Most – Kovo Praha 3:5 (kon.) | Ústí n/L – Pardubice 0:8 (kon.) | Sudoměřice – Kert Park Praha 2:5 (kon.)
Kladno – Hr. Králové 8:1 (kon.) | Rakovník – Karviná 2:9 (kon.) | Plzeň – Letohrad 6:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
8:1 (2:1, 2:0, 4:0)
HBC Hradec Králové 1988
Sobota 09.03.2019, 15:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 19. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (16:46:25)
     
    Kladno zvládlo tohle utkání na výbornou. Skvěle dokázalo proměňovat svoje šance a Hradec Králové před vlastními fanoušky vysoko porazilo. Hosté nepředvedli ve středu Čech vůbec povedený výkon. Snad jen v první třetině se dokázali se svým soupeřem držet.

    Střely na branku ve 3. třetině: 15:7
     
    Konec zápasu.
     
    44:00
    Minuta do konce... Dočká se publikum ještě nějaké branky? V podstatě by se jednalo jen o kosmetickou úpravu konečného skóre.
     
    43:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty utkání.
     
    42:40
    Bacovský nepříjemně nahazoval míček na bránu, ale bez úspěchu. Ani k dorážce se nikdo z jeho spoluhráčů nepropracoval. Utkání se už v podstatě jenom dohrává.
     
    Dnešní utkání sleduje 77 diváků.
     
    41:39
    Domácí v plném počtu.
     
    40:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Již druhý gól v oslabení pro Kladno. Hradec Králové se v posledním dějství maximálně sesypal. ONDŘEJ PRAŽÁK je autorem osmé domácí branky. Asistence: Jiří Hrabár, Michal Dědič.
     
    40:35
    Je to prostě bez nápadu... Hradec Králové se ani v pěti proti třem nedokázal prosadit. A to už je na hřišti zpátky z trestné lavice také Dědič.
     
    39:39
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Špaček – 2 min., sekání).
     
    39:27
    Kladno znovu bude hrát ve třech, ačkoli se Barnošák vrátil na hrací plochu. Rozhodčí mají znovu zdviženou pravici, pošlou na trestnou lavici zřejmě Špačka.
     
    39:03
    Mitra se snažil dorážet, měl u tyčky velmi dobrou pozici, ale nakonec minul! Zatím Kladno tohle dvojnásobně oslabení přežívá velmi dobře.
     
    38:35
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Dědič – 2 min., zdržování hry).
     
    38:31
    Hosté už vypadají dost odevzdaně. Teď aspoň mohou skórovat z přesilové hry. Aktuálně se o to pokoušel Fanderlík, ovšem na jeho zakončení Hájek velmi dobře viděl.
     
    37:27
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Barnošák – 2 min., sekání).
     
    36:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí v této třetině v podstatě jen potvrzují svou dominanci na hrací ploše. Takový debakl Hradec Králové asi ani sám nečekal. A taktéž JAN PROKOP dokázal zaznamenat jeden přesný zásah. Asistence: Ondřej Pražák, Martin Špaček.
     
    36:22
    Špaček nyní vystřeli bekhendem, Brykner si však s jeho střelou poradil. Nikdo z kladenských se pak k dorážce nepropracoval, byť se o to pokoušel Pražák.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 4. Haisman (Barnošák, Eitler), 5. Pražák (Prokop), 21. Schnaubelt, 29. Hrabár (Soukup, Barnošák), 34. Soukup (Kohout), 35. Pliml (Prokop), 37. Prokop (Pražák, Špaček), 41. Pražák (Hrabár, Dědič) – 15. Lux (Šimek, Bacovský)


    HBC Kladno: Hájek (Jirotka) – Pospíšil, Pliml, Soukup, Hrabár, Dědič, Haisman, Novák – Špaček, Pražák, Barnošák, Eitler, Schnaubelt, Kohout, Šícha, Prokop
    HBC Hradec Králové 1988: Brykner (Vaněk) – Fanderlík, Hrabica, Jiřík, Šimek, Škoda – Černý, Hrubý, Lux, Mitra, Svoboda, Šimůnek, Král, Novotný, Doležal, Hudeček, Bacovský

    Rozhodčí: Vokurka, Horský

    Diváci: 77
    thejrc.org