NY Islanders – Boston 0:5 (kon.) | Carolina – Pittsburgh 3:2 (1:0 po s.n.) | NY Rangers – Detroit 2:3 (kon.)
Philadelphia – Montreal 1:3 (kon.) | New Jersey – Washington 1:4 (kon.) | Nashville – Toronto 3:0 (kon.)
Minnesota – Colorado 1:3 (kon.) | St. Louis – Edmonton 7:2 (kon.) | Dallas – Florida 4:2 (kon.)
Calgary – Columbus 4:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Montreal Canadiens
Středa 20.03.2019, 00:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:55 Max DOMI - 1:3
     
    58:55
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! MAX DOMI si stačil dobruslit vyhození Shawa a následně uklidil kotouč do prázdné brány. Montreal si tak připíše veledůležité dva body. 1:3. Asistence: Andrew Shaw a Nate Thompson.
     
    58:16
    Hart odjel z brány a domácí zkouší hru v šesti hráčích v poli.
    48:42 Sean COUTURIER - 1:2
     
    48:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Domácí se prosazují ze své první početní výhody. SEAN COUTURIER byl důrazný na brankovišti a dokázal se po odražené střele nadvakrát prosadit. 1:2. Asistence: James van Riemsdyk a Claude Giroux.
     
    48:15
    Zase to cinklo! James van Riemsdyk stál před brankovištěm, ale trefil pouze konstrukci brány.
     
    47:27
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Christian Folin – 2 min., držení).
     
    43:24
    Ale mohlo být vše jinak! Gostisbehere zápěstím vypálil od modré čáry a orazítkoval tyč brány, kterou střeží Price.
     
    38:57
    Další šance Montrealu. Gallagher rychle vypálil a Hart pravým betonem posunul puk před Danaulta, který se před bránou nedokázal nejlépe zorientovat.
     
    38:14
    Hart měl mnoho práce. Střelu od modré čáry pouze vyrazil před brankoviště, a tam byl hodně důrazný Lehkonen. Hart dlouho nevěděl, kde kotouč je, ale nakonec dokázal situaci perfektně vyřešit.
    24:45 Shea WEBER - 0:2
     
    24:45
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je to už o dvě branky. Shaw vyhrál buly na Domiho, který se uvolnil a přihrál na modrou čáru svému kapitánovi. SHEA WEBER se do střely opřel a propálil vše, co mu stálo v cestě. 0:2. Asistence: Max Domi a Andrew Shaw.
    18:21 Brendan GALLAGHER - 0:1
     
    18:21
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Folin vypálil od modré čáry a Hart jeho pokus vyrazil pouze před sebe. BRENDAN GALLAGHER byl mezitím volný mezi kruhy a svou střelu nasměroval nechytatelně mezi betony brankáře. 0:1. Asistence: Tomáš Tatar a Christian Folin.
     
    17:57
    Gostisbehere dostal kotouč na hůl přes celou šíři kluziště a po chvíli si všiml na levém kruhu volného Voráčka. Český útočník těsně minul a halou to jen zahučelo.
     
    06:24
    Price měl plné ruce práce! První formace Flyers si vytvořila tlak a od modré čáry vypálil Provorov. Jeho střelu krásně tečoval Lindblom. Price však předvedl skvělý semafor a nepustil puk za svá záda.
     
    02:34
    První velká šance! Kotkaniemi projel do útočné třetiny a nabil na levé straně volnému Kulakovi. Obránce Montrealu trefil tyč a Hart se za sebe pouze ohlédl.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 49. Couturier (J. van Riemsdyk, Giroux) – 19. Gallagher (Tatar, Folin), 25. S. Weber (Domi, A. Shaw), 59. Domi (A. Shaw, N. Thompson)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Sanheim, Provorov, MacDonald (A), Gostisbehere, Gudas, Hägg – Voráček, Couturier (A), Lindblom – Giroux (C), Patrick, J. van Riemsdyk – Konecny, Laughton, M. Raffl – Hartman, Knight, Varone.
    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – S. Weber (C), Mete, Petry, Kulak, Folin, Jo. Benn – Gallagher (A), Danault, Tatar – A. Shaw, Domi, Lehkonen – Armia, Kotkaniemi, Drouin – Weal, N. Thompson, Byron (A).

    Rozhodčí: McCauley, Luxmore – Murphy, Cherret

    Diváci: 19 045
    bahis siteleri