Vysoké Mýto – FERRAM Opava 13:0 (kon.) | Ž. Vlci Brno – Třinec 6:5 (kon.) | Gamaspol Jeseník – Dolní Loučky 18:1 (kon.)
Hodonín – Baník Ostrava 6:5 (kon.) | Zlín – Jakubčovice nad Odrou 3:4 (kon.)
konec
Žabinští Vlci Brno
6:5 (2:0)
SKP Ocel Třinec
Pátek 29.03.2019, 20:00 • Sportovní hala Brno-Bohunice • 2. Futsal liga východ • 22. kolo
     
    37:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nečekané odrazy balonu před Pšurným opět znamenají snížení ze strany Třince. Na konci celé situace byl připravený DAVID KANTOR, jenž tak zamotává poslední dvouminutovku této sezóny. Asistence: Daniel Očadlík.
     
    37:19
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    DOMINIK HAVLÍN se odhodlal k dalekonosné ráně téměř od vlastní branky, která doletěla až do svatyně protivníka. Bez asistence.
     
    36:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Drama pokračuje! Kontaktní rozdíl opět platí poté, co LUKÁŠ BARON zkompletoval hattrick po přiťuknutí míče od Daniela Očadlíka. Další minuty budou jistě zajímavé. Asistence: Daniel Očadlíka.
     
    35:09
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Oddechový čas zřejmě nepřinesl takový efekt, jaký si Třinec zřejmě představoval. Nepřesného výhozu hostů se ujal Petr Starý a ještě předložil pas DOMINIKU HAVLÍNOVI. Ten nezaváhal a posiluje domácí vedení. Asistence: Petr Starý.
     
    32:40
    Kreželok zavřel třineckou branku a nepustil za sebe ani jeden výstřel z bezprostřední blízkosti!
     
    30:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté ještě neztrácejí naději, což předvedl i MIROSLAV SAMEK. Ten se prosadil původně nenápadným pokusem ze strany, který proskočil i kolem těla brankáře Pšurného. Asistence: Lukáš Baron.
     
    30:11
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    PETR STARÝ sebral balon, proběhl přes volnou polovinu hřiště a neměl problém dovést míč až do opuštěné brány. Bez asistence.
     
    27:56
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Náskok se opět přelévá na stranu Brna! Do brány se bez čekání trefoval DOMINIK HAVLÍN, když vyprodukoval mocnou dělovku. Asistence: Michal Bouček.
     
    27:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po bezchybně umístěném projektilu hostů je vyrovnáno! Přesně mezi nohy uklidil balon LUKÁŠ BARON, což vrací skóre zpět na začátek. Asistence: David Kantor.
     
    25:50
    Velká smůla domácího mužstva! Z úniku trefil Pokorný pouze tyč, po které se ještě snažil skórovat Starý. Ten ovšem nasměroval míč do soupeře na brankové čáře.
     
    22:29
    Žlutou kartu dostává Lukáš Baron (SKP Ocel Třinec).
     
    21:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Početní převaha se poprvé promítla do průběžného skóre. Ze střední vzdálenosti vypálil přesně LUKÁŠ BARON a snížil na kontaktní rozdíl. Asistence: David Kantor.
     
    15:04
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    DOMINIK HAVLÍN přidává druhou trefu a zdvojnásobuje náskok domácích! Brňané dobře přečíslili soupeře a střelec nekompromisně usměrnil přízemní míč do sítě. Asistence: Michal Mezník.
     
    14:51
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Domácí futsalisté se dočkali úvodního gólu utkání. MICHAL MEZNÍK zachoval naprosto chladnou hlavu a po načasovaném náběhu poslal míč zblízka do místa pod břevnem. Asistence: Petr Starý.
     
    12:45
    Žabinští Vlci se protlačili před Kreželoka, který následně ukázal pohotový zákrok a dostal míč na tyčku! Tím skončila i další velká možnost domácích.
     
    10:58
    A v akci se opět ocitl Starý, jemuž po přesné kombinaci chyběl jen kousek, aby přišpendlil balon pod břevno!
     
    08:57
    Pokorný si výborně udělal místo pro kličku, obešel Kreželoka a chtěl ještě střílet. Měl však málo místa a trefil jen brankovou konstrukci.
     
    08:22
    Další skvělá šance pro Havlína, nicméně nadějná rána míří jen vedle tyče! Žabinské Vlky může mrzet, že žádnou z velkých příležitostí zatím nevyužili.

    Tadeáš Mima

    Branky: 15. Mezník (Starý), 16. Havlín (Mezník), 28. Havlín (Bouček), 31. Starý, 36. Havlín (Starý), 38. Havlín – 22. Baron (Kantor), 28. Baron (Kantor), 31. Samek (Baron), 37. Baron (Očadlík), 38. Kantor (Očadlík)

    Karty:   23. Baron (TRI)


    Žabinští Vlci Brno: Pšurný – Svoboda, Bouček, Havlín, Mezník, Pokorný, Pospíšil, Starý, Chroust, Chráscina
    SKP Ocel Třinec: Kreželok – Kantor, Baron, Buryan, Samek, Očadlík, T. Kisza, Godfryd, R. Kisza, Kloda
    bahis siteleri