Přerov – Žďár n/S 3:1 (kon.) | Liberec – Sparta 2:3 (po pr.) | Kladno – Havířov 3:4 (kon.)
Slavia – Třinec 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 2:3 (kon.) | Salzburg – Zlín 3:2 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Vsetín – Plzeň 2:3 (po pr.) | Č. Budějovice – Vítkovice 6:2 (kon.)
Kometa Brno – K. Vary 7:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:4 (0:3 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
7:1 (2:1, 4:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 07.03.2019, 18:00 • DRFG arena • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off, skupina H
Partner:
     
    53:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí definitivně pojišťují své vítězství. Plášek pod tlakem přihrál o mantinel za brankou na druhou tyč MARKU MINÁRIKOVI. Ten vyzkoušel pozornost Kašpara a nakonec našel mezírku v jeho postoji, neboť se kotouč od vyrážečky odrazil do sítě – 7:1. Asistence: Karel Plášek.
     
    37:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Neuběhla ani minuta a domácí přidávají další gól. Brejk táhl po pravé straně Plášek, který načasoval parádní žabičku na protější tyč na najetého MARKA MINÁRIKA a ten ranou z první našel mezírku v postoji Horáka u tyče. Oba si vyměnili gólovou spolupráci z konce první části a Kometa vede 6:1! Asistence: Karel Plášek, Erik Meluzín.
     
    36:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jsou neskutečně efektivní a přidávají další branku. Škvrně si za brankou vyměnil dvakrát puk s Kadlicem a poté druhý jmenovaný našel na brankovišti volného MATĚJE NOVÁKA, jenž po dlouhé kličce do forhendu zastrčil puk pod ležícího Horáka – 5:1. Asistence: Vojtěch Kadlic, Marek Škvrně.
     
    31:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick a Kometa navyšuje náskok na tříbrankový. Po levé straně se opět rozjel MAREK ŠKVRNĚ, jemuž kotouč nalil do jízdy Kadlic, a brněnský střelec trochu nenápadnou ranou zápěstím procedil puk mezi betony Kašpara. Tento gól si brankář hostů za rámeček nedá – 4:1. Asistence:Vojtěch Kadlic, Matěj Novák.
     
    27:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita a domácí to opět vykombinovali do prázdné branky! Svozil našel křižně na pravém kruhu Střondalu a ten nabídl střílený pas na brankoviště MARKU ŠKVRNĚMU. Jeho první pokus ještě Kašpar vyrazil, ale z dorážky už zaznamenal domácí útočník druhý gól večera. Bekhendem našel místo pod vyrážečkou – 3:1. Asistence: Vojtěch Střondala, Stanislav Svozil.
     
    19:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Se sirénou označující konec první třetiny jdou domácí do vedení! Minárik ukázal parádní myšlení, když prudkým obloučkem našel od pravého mantinelu na zadní tyči najíždějící KARLA PLÁŠKA a ten nasměroval kotouč pohodlně do sítě – 2:1. Asistence: Marek Minárik.
     
    16:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zaslouženě je srovnáno! Opět zafungovala jednoduchá akce, kdy dlouhou přihrávku Svozila prodloužil Kadlic do jízdy na MARKA ŠKVRNĚHO. Ten nabral znovu rychlost na levé straně a z kruhu parádní ranou vymetl s pomocí tyče bližší šibenici – 1:1! Asistence: Vojtěch Kadlic, Stanislav Svozil.
     
    00:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Začátek pro hosty jako z říše snů! Energetici získali puk a vyrazili dopředu po levém křídle. K ráně napřáhl TOMÁŠ KŘEHLÍK a jeho ne příliš nebezpečná rána zápěstím propadla Rachůnkovi mezi betony do sítě. Tenhle gól jde jednoznačně na vrub brankáře domácích – 0:1. Asistence: Michal Hotěk.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 17. Škvrně (Kadlic, Svozil), 20. Plášek (Minárik), 28. Škvrně (Střondala, Svozil), 32. Škvrně (Kadlic, Novák), 37. Novák (Kadlic, Škvrně), 38. Minárik (Plášek, Meluzín), 54. Minárik (Plášek) – 1. Křehlík (Hotěk)


    HC Kometa Brno: Rachůnek (Vystavěl) – Holemý, Kučeřík (C), Mlčák, Sedláček, Studený, Svozil – Novák, Popelka, Střondala, Snášel, Minárik, Meluzín, Škvrně, Malý, Kadlic, Kunc (A), Plášek, Bartes.
    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (32. Horák) – Bernáth, Kořán, Pohanka, Tureček, Novák, Zavřel – Záruba, Šťastný, Maydl, Novotný, Prošek (A), Rozhon, Halberštát, Hotěk, Křehlík (A), Holub (C), Černý, Křemen.

    Rozhodčí: Slavka – Král, Nechvátal.
    bahis siteleri