Karviná – Rakovník 8:3 (kon.) | Most – Sudoměřice 3:4 (po s.s.) | Kladno – Pardubice 4:0 (kon.)
Plzeň – Kert Park Praha 1:3 (kon.)
konec
HBC Plzeň
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
HC Kert Park Praha
Sobota 23.03.2019, 16:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga • 17. kolo
     
    37:29
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Pražané odskakují na rozdíl dvou branek, když se prosadili prakticky z první střely ve třetí části! VÁCLAV ŠLEHOFER dostal nabito na modrou čáru a jeho dělovka skončila přesně v horním růžku Návarovy branky. Asistence: Jiří Kruček, Petr Danko.
     
    27:20
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Mrzet to ale hosty dlouho nemuselo! Balonek se vrátil nahoru, kde DAVID ŠPERL tvrdou ránou propálil Návaru, který toho dle reakce příliš neviděl. Asistence: Tomáš Fejfar.
     
    10:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Domácí tým nakonec přece jenom využil početní výhodu! JIŘÍ BENEDIKT využil velkého množství hráčů před branku a od levého mantinelu propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Daniel Pejchar.
     
    09:17
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Pražané udeřují v oslabení! Vypadalo to na přečíslení, ale nakonec to byl samostatný únik. Kavalír zklamal v roli posledního hráče, nechal se prohodit JANEM ČEJKOU, který poté rychlou střelou propálil Návaru. Asistence: Jiří Kruček.

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 11. J. Benedikt (Pejchar) – 10. Čejka (J. Kruček), 28. Šperl (Fejfar), 38. Šlehofer (Kruček, Danko)


    HBC Plzeň: Návara (Kráčina) – O. Benedikt, Polívka, Kavalír, Kastner, Vodrážka, Hanuš, Pavlečka, Šmucer – Ulč, J. Benedikt, Malý – Kunzmann, Švarc, Vobruba – Hurt, Pejchar, Valenta – Forejt, Majer, Lang.
    HC Kert Park Praha: Mikl (Mroviec) – Šlehofer, Dejneka, Markytán, Šperl, Dulava, Blaško – J. Kruček, Danko, Wróbel – Zvonek, Fejfar, M. Kruček – Čejka, Kovář, Střecha – Javorka, Rozenberg.

    Rozhodčí: Cícha, Koskuba
    bahis siteleri