Düsseldorf – Frankfurt 0:3 (kon.)
konec
Fortuna Düsseldorf
0:3 (0:0)
Eintracht Frankfurt
Pondělí 11.03.2019, 20:30 • Merkur Spiel-Arena (Düsseldorf) • Německá Bundesliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Gonçalo Paciência, přichází Jetro Willems.
    90+3. Sébastien HALLER - 0:3
     
    90+3
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Tak tohle je hodně krutý výsledek pro domácí celek! Na pravé straně předvedl svou maximální rychlost Filip Kostić, jenž krosovou přihrávkou našel na zadní tyči SÉBASTIENA HALLERA. Ten se jako střídající hráč prosazuje podruhé v nastaveném čase. Asistence: Filip Kostić.
    90+1. Sébastien HALLER - 0:2
     
    90+1
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Výbornou přihrávku za obranu předvedl Gonçalo Paciência, jenž vyslal do úniku střídajícího spoluhráče. SÉBASTIEN HALLER si pak z obrany Düsseldorfu udělal dobrý den, když před brankářem zastavil, hodil si míč na střed a zakončením poslal míč za brankovou čáru. Asistence: Gonçalo Paciência.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), kterého obešel soupeř, jenž se hnal do otevřené obrany. Domácí stoper tak unikajícího hráče zezadu podrazil.
     
    80
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Jonathan de Guzmán, přichází Mijat Gaćinović.
     
    77
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Marcel Sobottka, přichází Alfredo Morales.
    76. Rouwen Hennings (DSF)
     
    76
    Jen jsem to dopsal a Fortuna se dostala do loženky, kterou zahodila! Útočná akce byla tažená po levé straně, odkud přihrával Kenan Karaman. Před brankou se nacházel osamocený Rouwen Hennings, jenž trefil brankáře. Domácí "palič" se Kevina Trappa mohl zeptat, kam to chce ...
     
    73
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Aymen Barkok, přichází Kenan Karaman.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Gélson Fernandes (Eintracht Frankfurt), který zezadu šlapákem trefil nohu soupeře. Tohle je jasné a správně potrestání hostujícího defenzivního štítu.
     
    72
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Luka Jović, přichází Sébastien Haller.
    67. Luka Jović (FRN)
     
    67
    Martin Hinteregger se rozeběhl po levé straně a pak předal balon na spoluhráče. Luka Jović si přehodil míč na pravou nohu a směřoval svůj pokus pod horní tyč. Ovšem Michael Rensing byl na správném místě a vyrazil míč nad břevno.
     
    63
    Podle toho, co hlavní sudí viděl na videu, své rozhodnutí přehodnotil. Podle všeho Martin Hinteregger zasáhl balon jen ramenem! Düsseldorf o šanci na vyrovnání záhy přišel.
    61. Martin Hinteregger (FRN)
     
    61
    Pokutový kop pro Düsseldorf! Benito Raman přihrával před branku, kde ramenem, možná i rukou udělal pohyb proti balonu Martin Hinteregger. Hlavní rozhodčí se ještě běží podívat na video. Jak rozhodne?!
     
    53
    Hra se nyní trochu uklidňuje, jelikož hostující celek kombinuje na vlastní polovině. Ovšem obrovskou hrubku předvedl Makoto Hasebe, jenž od postranní čáry přihrál do šestnáctky. V tomto prostoru se nacházel Benito Raman, jehož pokus zlikvidoval Kevin Trapp. Hostující brankář hodně rychle vystartoval z brány.
    49. Gonçalo PACIÊNCIA - 0:1
     
    49
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Tenkrát se už kombinace na pravé straně podařila, můžeme tak sledovat první gólovou radost! Almamy Touré posunul míč na Dannyho da Costu, jenž se neunáhlil a našel ještě volného Jonathana de Guzmána. Jeho centr zamířil na zadní tyč, kde si na něj naskočil GONÇALO PACIÊNCIA, jehož hlavička už roztřepotala síť. Asistence: Jonathan de Guzmán.
     
    44
    Tentokrát už se mohl Frankfurt radovat, to by ale musel Luka Jović zamířit přesně. Hostující útočník se na levé straně vydal do šestnáctky, kde proti němu vystartoval brankář. Michael Rensing je hrdinou okamžiku a díky němu je stav dále 0:0.
     
    35
    Žlutou kartu dostává Martin Hinteregger (Eintracht Frankfurt), který do souboje vletěl skluzem jako utržený ze řetězu. Tohle muselo Benita Ramana opravdu bolet.
    33. Matthias Zimmermann (DSF)
     
    33
    Tak to by bylo překvapení, kdyby se Düsseldorf po takové akci dostal to vedení! Po krásném prostrčení se k centru dral Matthias Zimmermann, jenž chtěl centrovat. Ovšem míč mu po nárt sjel a zamířil do tyče!
     
    19
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Dawid Kownacki, přichází Rouwen Hennings.
    2. Dawid Kownacki (DSF)
     
    2
    Pěknou akcí se prezentoval Dawid Kownacki, jenž se kličkou uvolnil a dostal se na osu hrací plochy. Jeho pokus z hranice šestnáctky mířil podél brankáře do levého spodního rohu. Ovšem radost byla zbytečná, protože se píská ofsajd.

    Michal Luxa

    Branky: 49. Paciência (de Guzmán), 90+1. Haller (Paciência), 90+3. Haller (Kostić)

    Karty:   85. K. Ayhan (DSF) – 35. Hinteregger (FRN), 73. G. Fernandes (FRN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:6. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:14.
    Fortuna Düsseldorf: Rensing – Zimmermann, K. Ayhan, Kamiński, Gießelmann – Barkok (73. Karaman), Sobottka (77. Morales) – Raman, Fink (C), Kownacki (19. Hennings) – Lukebakio.
    Náhradníci: Theissen – Hoffmann, Hennings, Morales, Karaman, Bodzek, Suttner.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – A. Touré, Hasebe, Hinteregger – D. da Costa, Rode, G. Fernandes (C), de Guzmán (80. Gaćinović), Kostić – Jović (72. Haller), Paciência (90+5. Willems).
    Náhradníci: Rönnow – Falette, Gaćinović, Haller, N'Dicka, Russ, Willems.

    Rozhodčí: Hartmann – Lupp, Thielert
    bahis siteleri