Washington – Carolina 4:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 4:0 (kon.) | Montreal – Florida 6:1 (kon.)
Ottawa – Buffalo 4:0 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 8:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 4:5 (kon.)
Arizona – Chicago 1:0 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
8:4 (5:1, 2:3, 1:0)
Los Angeles Kings
Středa 27.03.2019, 02:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:29 Leon DRAISAITL - 8:4
     
    58:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LEON DRAISAITL si najel v pravém kruhu na přihrávku Connora McDavida a přečíslení dva na jednoho zakončil přesnou střelou bez přípravy, která zamířila k pravé tyči! Hattrick! Asistence: Connor McDavid a Joseph Gambardella. (8:4)
     
    55:43
    Kyle Clifford svedl u střídaček velkou bitku s Zackem Kassianem, kterého po několika úderech složil k ledu.
     
    53:51
    Carl Grundström oslovil nádhernou přihrávkou zpoza brány Tylera Toffoliho, jenže útočník Kings v těsné blízkosti brány nedokázal puk trefit dobře a Mikko Koskinen ho rychle přikryl!
     
    50:07
    Kris Russell položil během pěstního souboje na lopatky Trevora Lewise a prostor dostává komerční přestávka.
    39:16 Carl GRUNDSTRÖM - 7:4
     
    39:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    CARL GRUNDSTRÖM se v mezikruží krásně protáhl mezi třemi protihráči a rychlou střelou zápěstím vymetl levý horní roh brány! Parádní akce. Asistence: Michael Amadio a Sean Walker.
     
    37:32
    Matt Benning byl vyloučen na dvě minuty za krosček a souběžně s ním Jeff Carter za sekání. Hra 4 na 4.
    36:52 Dustin BROWN - 7:3
     
    36:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Útočník DUSTIN BROWN na vrcholu levého kruhu zamíchal s pukem a krásnou střelou zápěstím vymetl bližší levý horní roh brány! Kings snížili na 7:3. Asistence: Anže Kopitar a Tyler Toffoli.
     
    35:38
    Andrej Sekera byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Kings si po reklamní přestávce zahrají přesilovou hru.
    34:38 Leon DRAISAITL - 7:2
     
    34:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Connoc McDavid se u levé tyče neukvapil se zakončením a nádhernou přihrávkou napříč brankovištěm oslovil LEONA DRAISAITLA, který na vzdálenější pravé tyči zametl puk do brány! Asistence: Connor McDavid a Darnell Nurse.
    31:41 Connor MCDAVID - 6:2
     
    31:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR MCDAVID u pravé tyče brány zamíchal s pukem a nad ležícím Jonathanem Quickem ho poslal z blízkosti do sítě! Oilers vedou nad Kings 6:2. Asistence: Leon Draisaitl a Adam Larsson.
    27:56 Drew DOUGHTY - 5:2
     
    27:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Anže Kopitar přenesl hru z pravého křídla doleva a DREW DOUGHTY na vrcholu levého kruhu napřáhl bez přípravy k ostré střele s příklepem, která nad lapačkou Mikka Koskinena zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány – 5:2! Asistence: Anže Kopitar a Dustin Brown.
     
    26:34
    Zack Kassian vyhodil puk bekhendem přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry, což tedy znamená, že Kings si zahrají přesilovou hru pět na tři.
     
    26:07
    Adam Larsson dostal dvě minuty za podražení a Kings si po reklamní přestávce zahrají druhou přesilovou hru.
     
    20:01
    Střídání v týmu Los Angeles Kings: ze hřiště odchází Jonathan Quick, přichází Jack Campbell.
    19:48 Ryan NUGENT-HOPKINS - 5:1
     
    19:48
    Edmonton právě vstřelil branku!
    RYAN NUGENT-HOPKINS nyní vymetl nádhernou střelou zápěstím z vrcholu levého kruhu pro buly vzdálenější pravý horní roh brány a 13 sekund před koncem první části zkompletoval hattrick! Asistence: Oscar Klefbom a Connor McDavid.
     
    19:19
    Dustin Brown byl vyloučen na dvě minuty za podražení a Oilers si zahrají svou první přesilovou hru v zápase.
    14:18 Ryan NUGENT-HOPKINS - 4:1
     
    14:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    RYAN NUGENT-HOPKINS napřáhl od modré čáry k nádherné střele zápěstím, kterou vymetl levý horní roh brány a vstřelil svůj druhý gól v utkání! Jonathan Quick vůbec nic neviděl a bezmocně rozhodil rukama. Oilers vedou rychle 4:1. Asistence: Darnell Nurse a Alex Chiasson.
    12:32 Adrian Kempe nádhernou střelou orazítkoval horní tyč!
     
    12:32
    Oilers špatně rozehráli zpoza brány a Adrian Kempe v levém kruhu pro vhazování vypálil nádherně bez přípravy! Puk sice mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, nakonec se ale od tyče odrazil do ochranné sítě!
    10:39 Zack KASSIAN - 3:1
     
    10:39
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers přečkali přesilovou hru Kings a ZACK KASSIAN krátce na to nádhernou střelou z pravého kruhu pro vhazování vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Oilers skórovali třikrát v řadě! Asistence: Adam Larsson a Oscar Klefbom.
     
    08:31
    Kyle Brodziak vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry.
    04:36 Leon DRAISAITL - 2:1
     
    04:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LEON DRAISAITL předvedl mezi kruhy pro vhazování nádhernou stahovačku a rychlou střelou zápěstím zamířil nad pravým betonem Jonathana Quicka k levé tyči! Bleskový obrat! Asistence: Oscar Klefbom a Mikko Koskinen.
    03:32 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:1
     
    03:32
    Edmonton právě vstřelil branku!
    RYAN NUGENT-HOPKINS zvedl na vrcholu pravého kruhu hlavu a nádhernou střelou zápěstím vymetl vzdálenější levý horní roh brány Kings! Oilers vyrovnali na 1:1! Asistence: Alex Chiasson.
    02:10 Alex IAFALLO - 0:1
     
    02:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ALEX IAFALLO na ose útočného pásma vypálil bez přípravy a jeho nádherná rána od modré čáry vymetla pravý horní roh brány! Kings vedou 1:0. Asistence: Anže Kopitar a Dustin Brown.
    01:45 Jonathan Quick vytáhl v úvodu fantastický zákrok!
     
    01:45
    Josh Currie se dostal v mezikruží ke střele a mohl skórovat do prázdné brány Kings, jenže Jonathan Quick fantasticky zasáhl a vleže stáhl puk pod svou lapačku! Fantastický zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Nugent-Hopkins (Chiasson), 5. Draisaitl (Klefbom, Koskinen), 11. Kassian (A. Larsson, Klefbom), 15. Nugent-Hopkins (Nurse, Chiasson), 20. Nugent-Hopkins (Klefbom, McDavid), 32. McDavid (Draisaitl, A. Larsson), 35. Draisaitl (McDavid, Nurse), 59. Draisaitl (McDavid, Gambardella) – 3. Iafallo (Kopitar, D. Brown), 28. Doughty (Kopitar, D. Brown), 37. D. Brown (Kopitar, Toffoli), 40. Grundström (Amadio, Walker)


    Edmonton Oilers: Koskinen (Stolarz) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, K. Russell, Sekera, Benning – Draisaitl, McDavid (C), Kassian – Gambardella, Nugent-Hopkins (A), Chiasson – Rieder, Cave, Gagner – Lucic (A), Brodziak, Currie. Hlavní trenér: Ken Hitchcock.
    Los Angeles Kings: Quick (21. J. Campbell) – Forbort, Doughty (A), Martinez, Roy, Phaneuf, Walker – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown – Grundström, Kempe, Toffoli – Clifford, J. Carter (A), Lewis – Wagner, Brodzinski, Amadio. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Dean Morton. Čároví: Brandon Gawryletz, Ryan Daisy

    Diváci: 18347
    bahis siteleri