NY Rangers – St. Louis 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Nashville 1:3 (kon.) | Detroit – New Jersey 4:0 (kon.)
Colorado – Arizona 3:2 (1:0 po s.n.) | Calgary – Anaheim 6:1 (kon.) | Vegas – Minnesota 2:3 (kon.)
Boston – Florida 1:4 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:2 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (0:2, 2:0, 2:0)
St. Louis Blues
Sobota 30.03.2019, 00:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Chris KREIDER - 4:2
     
    59:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je hotovo. Hosté hráli bez brankáře a CHRIS KREIDER přes ležícího hráče hostů pečetí výhru Rangers střelou do prázdné branky. Asistence: Pavel Bučněvič a Neal Pionk.
    45:47 Jimmy VESEY - 3:2
     
    45:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu. Ve zmatku před hostující brankou se k odraženému puku dostal JIMMY VESEY a na pravé straně ho poslal za záda hostujícího brankáře. Asistence: Brett Howden a Vinni Lettieri.
    23:42 Pavel BUČNĚVIČ - 2:2
     
    23:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno, začíná se od nuly! Parayko nezvládl souboj s domácím hráčem. Puku se poté chopil Zibanejad, který našel najíždějcího PAVLA BUČNĚVIČE, který překonal Binningtona střelou nad jeho beton. Asistence: Mika Zibanejad.
    22:22 Ryan STROME - 1:2
     
    22:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tato branka už bude platit a je to tak o jedinou branku! Binningtonovi propadla střela do brankoviště. Tam si sice puku všiml, ale nedokázal ho přikrýt, takže ho RYAN STROME doklepl do odkryté branky.
    15:02 David PERRON - 0:2
     
    15:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se bleskově prosazují podruhé! Rangers si nyní nerozuměli v obraně. DAVID PERRON tak zůstal úplně sám před Georgijevem a po přihrávce Schwartze ho bez problémů překonal. Asistence: Jaden Schwartz.
    14:35 Vladimir TARASENKO - 0:1
     
    14:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues jdou do vedení! VLADIMIR TARASENKO se díky dobrému napadání Schenna dostal k levé tyčce, kde procpal kotouč do branky střelou pod Georgijevovu brusli. Asistence: Alexander Steen a Ryan O'Reilly.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 23. R. Strome, 24. Bučněvič (Zibanejad), 46. Vesey (B. Howden, Lettieri), 60. Kreider (Bučněvič, Pionk) – 15. Tarasenko (B. Schenn, R. O'Reilly), 16. Perron (Schwartz)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Skjei, Shattenkirk (A), M. Staal (A), DeAngelo, Br. Smith, Pionk – Kreider, Zibanejad (A), Bučněvič – Naměstnikov, Chytil, Lettieri – Vesey, L. Andersson, R. Strome – Lemieux, B. Howden, Nieves.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Dunn, Pietrangelo (C), Bouwmeester, Parayko, Gunnarsson, Bortuzzo – B. Schenn, R. O'Reilly, Tarasenko (A) – Schwartz, Sundqvist, Perron – Maroon, Bozak, Thomas – Sanford, Barbašev, Steen (A).

    Rozhodčí: McCauley, McIsaac – Racicot, Berg
    bahis siteleri