Benfica – Belenenses 2:2 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
2:2 (0:0)
CF OS Belenenses
Pondělí 11.03.2019, 21:15 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica • Portugalská Primeira Liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (23:15:03)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 14:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:15.
     
    Je konec! Benfica nedokázala dotáhnout skvěle rozehrané utkání do vítězného konce! Vše podstatné se v Lisabonu událo po změně stran. V 56. minutě se domácí dostali do vedení, když se trefil Jonas! O dalších osm minut později navíc přidal druhou branku Benficy Almeida! Poté však přišly chyby domácích zadáků. Viana zahrával přímý kop z velké vzdálenosti a domácí brankář nechal jeho centr propadnout do sítě. O tři minuty později namazal Dias Kikasovi, který s přehledem zavěsil! Benfica si pak v závěru další šance nevytvořila.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Eduardo Henrique na polovině hřiště zbytečně dojel soupeře skluzem a po druhé žluté kartě musí do sprch!
     
    90+4
    Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Licá, přichází Matija Ljujić.
     
    90+3
    Muriel Becker si závěr dnešního duelu opravdu užívá. Hostující brankář znovu vyrazil ven ze své branky a došel si pro nepovedený centr.
     
    90+2
    Živkovič vyslal dobrý centr do pokutového území, ale Muriel Becker vyrazil ven z brankové čáry a vyboxoval míč do bezpečí. Hosté přestáli další výpad favorita.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Joao Filipe táhl rychlou akci domácího celku po pravém křídle, vyslal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže nikdo v červeném nestačil zakončit.
     
    89
    Další centr do pokutového území vyslal Pizzi. Do zakončení se probil Jonas, nicméně také jeho zakončení vyústilo pouze v rohový kop.
     
    88
    Střídající Živkovič dostal přihrávku do pokutového území, kde se krásně uvolnil kolem svého strážce, ale další obránce míč odkopl na rohový kop.
     
    87
    Joao Filipe se v pokutovém území dostal k přetaženému centru, přehodil si míč na levačku, jenže jeho centr nebyl adresný.
     
    86
    Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Diogo Viana, přichází Pierre Sagna.
     
    85
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Rafa Silva, přichází Joao Filipe.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Diogo Viana (CF OS Belenenses).
     
    83
    Odisseas Vlachodimos si musel dojít pro nepřesnou rozehrávku hostujícího celku. Domácí brankář okamžitě rozehrál na levou stranu. Benfice už moc času nezbývá.
     
    82
    Grimaldo odcentroval z pravé strany na přední tyč, jenže obrana Belenenses teď podává opravdu fantastický výkon. Míč prolétl kolem zadní tyče.
     
    81
    Jonas rozehrával další přímý kop domácího celku. Krásným centrem našel Félixe, který hlavičkoval z ostrého úhlu a nezamířil mezi tři tyče.
     
    80
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Andreas Samaris, přichází Andrija Živković.
     
    79
    Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Kikas, přichází Mika.
     
    78
    João Félix prošel dobrých čtyřicet metrů až na hranici pokutového území, odkud vyslal prudkou střelu nártem, jenže jeho pokus zablokoval obránce.
     
    77
    Benfica nyní pro změnu zahrávala přímý kop. Rozehrávky se opět ujal Grimaldo, jenže centr na malé vápno nezasáhl nikdo v červeném dresu.
     
    76
    Benfica zahrávala rohový kop. Grimaldo odcentroval na přední tyč, kde číhal Almeida, jenže jeho pokus hlavou prolétl vedle branky Belenenses.
     
    75
    Obrana Benficy měla další práci. Stopeři domácího celku si museli dát pozor na centr z pravé strany. Nikdo v černém se tentokrát do zakončení nedostal.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Nuno Coelho (CF OS Belenenses).
     
    73
    Fotbalisté Belenenses jsou po skvělém comebacku psychicky nahoře a tlačí se do útočení. Tohle se na hřišti Benficy mnoha týmům nepovede.
    71. KIKAS - 2:2
     
    71
    Belenenses právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Je vyrovnáno! Benfica darovala soupeři i druhou branku! Rúben Dias chtěl hrát malou domů, ale nedal míči dostatek razance. KIKAS se k míči dostal a technickou střelou vymetl horní roh!
     
    70
    Benfica zahrávala rohový kop. Odražený míč propadl na hranici velkého vápna k Pizzimu, ale jeho dělovka pravačkou skončila na hrudi prvního obránce.
    68. Diogo VIANA - 2:1
     
    68
    Belenenses právě vstřelilo branku!
    Hostující celek dokázal snížit! Čisté svědomí však nemá domácí brankář, který udělal obrovskou chybu! Hosté zahrávali přímý kop, jehož rozehrávky se ujal DIOGO VIANA a jeho centr zapadl k zadní tyči!
     
    67
    Belenenses se ihned vydalo do útoku se snahou o brzkou odpověď. Útočnou akci hostujícího celku po pravé straně zastavil ofsajd.
     
    66
    Platnost branky ještě muselo posvětit video, což se stalo a Benfica vede 2:0.
    64. André ALMEIDA - 2:0
     
    64
    Benfica právě vstřelila branku!
    Benfica přidává i druhou branku! Domácí celek zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Obrana hostů míč odvrátila jen na hranici pokutového území, odkud vypálil Andreas Samaris, jehož pokus tečoval do sítě ANDRÉ ALMEIDA!
     
    62
    Pizzi vyslal další povedený centr do pokutového území, ale jeho centr byl o něco delší než bylo potřeba. Obrana Belenenses nemusela zasahovat.
     
    61
    Muriel Becker vyhnal své spoluhráče na polovinu Benficy, jenže nikdo v černém dresu se k jeho nákopu nedostal. Benfica kontroluje vývoj duelu.
     
    60
    Zakarya Bergdich si naběhl na povedenou přihrávku na levou stranu hrací plochy, ale míč si předkopl daleko před sebe a už jej nedohnal na hřišti.
     
    59
    Pizzi vyslal další nadýchaný centr do pokutového území. Za míčem se tentokrát hnal Andreas Samaris, ale v hlavičkovém souboji se dopustil faulu.
     
    58
    Vincent Sasso si při zpracování míče na polovině Benficy pomohl rukou. Rozhodčí však neměl dobré postavení a prohřešek hostujícího hráče neviděl.
    56. JONAS - 1:0
     
    56
    Benfica právě vstřelila branku!
    Benfica se přeci jen dostává do vedení! Tato branka přišla jako blesk z čistého nebe! André Almeida odcentroval z pravé strany před branku, kam si naběhl JONAS, který vsítil svou desátou branku v sezóně!
     
    55
    André Almeida trefil loktem rozběhnutého soupeře. Sudí měl souboj přímo před očima, přerušil hru, ale rozhodl se kartu nevytáhnout.
     
    54
    Andre Santos operoval s míčem na polovině hrací plochy a uklidnil rozehrávku Belenenses. Hosté zatím stále drží cenný remízový výsledek.
     
    53
    Jonas poslal prudkou přihrávku na polovinu soupeře, jenže adresoval míč špatným směrem a nenašel nikoho v červeném dresu.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Eduardo Henrique (CF OS Belenenses).
     
    51
    Pizzi se ujal rozehrávky rohového kopu, jenže jeho centr se snesl jen do míst, kde číhal pozorný Muriel Becker.
     
    50
    Jonas zahrával přímý kop Benficy v blízkosti pokutového území soupeře. Jeho centr přiletěl na vzdálenější tyč, odkud obrana Belenenses odehrála míč na roh.
     
    49
    Grimaldo znovu prošel po levé straně až na hranici pokutového území, našel Silvu, jenže ten se ve velkém vápně nedokázal otočit.
     
    48
    Jonas roztáhl hru na levou stranu, kde číhal Alejandro Grimaldo. Rychlonohý fotbalista Benficy se však s míčem nedostal do nebezpečného prostoru.
     
    47
    Benfica zahrávala rohový kop. Grimaldo poslal vysoký centr na malé vápno, kam se dostal Pizzi, jenže ten svým zakončením vysoko přestřelil.
     
    46
    Benfica obstarala výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale nákop na pravou stranu byl příliš prudký.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka přinesla očekávaný obraz hry, ale scházely tomu branky! Domácí Benfica od úvodních minut hrála více času s míčem na kopačkách a drala se do zakončení. Hostující obrana však podává skvělý výkon a zatím drží čisté konto. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    Jonas dostal přihrávku do pokutového území a pohotově zakončil z otočky. Rána mu však příliš nesedla a Muriel ukryl balón do rukavic.
     
    44
    Alejandro Grimaldo skvěle přenesl těžiště hry na pravou stranu hrací plochy, prošel s balónem na hranici velkého vápna, ale Almeidu nenašel.
     
    43
    Rafa Silva dostal přihrávku na polovinu Belenenses, jenže vinou špatného zpracování se nechal vytlačit do ostrého úhlu a soupeřovu branku neohrozil.
     
    42
    Licá prošel po levém křídle až na hranici pokutového území, kde se dobrou kličkou zbavil obránce, jenže nedokázal přesně odcentrovat.
     
    41
    Rúben Dias zastavil další rodící se akci hostujícího Belenenses. Domácí stoper zatím působí opravdu klidným dojmem a počíná si zkušeně.
     
    40
    Diogo Viana prošel s míčem u nohy na polovinu domácí Benficy. Fotbalista Belenenses však neustál souboj s Diasem a o balón přišel.
     
    39
    Alejandro Grimaldo dostal další povedenou přihrávku na levou stranu, přehodil si míč na levačku, ale jeho centr do velkého vápna byl nepřesný.
     
    38
    Rúben Dias diriguje rozehrávku Benficy na polovině hrací plochy. Favorizovaný celek je sice mnohem aktivnější, ale stále se nemůže dostat do šance.
     
    37
    Diogo Viana si na polovině soupeře pomohl při zpracování míče rukou. Sudí jeho prohřešek dobře viděl a odpískal přímý kop pro domácí.
     
    36
    Félix si dobrým náběhem řekl o přihrávku na hranici pokutového území, jenže obránce v černém proti němu vystoupil a odehrál míč do zámezí.
     
    35
    Do pokutového území přiletěl zajímavý centr z přímého kopu. Na zadní tyči se k odraženému balónu tlačil právě Félix, ale míč před ním odskočil a domácí hráč jej nedopravil do sítě.
     
    34
    Pizzi si v blízkosti pokutového území skvěle pokryl míč tělem a nechal se faulovat. Benfica tak bude zahrávat přímý kop z nadějné pozice.
     
    33
    João Félix se krásnou kličkou na levé straně zbavil obránce a vyslal nadýchaný oblouček na malé vápno. Nikdo v červeném dresu se však k hlavičce nedostal.
     
    32
    Tiago Caeiro poslal prudkou přihrávku na pravé křídlo, jenže domácí obránce jeho úmysl přečetl a hlavou odehrál balón mimo nebezpečný prostor.
     
    31
    Rafa Silva skvěle získal míč v pokutovém území, krásnou přihrávkou našel Almeidu, jenže ten svým přízemním centrem trefil obránce.
     
    30
    Kikas si na druhé straně naběhl na krásnou zpětnou přihrávku a pohotově zakončil pravou nohou. Jeho pokus proskákal kolem zadní tyče.
     
    29
    Další útočnou akci Benficy zastavuje hvizd hlavního arbitra. Příliš důrazně si v blízkosti pokutového území počínal Rafa Silva.
     
    28
    Rafa Silva se zjevil v pokutovém území, kde si naběhl na povedený centr z pravé strany, jenže jeho zakončení hlavou prolétlo vysoko nad břevnem.
     
    27
    Andreas Samaris si tentokrát došel pro míč až na polovinu hrací plochy, rychle se s ním otočil, jenže jeho rozehrávka na pravou stranu byla příliš krátká.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Andre Santos (CF OS Belenenses).
     
    25
    Andreas Samaris se zpoza hranice pokutového území opřel do padajícího míče, jenže střela z voleje se mu vůbec nepovedla. Míč skončil nad břevnem.
     
    24
    Benfica zahrávala rohový kop. Jeho exekuce se ujal Pizzi, jehož nadýchaný centr se snesl na zadní tyč, ale hostující brankář míč vyboxoval.
     
    23
    João Félix prošel po levém křídle na hranici pokutového území, efektní kličkou se zbavil obránce, ale netroufl si na odcentrování do pokutového území.
     
    22
    Nuno Coelho se pustil do hlavičkového souboje na polovině hrací plochy. Nakonec se od něj míč odrazil k Licovi, ale ten nezakončil.
     
    21
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících fotbalistů si ze souboje se Samarisem odnesl nepříjemné zranění kotníku. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    20
    Zakarya Bergdich napřáhl ke střele z dobrých třiceti metrů. Do střely hostujícího fotbalisty se však položil obránce Benficy, jež míč srazil do bezpečí.
     
    19
    Francisco Ferreira napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Vincent Sasso si nechtěl komplikovat život a raději si pomohl odkopem do autu.
     
    18
    Andreas Samaris přidal další drobný faul na polovině Belenenses. Řecký záložník by si na podobné zákroky měl začít dávat pozor.
     
    17
    Andre Santos dostal skvělou přihrávku na levou stranu hrací plochy, ale obrana Benficy nyní působila hodně pevným dojmem a nenechala soupeře rozehrát.
     
    16
    Andreas Samaris to v souboji na polovině hrací plochy přehnal s agresivitou a dopustil se nedovoleného zákroku. Rozehrávat tak bude Belenenses.
     
    15
    Vincent Sasso dostal přihrávku z pravé strany hrací plochy, jenže stopeři domácí Benficy jeho náběh zachytili a nenechali soupeře zakončit.
     
    14
    Licá neustál souboj s důrazným Jonasem. Domácí fotbalista mu lehce přišlápl levou kopačku. Sudí střet dobře viděl a ihned nařídil přímý kop pro hosty.
     
    13
    Jonas dostal vysokou přihrávku na hranici pokutového území, jenže obránce Belenenses k němu včas přistoupil a nenechal hráče Benficy zakončit.
     
    12
    André Almeida kouzlil s míčem v blízkosti pokutového území soupeře. Jeho následná přihrávka na levé křídlo však byla nepřesná.
     
    11
    Nakonec ne. Balón se do ruky hostujícího hráče odrazil od boku. Domácí fotbalisté ani příliš neprotestovali. Pokračuje se ve hře.
     
    10
    Andre Santos v pokutovém území údajně zahrál rukou. Rozhodčí ještě komunikuje s kolegou u videa. Uvidíme, zda se bude kopat penalta.
     
    9
    Licá prošel z pravé strany s míčem u nohy až na hranici pokutového území, kde si míč přehodil na levačku, ale rána se mu zrovna nepovedla.
     
    8
    Diogo Viana si naběhl na přetažený centr na vzdálenější tyč, měl moře času na zakončení, jenže rána z ostrého úhlu se mu zkrátka nepovedla.
     
    7
    Andreas Samaris znovu táhl akci Benficy po levém křídle. Rychlonohý fotbalista domácího celku prošel do blízkosti šestnáctky, odkud už nedokázal přesně odcentrovat.
     
    6
    Andreas Samaris dostal vysokou přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže se mu nikdo v červeném dresu nedokázal uvolnit do volného prostoru.
     
    5
    Alejandro Grimaldo dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže se nedokázal uvolnit kolem dobře postaveného soupeře a raději si pomohl zpětnou přihrávkou.
     
    4
    Odisseas Vlachodimos vyrazil ven z branky a došel si na hranici velkého vápna pro nepřesnou rozehrávku soupeře. Benfica může zaútočit.
     
    3
    Rafa Silva prošel z poloviny hrací plochy s míčem u nohy až na hranici pokutového území, odkud napřáhl ke střele pravačkou, jenže těsně minul branku.
     
    2
    Alejandro Grimaldo sprintoval za vysokou přihrávkou na polovinu soupeře. V hlavičkovém souboji s důrazným stoperem však neuspěl.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do dnešního utkání. Belenenses se ihned vydalo do útoku, nicméně Pizzi skvěle vystoupil a vybojoval balón pro Benficu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Vzájemný duel

    Dnešní soupeři se spolu střetli na konci října a Belenenses doma překvapivě vyhrálo 2:0.
     
    Benfica Lisabon

    Benfica Lisabon dosud rovněž odehrála dvacet čtyři zápasů a vybojovala v nich padesát devět bodů. S tímto ziskem patří portugalskému celku druhá pozice o bod za vedoucím Portem. V případě dnešní výhry se však může vrátit zpátky do čela portugalské ligy. V minulém kole dokázala uspět právě na hřišti Porta, kde vyhrála 2:1. Ve čtvrtek však v rámci Evropské ligy prohrála 1:0 na hřišti Dinama Záhřeb.
     
    CF OS Belenenses

    Dnešní hostující celek dosud odehrál dvacet čtyři zápasů a vybojoval v nich třicet šest bodů. S tímto ziskem zatím Belenenses drží sedmou pozici a sezónu může dohrát relativně v klidu. Pokud by dnes navíc dokázalo uspět na hřišti favorizované Benficy, dotáhlo by se na Gauimaraes. V minulém kole doma rozstřílelo 4:0 Feirense.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání portugalské Primeira ligy mezi Benficou Lisabon a Belenenses. Duel začíná ve 21:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:15.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 56. Jonas, 64. A. Almeida – 68. Viana, 71. Kikas

    Karty:   26. Santos (BLN), 52. Henrique (BLN), 74. Coelho (BLN), 84. Viana (BLN)   90+5. Henrique (BLN)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 14:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:15.
    Benfica Lisabon: Vlachodimos – A. Almeida, Rúben Dias, F. Ferreira, Grimaldo – Pizzi, Samaris (80. A. Živković), F. Luís, R. Silva (85. Filipe) – Jonas, Félix.
    Náhradníci: Svilar – Cervi, G. Fernandes, Krovinović, Filipe, A. Živković, Y. Ribeiro.

    CF OS Belenenses: Muriel – G. Silva, Coelho, Sasso – Viana (86. Sagna), Santos, Henrique, Bergdich – Licá (90+4. Ljujić), Kikas (79. Mika), Caeiro.
    Náhradníci: Mika – Cabral, Ljujić, A. Varela, Sagna, Kiki, da Silva.

    Rozhodčí: Capela – Brás, Cruz
    bahis siteleri