Japonsko – Česko 1:3 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 6:2 (kon.) | Německo – Francie 2:3 (po pr.)
Kanada – Rusko 5:1 (kon.)
po prodl.
Německo
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
Francie
Pondělí 08.04.2019, 17:10 • Espoo Metro Areena, hala 2 • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:44 AURARDOVÁ - 2:3
     
    61:44
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie vítězí! Poprvé v historii na MS žen. Po dobré šanci Němky Fiegertové, která však zakončila velmi slabě, se do úniku dostala CHLOE AURARDOVÁ, a ukázkovým blafákem korunovala své dnešní parádní představení. Velká radost Francouzek. Bez asistence.
    28:15 BAUDRITOVÁ - 2:2
     
    28:15
    Francie právě vstřelila branku!
    Druhou přesilovku za sebou už Francouzky využívají! Do tvrdé střely Duvinové ještě před brankou sáhla LORE BAUDRITOVÁ. Puk skončil za zády bezmocné Harssové. Asistence: Estelle Duvinová, Chloe Aurardová.
    21:59 DELARBREOVÁ - 2:1
     
    21:59
    Německo právě vstřelilo branku!
    Máme tu obrat, Němky poprvé v zápase vedou! Individuální akcí se o to postarala MARIE DELARBREOVÁ, který švihla a puk propadl Lambertové mezi rukou a tělem až za brankovou čáru. Asistence: Kerstin Spielbergerová.
    12:37 EISENSCHMIDOVÁ - 1:1
     
    12:37
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tlak Němek z přesilovky pokračoval i ve hře pět na pět a vyplynul z toho vyrovnávací gól. V prostoru u branky si nejlíp ze všech počínala NICOLA EISENSCHMIDOVÁ. Asistence: Bernadette Karpfová.
    00:22 ESCUDEROVÁ - 0:1
     
    00:22
    Francie právě vstřelila branku!
    To je úvod! Francie otevírá skóre po pouhých 22 vteřinách LARA ESCUDEROVÁ, která proklouzla německou obranou jakoby nic a poslala puk nad levé rameno brankářky Harssové. Asistence: Athena Locatelliová.
    Marken.cz

    David Jahoda

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 13. Eisenschmidová (Karpfová), 22. Delarbreová (Spielbergová) – 1. Escuderová (Locatelliová), 29. Baudritová (Duvinová, Aurardová), 62. Aurardová


    Německo: Harssová (Schröderová) – Fiegertová (A), Botthofová, Strobelová, Gleissnerová, Graveová, Düsterhöftová, Rothemundová, Bärová – Lanzlová (A), Nixová, Klugeová – Zornová (C), Spielbergerová, Delarbreová– Eisenschmidová, Karpfová, Bartschová – Schmidová, Kameniková, Haiderová.
    Francie: Lambertová (Mameriová) – Locatelliová, Gendarmeová, Villiotová, Grenierová, Jureová, Vixová, Mermierová, Harrisonová – Escuderová, Allemozová (C), Baudritová (A) – Passardová, Duvinová, Aurardová – Jouannyová, Rozierová, Parmentová – Desvignesová, Rihetová (A), Cuasnetová.

    Rozhodčí: Celárová (SVK), Fuhrbergová (SWE) – Jaatinenová (FIN), Štefková (CZE)

    Diváci: 133
    bahis siteleri