Udinese – Janov 2:0 (kon.) | Juventus – Empoli 1:0 (kon.) | Sampdoria – AC Milán 1:0 (kon.)
konec
Udinese Calcio
2:0 (1:0)
Janov CFC
Sobota 30.03.2019, 15:00 • Dacia Arena, Udine • Italská Serie A • 29. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Gianluca Lapadula (JAN), Christian Kouamé (JAN)
     
    88
    Obrovská dvojí šance pro Janov! Lapadula po centru Pereiry hlavičkoval do břevna. Od něj se míč odrazil na Kouamého a jeho dorážka skončila na brankové čáře, na kterou bezmocný Musso zrovna dopadal po původním zákroku.
     
    85
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Seko Fofana, přichází Emmanuel Badu.
     
    81
    Kevin Lasagna dostal obrovský dárek od Pereiry, po jehož hrubici běžel sám na Radua. V úniku ho však překonat nedokázal a malá na děje pro Janov stále žije.
     
    78
    Pedro Pereira nedovoleně zakřižoval cestu de Paulovi, který se rozbíhal po autové čáře. Portugalský pravý bek za to dostal žlutou kartu.
     
    74
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Stefano Okaka, přichází Kevin Lasagna.
     
    70
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Stefano Sturaro, přichází Gianluca Lapadula.
     
    63
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Sandro, přichází Valon Behrami.
    62. Rolando MANDRAGORA - 2:0
     
    62
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Nádherný fotbalový moment zdvojnásobuje domácí vedení! Pussetto potáhl míč po pravé straně a nezvykle odcentroval několik metrů před pokutové území, odkud z halfvoleje vypálil ROLANDO MANDRAGORA a nádhernou ranou z druhého doteku nedal Raduovi žádnou šanci.
    57. Rodrigo de Paul (UDI)
     
    57
    Pussetto na pravé straně obehrál Criscita. Neohroženě vběhl do pokutového území a přihrávkou pod sebe dostal do šance de Paula, který z jedničky hodně minul.
     
    46
    Daniel Bessa nevstoupil do zápasu příliš šťastně. Ve středu hřiště nekompromisně nakopl Fofanu a vysloužil si žlutou kartu.
     
    46
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Esteban Rolón, přichází Goran Panděv.
     
    46
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Danko Lazović, přichází Daniel Bessa.
     
    42
    Už pátá žlutá karta v rámci první půle. Criscito skluzem podrazil postupujícího Pussetta a přijde o zápas proti Interu Milán.
     
    40
    Hosté se rychle dostali až před pokutové území, kde za žlutou kartu fauloval i Marvin Zeegelaar a daroval soupeři nebezpečný přímý kop.
     
    38
    Brazilský záložník Sandro zezadu povalil rozběhnutého Kouamého a na další takové zákroky si už bude muset dát pozor, neboť odteď hraje se žlutou kartou.
     
    33
    Hodně zbytečná žlutá karta pro Jense Strygera Larsena, který tak dlouho váhal s rozehrávkou z vlastní poloviny, až dostal žlutou kartu. Kvůli ní si v příštím kole nezahraje na hřišti AC Milán.
     
    5
    Žlutou kartu dostává Esteban Rolón (Janov CFC).
    4. Stefano OKAKA - 1:0
     
    4
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Domácí se ve čtvrté minutě ujímají rychlého vedení! Esteban Rolón nakopl míč do pokutového území. Domácí menší závar vyřešili a díky Pussettovi přešli do skvěle provedeného protiútoku. Přímočarou akci plnou přesných nahrávek zakončil Fofana přihrávkou na STEFANA OKAKU, který to měl při zakončení hodně snadné.

    Michal Břuchanský

    Branky: 4. Okaka (Fofana), 62. Mandragora (Pussetto)

    Karty:   33. Stryger Larsen (UDI), 38. Sandro (UDI), 40. Zeegelaar (UDI) – 5. Rolón (JAN), 42. Criscito (JAN), 46. Bessa (JAN), 78. P. Pereira (JAN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 7:9. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:18.
    Udinese Calcio: Musso – Mandragora, Troost-Ekong, De Maio, Stryger Larsen – Fofana (85. Badu), Sandro (63. Behrami), de Paul (C) – Zeegelaar, Okaka (74. Lasagna), Pussetto.
    Náhradníci: Nícolas, Perisan – Badu, Behrami, Bočić, Samir, Ingelsson, Lasagna, Micin, Opoku, ter Avest, Wilmot.

    Janov CFC: Radu – P. Pereira, Romero, E. Zukanović, Criscito (C) – Lerager, Radovanović, Rolón (46. Panděv), Lazović (46. Bessa) – Sturaro (70. Lapadula) – Kouamé.
    Náhradníci: Jandrei, Marchetti – Bessa, Biraschi, Dalmonte, Günter, Lapadula, L. Mazzitelli, Panděv, Gi. Pezzella, A. Sanabria, Veloso.

    Rozhodčí: Pairetto – Ranghetti, Preti
    bahis siteleri