Ústí n/L – Kert Park Praha 3:2 (kon.)
konec
Elba DDM Ústí nad Labem
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
HC Kert Park Praha
Neděle 24.03.2019, 18:00 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • Extraliga juniorů
     
    43:22
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Costa vystřelil od červené, odražený míček nakonec smolně dopravila do branky Herzigová. Do listiny střelců se však zapsal JAKUB ČERNÝ. Asistence: Kale Costa.
     
    24:59
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert Park si přeci jen postupnými kroky došel za vyrovnáním. K míčku se dostal VOJTĚCH JÁGR, který se nemýlil. Asistence: Jan Janurek.
     
    11:16
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už ústečtí napravili svoje předchozí zaváhání. TOMÁŠ GIESEL zůstal po souboji ležet před bránou, po chvíli se však zvedl a to se mu vyplatilo. Dostal přihrávku přímo na hůl, kterou uklidil do prázdné brány. Asistence: Radek Rop a Matěj Sedláček.
     
    07:11
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Tak hostující celek nezastaví ani vlastní oslabení. Stejně jako v předchozím případě i tentokrát se dostal jeden z hráčů Kert Parku do samostatného úniku. LUKÁŠ SUCHÁNEK si však s ním poradil na jedničku a srovnává stav utkání. Asistence: Jakub Kovárník.
     
    01:35
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hruškova šance přeci jen nakonec končí gólem. Míček několikrát skákal před Jirsou, který předvedl několik zákroků. Na poslední dorážku JANA ŠKURLY byl už však krátký. Asistence: David Magasanik a Michal Hruška.


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 2. Škurla (Magasanik, Hruška), 12. Giesel (Rop, Sedláček), 44. Černý (Costa) – 8. Suchánek (Kovárník), 25. Jágr (Janurek)


    Elba DDM Ústí nad Labem: Toth – Černý, Jičínský, Rop, Sedláček, Bečvář, Maule – Giesel, Hanzlík, Hruška, Krejčí, Magasanik, Stupka, Zilcher, Costa, Škurla, Filip.
    HC Kert Park Praha: Jirsa (Šach) – Charbuský, Hrdlička, Herzigová, Jizba, Šebek – Janurek, Suchánek, Kovárník, Hustoles, Jágr, Manhartová, Mikeš, Síla, Sedlák.

    Rozhodčí: Koskuba, Bačo
    bahis siteleri