Sokolov – Varnsdorf 2:3 (kon.) | Táborsko – Jihlava 1:1 (kon.) | Brno – Žižkov 6:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
6:0 (4:0)
FK Viktoria Žižkov
Neděle 10.03.2019, 18:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Brno právě vstřelilo branku!
    Ještě jeden hřebíček do žižkovské rakve! Vintr po kolmici běžel sám na branku, ale Soukup jeho kličku zastavil čistým skluzem. Míč se však odrazil na hranici vápna, kam dobíhal z druhé vlny MICHAL ŠKODA a prudkou ranou poslal balón do opuštěné branky. Po třech neuznaných gólech se tak domácí střelec konečně dočkal regulérní branky – 6:0.
     
    62
    Brno právě vstřelilo branku!
    A z ničeho nic přidávají domácí pátý zásah! Další nenápadný centr z pravé strany obrana hostů sice zneutralizovala, ale jen k ANTONÍNU RŮSKOVI. Ten se v pozici na středu vápna opřel do míče z voleje a poslal jej nechytatelně k pravé tyče. Brankář Soukup se opět jen smutně ohlédl – 5:0.
     
    29
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí gólové hody neberou konce! Nejprve po centru Šumbery pustil Magera míč za sebe, ale Barišovu ránu v jasné tutovce srazil jeden z beků! Akce pokračovala a jednoduchý centr zprava propadl u LUKÁŠE MAGERY, který zůstal sám za obranu, zpracoval si balón a zakončil prudce po zemi na zadní tyč – 4:0!
     
    22
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tohle začíná zavánět debaklem, domácí vedou už o tři trefy! Centru od rohového praporku se ujal Eismann a hostující obrana opět zaspala. Na zadní tyči vyskočili nejvýš hned dva domácí hráči a k hlavičce se nakonec dostal JAKUB ŠURAL, který prudkým koníčkem nasměroval balón mimo dosah Soukupa na zadní tyč – 3:0.
     
    19
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí znovu zúročují tlak a vedou už o dvě trefy! Na levé straně rozjeli rychlou kombinaci, kde vyšachovali tři hráče hostů. Zcela volný s míčem nakonec vyplaval Šumbera, jenž poslal parádní křižný centr na zadní tyč, kde byl úplně sám nehlídaný PETER ŠTEPANOVSKÝ a ten zakončil pohodlně pod břevno do odkryté branky – 2:0!
     
    9
    Brno právě vstřelilo branku!
    Pravidlo "Nedáš – dostaneš" se opět potvrdilo a domácí vedou. Na pravé straně se uvolnil k centru Štěpanovský, jehož pas sice hosté odvrátili, ale jen na hranici vápna k obránci PAVLU EISMANNOVI, jenž parádní ranou z voleje poslal balón nechytatelně k levé tyči. Soukup ani nestihl zareagovat – 1:0.

    Daniel Kinc

    Branky: 9. Eismann, 19. Štepanovský, 22. Jakub Šural, 29. Magera, 62. Růsek, 88. Michal Škoda

    Karty:   33. Rothe (ZIZ), 42. Mashike Sukisa (ZIZ), 54. Opluštil (ZIZ), 57. Urbanec (ZIZ), 68. Burda (ZIZ)


    FC Zbrojovka Brno: Halouska – Sukup, L. Krejčí, Jakub Šural, Eismann – Štepanovský, Bariš, Růsek (73. Kříž), Šumbera (64. O. Vintr) – Michal Škoda, Magera (C) (70. Zikl).
    Náhradníci: Floder – Sedlák, Kotula, O. Vintr, Bartolomeu, Kříž, Zikl.

    FK Viktoria Žižkov: P. Soukup – Šimek (35. Burda), Auer (46. Stříž), Opluštil (C), Urbanec – Tusjak, Súkenník, Antl, Kubala – Mashike Sukisa, Rothe (46. Šustr).
    Náhradníci: K. Hrubeš – Muleme, Stříž, Šustr, Burda, Baďura, Hejný.

    Rozhodčí: Dubravský – Ratajová, Novák
    bahis siteleri