Litoměřice – Děčín 2:3 (kon.) | Dukla – Ještěři 3:2 (1:0 po s.s.)
konec
SHC Killers Litoměřice
2:3 (1:3, 1:0, 0:0)
HBC Bazzy Děčín
Neděle 24.03.2019, 14:00 • Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Konec zápasu. (15:41:33)
     
    44:45
    Tlak Killers vzrůstá velmi masivně. Litoměřičtí již prakticky neopouštějí předbrankový prostor a z různých situací se pokouší stále o důraznější zakončení.
     
    44:21
    Killers to zkoušejí i nadále. Ovšem i tečovanou střelu Jaroslava Hakena Celner přikryl k tělu.
     
    43:58
    Přesilovkovou kombinaci důraznou střelou zakončil Vandas. K jeho smůle ale míček mířil těsně vedle pravé tyče děčínské branky.
     
    43:47
    Zrovna tak usilovně se o vyrovnání snaží i domácí hokejbalisté, kteří útoční bez gólmana v brance.
     
    43:06
    Děčín v posledních minutách zařadil na vyšší otáčky a masivně útočí na litoměřickou branku. Žádná z křižných střel ale neletí nikterak přesně a Zimanzl je tak může jen zpovzdálí sledovat.
     
    42:57
    Dnešní utkání sleduje 17 diváků.
     
    42:47
    Oddechový čas pro domácí.
     
    42:19
    Nepříliš důrazně nahodil Jaroslav Vandas míček na děčínskou branku. Výsledkem celé situace je tak děčínský vzdorovýpad na druhou stranu.
     
    40:26
    Rychle pronikající David Rubeš nejdříve našel částečné zbrždění v Milanu Dvořákovi, načež ho definitivně tělem od míčku odstavil Eduard Haken a domácí se v klidu mohli přesunout na druhou stranu.
     
    39:26
    Milan Dvořák se marně snažil v rohu hřiště zastavit Jakuba Hovorku. Po chvilce se ale Killers stejně k míčku dostali a zpoza branky rozehráli. Míček ale zaletěl příliš daleko, načež i domácí museli rychle přeběhnout uhájit svůj předbrankový prostor.
     
    37:51
    Jan Zimanzl úspěšně zastavil míček k němu letící z mezikruží. Následně jej stejným směrem, avšak obloučkem poslal do volného prostoru, ve snaze najít s ním některého ze svých spoluhráčů. Ve svém počínání ale příliš úspěšný nebyl, neboť míček zastavil Jaroslav Pašek.
     
    37:10
    Početní vyrovnání stále udrželo litoměřické hráče u míčku. Killers se ale museli vrátit k vlastní brance, kde se sehrávali k další útočné výpravě.
     
    37:05
    Hosté v plném počtu.
     
    36:29
    Killers pokračují ve své kombinaci po vnějším obvodu útočného pásma. Do zakončení z těsné blízkosti se dostal Jakub Patrák. Jeho střelu z pravé hranice brankoviště ale Celner s elegancí lapil.
     
    35:33
    David Rubeš se pokusil vyběhnout z litoměřického útočného sevření, krátce za středovou čarou ho ale k zemi srazil Sýkora, díky čemuž pokračovali Killers ve svém náporu na Celnera.
     
    35:05
    Vyloučení v týmu HBC Bazzy Děčín (Martin Kotlár – 2 min., držení protihráče).
     
    35:05
    Po vyrovnání početních sil se ještě více usídlili domácí na dostřel Celnerovy svatyně. Tu se navíc z těsné blízkosti snaží překonat.
     
    34:25
    Domácí v plném počtu.
     
    33:55
    Domácí opět podél mantinelu přesunuli hru na opačný konec hřiště. Tam se navíc dokázali sehrát a zahájit tlak na Celnerovu branku, byť samotné zakončení ani teď nepřichází.
     
    33:45
    Navíc díky tomu vrátila hru na druhou stranu, kde kombinací hledá volný prostor k přímému zakončení na branku Zimanzla.
     
    32:54
    Přestože jsou domácí v početní nevýhodě, drží se aktivněji v útočném pásmu. Děčínská obrana je ale s jistotou blokuje.
     
    32:25
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Ondřej Gazsi – 2 min., krosček).
     
    32:01
    Tomáš Mach po obehrání si protihráče křižmo nasměroval míček na děčínskou branku. Domácí se posléze sehrávali ve snaze zakončit.
     
    30:39
    Důrazný boj o míček se rozhořel v rohu hřiště po Celnerově pravici. Děčín z něj vyšel vítězně a vyběhl na opačnou stranu. Bez šance na branku Zimanzla se ale museli vrátit zpět a bránit svůj předbrankový prostor.
     
    30:04
    Po prvním buly vyběhl velmi drze přes dvojici protihráčů Jaroslav Vandas. K zakončení se ale litoměřický forvard nedostal, přesto se Killers udrželi v útočném pásmu.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    V druhé třetině byli daleko aktivnější domácí hráči, kteří ovšem své snažení proměnili v jedinou gólovou trefu a mají tudíž stále kvantum práce, aby se dostali do vyrovnaného stavu, eventuálně skóre otočili ve svůj prospěch.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:24
    Ještě v závěru třetiny se Litoměřice drží velmi těsně před děčínskou brankou a zkouší zakončit.
     
    28:56
    Tam se hráči Děčína museli velmi důrazně bránit. Nakonec však dokázal Vratislav Zíval úspěšně vyběhnout po křídle do volného prostoru na opačném konci hřiště.
     
    28:23
    Děčín zpočátku volil postupnou rozehrávku od vlastní branky, kterou záhy změnil ve vyhazov míčku na zakázané uvolnění a tedy pokračující usídlené Killers před vlastní brankou.
     
    28:05
    Toho využili domácí k zpětnému protipohybu, z něhož se dostali k dalšímu ostřelování děčínské svatyně.
     
    27:05
    Bazzy dokázalo přenést těžiště hry před Zimanzla. Po první střele, a jejím zachycení litoměřickým gólmanem, ale z následného vhazování míček Děčín ztratil.
     
    26:25
    Hra v litoměřickém útočném pásmu se drží i nadále. Je to ale Děčín, který si osvojil míček a snaží se s ním probít na opačný konec hrací plochy.
     
    25:50
    Litoměřický tým se stále drží v útočném pásmu. Přes organizovanou obranu děčínského celku se ovšem nemůže dostat ke střeleckému zakončení, a když už, tak přímo do gólmanova náručí.
     
    25:02
    Domácí tým se vehementně snaží o vyrovnání. V rychlosti vypálil na děčínskou branku přes mezikruží Michal Smolík. I s touto šancí si ale gólman Celner dokázal poradit.
     
    24:08
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    A využívají to k vstřelení druhé branky! Po rychlém výběhu proti děčínské brance dostal MICHAL KREJZA velmi přesnou přihrávku do mezikruží, kterou z první uklidil přesně za Celnerova záda. Asistence: Jiří Grus.
     
    23:53
    I po skončení přesilovky to jsou Killers, kteří jsou aktivnější.
     
    23:04
    Hosté v plném počtu.
     
    22:38
    Killers to zkoušejí i nadále a Jaroslav Ježek tvrdě poslal míček od modré na branku. Dráhu letu míčku ale zaclonil jeden z děčínských obránců, který míček vyrazil vysoko nad branku.
     
    21:15
    Litoměřice rozehrály svou přesilovku kombinací po vnějším obvodu útočného pásma. Mezi nimi ale stojí děčínský obranný blok, který vysunul domácí hokejbalisty až na úroveň pásma středního.
     
    21:04
    Vyloučení v týmu HBC Bazzy Děčín (Jan Novák – 2 min., zdržování hry).
     
    20:28
    Úspěšnou mezihru se pokoušel zakončit od modré Jaroslav Vandas. Míček sice v této situaci na branku neposlal, přesto se srdnatě bil v útočném pásmu i nadále.
     
    19:44
    Taktéž to byl Hovorka, který následně po zemi nasměroval míček k Zimanzlově brance ve snaze najít některého ze spoluhráčů. Míčkem ale nastřelil jen gólmana Killers, který si jej přistrčil k hokejce a zpoza branky poslal mimo vlastní ohrožení.
     
    19:10
    Tvrdou střelu od modré vyzkoušel Jakub Hovorka. Trefil však pouze nohy před ním těsně stojícího litoměřického beka, díky čemuž se navíc domácí dokázali obrátit a zahrozit na opačné straně.
     
    18:30
    Velmi rychlým pohybem přenesli Killers hru na opačnou stranu. tam se neustále snaží o zakončení, ovšem obrana Děčína je drží v rohu hrací plochy a neuvolní jim ani centimetr volného prostoru hřiště.
     
    18:00
    Hostům se po dlouhé době povedlo přenést hru před litoměřickou branku. Navíc započali její obléhání z různých pozic, pod různými úhly. Gólman Zimanzl ale předvádí maximum možného, aby udržel míček před brankovou čarou.
     
    17:13
    Následně se i Killers dostali do střelecké příležitosti. Tu poslední lehkým šrámem odnesl Ondřej Sýkora po střetu s jedním z protihráčů.
     
    16:31
    Děčín se pokusil o postupnou rozehrávku k soupeřově brance. Přes Patrika Barčáka, jakožto mezičlánek se míček dostal ihned do útočného prostoru. Gólman Zimanzl ale celou akci s přehledem zastavil.
     
    16:08
    Domácí v plném počtu.
     
    15:05
    První buly druhé třetiny připadlo litoměřickým hráčům. Ti však velmi rychle míček ztratili a Děčín se jal pokračovat ve svém přesilovkovém tlaku. Obrana Killers ale k tomu přistupuje o něco organizovaněji než předchozí třetinu.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Využívání přesilovek. To byl klíčový kámen první třetiny dnešního utkání. Hosté v nich úspěšní hned ve třech případech, díky tomu si získali vedení na svou stranu.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    A také rychle vstřelil další gólovou trefu! Z kruhu velmi prudce zahrozil a míček přímo do litoměřické branky poslal TOMÁŠ RUBEŠ. Asistence: Petr Michajiličenko, Jiří Beránek.
     
    14:15
    Do dvojnásobného oslabení vstoupili Killers důležitým obranným zákrokem a vyhozením míčku. Děčín se ale rychle vrátil.
     
    14:08
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Eduard Haken – 2 min., zdržování hry).
     
    13:55
    I další přesilovku zahájil Děčín převahou v útočném pásmu. Svou dlouhou kombinaci ale nedokáží přetavit ve střeleckou trefu.
     
    13:40
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Jakub Patrák – 2 min., sekání).
     
    11:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    Zdá se, že přesilovky budou silnou stránku děčínské hry dnešní den, neboť i druhou v řadě využívají! Dlouhou kombinaci v útočném pásmu zakončil JIŘÍ BERÁNEK. Asistence: Lukáš Drnec, Jakub Hovorka
     
    11:25
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Eduard Haken – 2 min., krosček).
     
    10:15
    Krátce po konci přesilovky vystartoval přes celou délku hrací plochy Martin Kotlár. Díky němu se povedlo Děčínu zcela eliminovat napětí na své straně a přenést jej před Zimanzla.
     
    10:01
    Hosté v plném počtu.
     
    09:40
    Zatím poslední zakončení měl na své holi z těsné blízkosti Milan Dvořák. Gólman děčínského týmu ale i v tomto případě ukázal svou připravenost a míček bez váhání zastavil.
     
    08:21
    Domácí tým využívá svou první přesilovku zatím velmi aktivně. Takřka celou ji sehrává v útočném pásmu, kde více či méně ohrožuje branku Jana Celnera.
     
    08:01
    Vyloučení v týmu HBC Bazzy Děčín (Martin Kotlár – 2 min., nedovolené bránění).
     
    07:32
    Z litého boje o míček podél levého mantinelu vyjel vítězně Ondřej Gazsi a vydal se proti soupeřově brance.
     
    07:09
    Domácí se dokázali přesunout na druhou stranu, kde se také udrželi po docela dlouhou dobu. Řadu střel ale děčínský brankář pokryl a těžiště hry se vrátilo zpět před Zimanzla.
     
    05:07
    Děčín se pokoušel o kombinaci. Ta však na modré čáře zahořela na Davidu Rubešovi, neboť ten nedokázal převzít míček přesně a ztratil jej úplně.
     
    04:39
    Litoměřičtí se pokoušejí o probití se z obranného pásma. Proti nim ale stojí velmi organizovaný děčínský blok, který velmi brzy blokuje jakékoliv snahy o průnik domácích.
     
    03:44
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Vzápětí je ale přeci jen srovnáno! Na modré čáře si to napřáhnul JAROSLAV VANDAS, proti jehož dělovce neměl gólman Bazzy sebemenší šanci. Asistence: Ondřej Sýkora.
     
    03:14
    Vstřelený gól spíše nabudil domácí hráče, kteří se po vhazování nastartovali ve velké ostřelování branky Děčína. Gólman Celner se musí v brance velmi ohánět, přesto drží zatím svůj tým bez gólu.
     
    01:45
    Děčín právě vstřelil branku!
    Velmi rychle Děčín svou přesilovku využívá! Po drtivém ostřelování poslal z pravého kruhu odražený míček do litoměřické branky TOMÁŠ RUBEŠ. Bez asistence.
     
    01:05
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Jaroslav Haken – 2 min., zdržování hry).
     
    00:52
    Jako první se dostali do šance děčínští hokejbalisté, kteří se zpočátku vydali hned před branku, leč bez zakončení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SHC Killers Litoměřice: Zimanzl – Gaszi, Vandas, Ježek (A), Sýkora, Rechtorik, Patrák, Dvořák, Smolík (C), Haken E., Haken J., Grus, Mach.

    HBC Bazzy Děčín: Celner (Velhám) – Beránek, Drnec, Duda, Hadiš (C), Hovorka, Klement, Kotlár, Michajiličenko, Novák J., Novák M., Pašek, Rubeš D., Rubeš T., Zíval, Barčák

    Rozhodčí: Beránek, Loskot.
     
    Předchozí vzájemné utkání přineslo kontumačně tři body na děčínskou půdu. Přestože litoměřický tým zprvu zvítězil 5:2, následně však o body z tohoto zápasu přišel. I to určitě bude hrát svou roli, navíc v kombinaci s tím, že se jedná o poslední domácí zápas Killers v aktuální sezóně, se bude chtít domácí celek jistě maximálně předvést a minimálně znepříjemnit svému soupeři cestu do play-off.
     
    Pro oba týmy znamená toto utkání něco úplně jiného. Zatímco Killers již víceméně dohrávají sezónu, neboť do play-off již postoupit nemohou, Bazzy bojuje o každý důležitý bod, vzhledem k zajištění co nejlepší výchozí pozice pro vyřazovací souboje. Děčínu v současnosti patří se 34 body čtvrté místo, ještě stále se ale může vydrápat na místo třetí. Na mostecké Nordics totiž ztrácí jen tři body, navíc má Děčín dva zápasy k dobru. Ovšem s těsným rozdílem, avšak menším množstvím zápasů k dispozici, se drží hned pod Děčínem ústecká Dukla a děčínské Rondo.
     
    Zdravím vás u předposledního utkání základní části 2. národní hokejbalové ligy, skupiny sever. V litoměřické Killers Areně proti sobě nastoupí domácí SHC Killers Litoměřice proti hostujícímu týmu HBC Bazzy Děčín. Přeji vám příjemné počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 4. Vandas (Sýkora), 25. Krejza (Grus) – 2. T.Rubeš, 12. Beránek (Drnec, Hovorka), 15. T.Rubeš (Michajiličenko, Beránek)


    SHC Killers Litoměřice: Zimanzl – Gazsi, Vandas, Ježek (A), Sýkora, Rechtorik, Patrák, Dvořák, Smolík (C), Haken E., Haken J., Grus, Mach.
    HBC Bazzy Děčín: Celner (Velhám) – Beránek, Drnec, Duda, Hadiš (C), Hovorka, Klement, Kotlár, Michajiličenko, Novák J., Novák M., Pašek, Rubeš D., Rubeš T., Zíval, Barčák

    Rozhodčí: Beránek, Loskot

    Diváci: 17
    bahis siteleri