Japonsko – Česko 1:3 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 6:2 (kon.) | Německo – Francie 2:3 (po pr.)
Kanada – Rusko 5:1 (kon.)
konec
Finsko
6:2 (2:1, 2:1, 2:0)
Švýcarsko
Pondělí 08.04.2019, 15:00Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:43 KARVINENOVÁ - 6:2
     
    49:43
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finská exhibice stále nebere konce! MICHELLE KARVINENOVÁ dostala dobrou přihrávku na levé křídlo a přesnou střelou přidala šestou branku! Asistence: Sussana Tapaniová.
    47:14 TUOMINENOVÁ - 5:2
     
    47:14
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko opět navyšuje své vedení! MINNAMARI TUOMINENOVÁ si nabruslila do volného prostoru a přesnou střelou přidala pátou finskou branku! Asistence: Riikka Sallinenová, Michelle Karvinenová.
     
    39:20
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Forsterová – 2 min., hákování).
    37:12 KARVINENOVÁ - 4:2
     
    37:12
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko přidává svou čtvrtou branku a poprvé v utkání odskakuje na rozdíl dvou branek! MICHELLE KARVINENOVÁ dokázala najít mezírku mezi ramenem brankářky a brankovou konstrukcí! Asistence: Jenni Hiirikoskiová.
     
    36:18
    Brändliová teď udržela švýcarské akcie nad vodou! Brankářka Švýcarska vytáhla parádní zákrok lapačkou a ukryla puk do lapačky!
    33:31 VÄLIMÄKIOVÁ - 3:2
     
    33:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko si bere zpět své ztracené vedení! LINDA VÄLIMÄKIOVÁ dostala přesnou přihrávku z hole Rahunenové a pohotovou střelou přidala svůj druhý zásah v utkání! Asistence: Isa Rahunenová, Rosa Lindstedtová.
    25:48 MÜLLEROVÁ - 2:2
     
    25:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Také Švýcarsko dokázalo proměnit svou početní převahu a dotahuje s favoritem krok! Autorkou branky je ALINA MÜLLEROVÁ! Asistence: Nicolle Bullová.
     
    25:19
    Vyloučení v týmu Finsko (Karvinenová – 2 min., podrážení).
     
    20:51
    Vyloučení v týmu Finsko (Tapaniová – 2 min., nedovolené bránění).
    LINDSTEDTOVÁ - 2:1
     
    17:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát se už Finsko dostává do vedení a branka platí! ROSA LINDSTEDTOVÁ se v přesilové hře dostala k dorážce a poslala kotouč do sítě! Asistence: Jenni Hiirikoskiová, Noora Tulusová.
     
    17:30
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Leemannová – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:11
    Finsko sice vstřelilo branku, ale ta po konzultaci u videa neplatí!
    TAPANIOVÁ - 1:1
     
    14:02
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Švýcarské vedení netrvalo ani třicet sekund! SUSSANA TAPANIOVÁ se totiž probila do střelecké pozice a přesnou střelou zařídila Finsku bleskové vyrovnání! Asistence: Jenni Hiirikoskiová, Riikka Sallinenová.
    RASSELIOVÁ - 0:1
     
    13:34
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko se překvapivě dostává do vedení! Rahel Enzlerová našla prudkou přihrávku prostor, kde byla EVELINA RASSELIOVÁ, která bez problémů otevřela skóre! Asistence: Rahel Enzlerová.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 15. Tapaniová (Hiirikoskiová, Sallinenová), 18. Lindstedtová (Hiirikoskiová, Tulusová), 34. Välimäkiová (Rahunenová, Lindstedtová), 38. Karvinenová (Hiirikoskiová), 48. Tuominenová (Sallinenová, Karvinenová), 50. Karvinenová (Tapaniová) – 14. Rasseliová (Enzlerová.), 26. Müllerová (Bullová)


    Finsko: Suonpääová (Rätyová) – Hiirikoskiová, Savolainenová, Laitinenová, Tuominenová, Rahunenová, Lindstedtová, Viitasuová – Sallinenová, Karvinenová, Tapaniová – Välimäkiová, Nieminenová, Tulusová – Hoviová, Nuutinenová, Niskanenová – Rajahuhtaová, Holopainenová, Hakalaová, Vainikkaová
    Švýcarsko: Brändliová (Maurerová) – Forsterová, Altmanová, Wetliová, Bullová, Christenová, Zollingerová – Sigristová, Vallariová – Waidacherová, Müllerová, Rüeggová – Rüediová, Raselliová, Enzlerová – Leemannová, Ryhnerová, Staenzová – Quennecová, Schlegelová

    Rozhodčí: Arianová, Senuková – Lovensnová, Spresserová
    bahis siteleri