Čína – Austrálie 2:3 (kon.) | Španělsko – Chorvatsko 3:4 (1:2 po s.n.) | Belgie – Srbsko 3:6 (kon.)
po s.n. (1:2)
Španělsko
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:0)
Chorvatsko
Sobota 13.04.2019, 16:30 • Ledena dvorana Pionir, Bělehrad • Mistrovství světa - II. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    ZANOSKI - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Chorvatsko.
    Autorem vítězného nájezdu se stal TOMISLAV ZANOSKI.
    47:14 GONZALEZ - 3:3
     
    47:14
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tento gól bude brankáře Rosandiče strašit ve snech! Za záda mu propadl odražený puk, do kterého klepl GASTON GONZALEZ, a který neměl ani velkou rychlost, ale zamířil mezi jeho betony. Hrubá chyba chorvatského brankáře. Asistence: Ignacio Granell.
    44:20 SAKIČ - 2:3
     
    44:20
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvaté se zmocnili ve svém pásmu puku a vyrazili do rychlého protiútoku, ze kterého se stalo přečíslení dvou proti jednomu. Jankovič našel na pravé straně rozjetého MARKA SAKIČE, který střelou z první prostřelil přesouvajícího se Alcaineho a strhnul vedení na stranu svého týmu. Asistence: Ivan Jankovič, Luka Jarcov.
    37:20 CANIČ - 2:2
     
    37:20
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Jenže ho neubránili! Po soubojích u mantinelu byl puk poslán mezi kruhy k DOMINICOVI RENEMU CANIČOVI, jenž z pravé strany zamířil střelu na vzdálenější tyč a obhodil Alcaineho. Vyrovnáno! Asistence: Luka Mikulič, Dominik Kanaet.
    28:26 VEDLIN - 2:1
     
    28:26
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvaté využívají přesilovku! Po přihrávce od modré se puk dostal až před brankoviště, kde se prosadil DOMEN VEDLIN, který vsítil kontaktní gól. Asistence: Luka Jarcov, Ivan Jankovič.
    24:54 BALDRIS - 2:0
     
    24:54
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Jeden takový průnik předvedl Burgos, který posunul puk na BRUNA BALDRISE, jenž po najetí do levého kruhu prostřelil chorvatského brankáře a zvyšuje na 2:0! Asistence: Alejandro Burgos.
    19:29 BURGOS - 1:0
     
    19:29
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Po vhazování v útočném pásmu se k puku dostal Rubio, který s ním zajel za branku na pravé straně, obkroužil ji a okamžitě přihrál mezi kruhy na ALEJANDRA BURGOSE, který pohotově poslal puk za Rosandičova záda. Asistence: Oriol Rubio, Alejandro Carbonell.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 20. Burgos (Rubio, Carbonell), 25. Baldris (Burgos), 48. Gonzalez (Granell) – 29. Vedlin (Jarcov, Jankovič), 38. Canič (Mikulič, Kanaet), 45. Sakič (Jankovič, Jarcov), rozh. náj. Zanoski

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Burgos (ESP)
    0:1   Jankovič (CRO)
    2. série:
    1:1   Rubio (ESP)
    1:2   Zanoski (CRO)
    3. série:
    1:2   Boronat (ESP)
    1:2   Mirič (CRO)
    4. série:
    1:2   Fuentes (ESP)
    1:2   Sakič (CRO)
    5. série:
    1:2   Pantoja (ESP)


    Španělsko: Alcaine (B. Gonzalez) – Torres, Ubieto, Baldris, Garcia, Kortabitarte, Betran (C), Vicente – Carbonell, Burgos, Rubio – Munoz (A), G. Gonzalez, Fuentes – Granell, Zaballa, Boronat (A) – Pantoja, Martinez, Arraras – Lasuen.
    Chorvatsko: Rosandič (Hergešič Adamovič) – Srketič, Vedlin (A), Tadič (C), Morrisonn, Kegalj, Smolec, Kramarič – Sakič, Jankovič, Kanaet – Ficur, Zanoski, L. Jarcov – Mikulič, Canič, Mirič (A) – Paulovič, Novotny, F. Jarcov.

    Rozhodčí: Sternat (AUT) – Dahl (NOR), Nedeljkovič (SRB)
    bahis siteleri