání).
     
    Dnešní utkání sleduje 13 917 diváků.
     
    56:25
    Gostisbehere vyslal na Greisse nebezpečnou střelu, ta však skončila na pozorné domácí obraně. Hosté se poté osvobozují.
     
    57:20
    Hosté se dostali do útočného pásma a Lindblomova střela skončila jen na pozorném Greissovi. Ten hru raději přerušuje.
     
    57:44
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:37
    Zápas se už jenom dohrává. Domácí už vědí, že s výsledkem nic neudělají, na druhé straně hosté mají nahráno a jen si přihrávají v obranném pásmu.
     
    59:25
    Ještě to zkusili hosté před domácí brankou, jejich pokus však nebyl přesný.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí ve třetí třetině dokázali korigovat stav, obrali Elliotta o jeho čisté konto a zaznamenali alespoň čestnou branku. Hosté tak v důležitém utkání v boji o playoff plně bodovali a stále tak mají šanci.
     
    Střely na branku: 30 – 26
     
    Československá stopa v utkání

    Radko Gudas (PHI) 0+1, 0 střel, čas na ledě 15:23
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Claude Giroux (PHI) 0+2
    2. Brian Elliott (PHI) 0 zák., 0 gólů, 00,0%
    3. Ivan Provorov (PHI) 0+0
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (23:44:48)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 56. Pelech (Ladd, Jo. Bailey) – 9. Konecny (Gudas, Hägg), 15. Sanheim (Giroux), 24. Laughton (M. Raffl), 36. Couturier (Lindblom, Giroux)


    New York Islanders: Lehner (24. Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Eberle, B. Nelson, Lee (C) – Jo. Bailey (A), Barzal, Beauvillier – Komarov, Filppula, Ladd – Clutterbuck (A), Cizikas, Johnston.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Talbot) – Sanheim, Provorov, Gudas, Hägg, P. Myers, Gostisbehere, Morin, MacDonald (A) – Konecny, Patrick, Giroux (C) – Couturier (A), Lindblom, Hartman – Laughton, J. van Riemsdyk, Varone – Knight, M. Raffl.

    Rozhodčí: Peel, Joannette – Murray, MacPherson

    Diváci: 13 917
    bahis siteleri