Rusko – Česko 6:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 12.04.2019, 18:00 • ČSOB Pojišťovna ARENA • Baráž o extraligu • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:16 Luboš HORKÝ - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí se vrhli do rychlého útoku, ze kterého navyšují své vedení na dvě branky a dostávají ještě větší klid na hokejky. Machala pronikl do pásma s pukem po pravé straně, svou nahrávkou po ledě našel před branku si najíždějícího LUBOŠE HORKÉHO, jenž nastavil hokejku a možná i trochu se štěstím poslal kotouč nad rameno brankáře Kváči. Asistence: Ondřej Machala a Patrik Poulíček.
    21:38 Patrik POULÍČEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se zmocnili puku ve středním pásmu, při přechodu přes útočnou modrou čáru se puk odrazil od Poulíčka k Petru Sýkorovi, jenž parádní nahrávkou z pravé strany našel na druhé straně najíždějícího si PATRIKA POULÍČKA, jenž střelou z prvné na bližší tyč uklidil puk do sítě a otevírá skóre zápasu. Asistence: Petr Sýkora a Oscar Eklund.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 22. Poulíček (P. Sýkora, Eklund), 46. L. Horký (Machala, Poulíček)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Holland, Eklund, Schaus, Mikuš, Nedbal, Porseland – P. Sýkora, Ihnačák, M. Kratochvil – Hovorka, Bubela, Rolinek – L. Horký, Poulíček, Machala – J. Kloz, Marosz, Perret – Dušek.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – M. Jandus, Pýcha, Plášil, Kutlák, Kachyňa, Vydarený – Z. Doležal, Gilbert, Karabáček – Babka, Šimánek, Beránek – P. Novák, R. Přikryl, M. Novák – Heřman, Doktor, Čermák – Dančišin.

    Rozhodčí: Kubičík, Lacina – Bryška, Lederer

    Diváci: 9185
    bahis siteleri