Kometa Brno – Sparta 5:6 (kon.) | HC Plzeň – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | HC Litvínov – Vítkovice 6:4 (kon.)
konec
HC Litvínov
6:4 (2:2, 2:2, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 30.03.2019, 14:30 • Multifunkční hala, Ostrava • Mládežnické mistrovství České republiky - starší žáci
Partner:
     
    53:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se šest a půl minuty před třetí sirénou dostávají do dvoubrankového vedení! Matěj Maštalířský poslal kotouč hezky mezi svýma nohama na zcela volného JAKUBA BEDNAŘÍKA, jenž překonal Smolku střelou do odkryté klece. Asistence: Matěj Maštalířský, Tomáš Holčák.
     
    44:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se po vhazování ve vlastním pásmu vydali do protiútoku a poté se vracejí do vedení! První střela ještě za Smolkou neskončila, zakončení JANA ŠPRYNARA už ano. Asistence: Lukáš Tůma, Matěj Maštalířský.
     
    39:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí vyrovnávají skóre zápasu krásnou akcí! Pavelec nahrál k pravému mantinelu Jakubu Fibigrovi, ten ještě posunul kotouč před bránu na ONDŘEJE KRČMÁŘSKÉHO, jenž si položil gólmana a bekhendovým zakončením dokonal vyšachování litvínovské obrany. Asistence: Jakub Fibigr, Petr Pavelec.
     
    38:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují na 4:3! Přízemní střelu Mattea Kočího tečoval MILAN MILATA přesně k levé tyči litvínovské brány. Asistence: Matteo Kočí, David Pavič.
     
    32:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Žlutočerní hokejisté jdou do trháku! Tentokrát se po souhře s Bednaříkem a Holčákem prosadil podruhé v zápase obránce PETR DUDÁČEK. Asistence: Jakub Bednařík, Tomáš Holčák.
     
    32:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští korunují svůj pobyt v útoku vybojovaným vstřeleným gólem. Puk se po Machově střele odrazil jen k DOMINIKU ČECHOVI, jenž jej doklepl do brány Vítkovic. Asistence: Jan Mach.
     
    16:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vzápětí vrací žlutočerní svému soupeři gól v oslabení! Síč si nabruslil až na levý kruh, odkud naservíroval kotouč na prázdnou bránu TOMÁŠI HOLČÁKOVI, jenž jej jen usměrnil do sítě. Asistence: Lukáš Síč, Jakub Bednařík.
     
    09:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se poprvé prosazují a snižují na rozdíl jediné branky. Martin Ščislák přihrál kotouč obránci PETRU DUDÁČKOVI, proti jehož ráně nedokázal Smolka zakročit. Asistence: Martin Sčislák.
     
    07:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    O chvíli později to však stejnému hráči už vyšlo. SAMUEL GRULICH vystřelit z pravé strany a svým zakončením dokázal dostat kotouč pod ruku brankáře Litvínova. Asistence: David Moravec.
     
    06:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Modrobílým hokejistům se však oslabení jinak dařilo a dokonce v něm otevírají skóre utkání! PETR PAVELEC si z pravého křídla dokázal efektně nabruslit až na levý kruh, odkud překonal Tuhého střelou na vzdálenější tyč. Bez asistence.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 10. Dudáček (Ščislák), 17. Holčák (Síč, Bednařík), 33. Čech (Mach), 33. Dudáček (Bednařík, Holčák), 45. Šprynar (Tůma, Maštalířský), 54. Bednařík (Maštalířský, Holčák) – 7. Pavelec, 8. Grulich (Moravec), 39. Milata (Kočí, Pavič), 40. Krčmářský (Fibigr, Pavelec)


    HC Litvínov: Tuhý (Vrzal) – Vyhlídal, Tůma, Kocourek, Síč, Mach, Dudáček, Zetek, Král – Kurty, Mikolášek, Holčák, Maštalířský, Ščislák, Bednařík, Peroutka, Čech, Šprynar, Tůma
    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Antoníček) – Lazár, Falhar, Pavič, Kočí, Mann, Bialy, Fibigr, Kršík, Chaloupka – Grulich, Glas, Štiak, Matějka, Handl, Kalandra, Hanák, Krčmářský, Milata, Pavelec, Moravec

    Rozhodčí: V. Hykel – M. Janoško, L. Blaževič
    bahis siteleri