Švýcarsko – Česko 2:8 (kon.) | Lotyšsko – Rusko 1:5 (kon.)
konec
Lotyšsko
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
Rusko
Sobota 20.04.2019, 15:30Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Partner:
    59:48 Tachir MINGAČJOV - 1:5
     
    59:48
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ale nebude to poslední branka utkání! TACHIR MINGAČJOV prostřeluje Silovse pod pravačkou! Asistence: Maxim Grošev.
    59:37 Rodion AMIROV - 1:4
     
    59:37
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To RODION AMIROV si na střelu přes obránce troufl a vyšlo mu to! Na modré dostal předávku od Nikolajeva, udělal pár kroků a poslal puk k pravé tyči. Asistence: Ilja Nikolajev.
     
    56:56
    Do konce přesilovky zbývá půl minuty. Silovs chvíli nevěděl, jestli má jít na střídačku nebo ne, ale nakonec na ní odchází!
     
    55:30
    Vyloučení v týmu Rusko (Semjon Čisťakov – 2 min., hákování).
     
    51:46
    A teď bude mít přesilovku Rusko! Kristaps Skrastinš po střele na Askarova nechal hokejku pod rukou Rogova a byť se vztekal sebevíc, jde si sednout za hákování.
     
    49:37
    Rusové jdou do čtyř! Jegor Činachov poslal k zemi jednoho z Lotyšů a jde si sednout za podrážení.
     
    39:16
    A počet hráčů se srovná! Patriks Zabusovs si jde sednout za podrážení.
     
    38:23
    Lotyšši budou mít přesilovku! Za nedovolené bránění při sražení Ansonse si jde sednout Ivan Rogov.
    32:49 Dmitrij ŠEŠIN - 1:3
     
    32:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A padesát sekund po Čisťakovi se prosazuje další Rus! Marat Chusnutdinov našel dobře postaveného DMITRIJE ŠEŠINA a ten nechal Silovse jen smutně klečet bez hokejky! Asistence: Marat Chusnutdinov.
    31:58 Semjon ČISŤAKOV - 1:2
     
    31:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Na tohle byl už ale krátký a Sborná jde opět do vedení! Ilja Nikolajev si v souboji s bekem soupeře puk udržel, od pravé tyče poslal puk před branku a tam přesně trefil hokejku SEMJONA ČISŤAKOVA, který z první puk poslal k tyči druhé. Silovs tohle vůbec nečekal! Asistence: Ilja Nikolajev a Rodion Amirov .
    26:21 Raivis ANSONS - 1:1
     
    26:21
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    A RAIVIS ANSONS srovnává! Rudolfs Polcs se otočkou zbavil svého pronásledovatele, předal puk najíždějící sedmnáctce, ta si také udělala otočku, aby získala čas a posílá puk k levé tyči! Asistence: Rudolfs Polcs.
     
    24:10
    Rusové oslabení přečkali snad bez jediné střely na Askarova a nyní budou mít přesilovku. Na lavici usedá Raivis Ansons za nedovolené bránění.
     
    22:07
    Vyloučení v týmu Rusko (Nikolaj Burenov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    18:28
     
    18:28
    A Silovs si může připsat další obrovský zákrok! Po střele Čisťakova, kterou vyrazil betonem, se k puku dostal Amirov a měl před sebou prázdnou klec. Gólman domácích se ale rychle sklouzl a střelu tak mohl vyrazit tělem tak, že i když se puk odrazil zpět ke střelci, byl už daleko za střeleckou pozicí!
    13:35 Maxim GROŠEV - 0:1
     
    13:35
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A Rusové jdou do vedení! MAXIM GROŠEV dostal u Silovsova pravého mantinelu puk, najel si někam doprostřed kruhu a přes gólmanovo pravé rameno posílá puk do víka! Asistence: Jegor Bryzgalov.
     
    05:01
    Opravuji, co jsem řekl o Silovsově zákroku! Z opakovaného záběru bylo vidět, že puk pod ním prošel a zachránila ho tyč!
     
    03:00
    Máme tu první dvouminutový trest! Byť si myslím, že byl ruský hráč podražen gólmanem, na trestnou si jde sednout Raivis Ansons.
    02:27
     
    02:27
    Nikita Mateiko ale teď mohl Rusku věnovat gól! Obránce chtěl zpracovat odražený puk, ten se ale ztečoval o jeho hokejku a zamířil Silovsovi mezi nohy. Ten se vylekal a rychle padl na zem, naštěstí pro svůj tým to stihl.
    Marken.cz

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 27. Ansons (Polcs) – 14. Grošev (Bryzgalov), 32. Čisťakov (Nikolajev, Amirov), 33. Šešin (Chusnutdinov), 60. Amirov (Nikolajev), 60. Mingačjov (Grošev)


    Lotyšsko: Silovs (Lazdinš) – Tumanovs, Ošenieks, Mateiko, Brants, Krustinš, Ozolš, Sejejs – Petrovics, Polcs, Ansons – Zabusovs, Skrastinš, Jevdokimovs – Biškins, Prohorenkovs, Vitolinš – Millers, Švanenbergs, Ligis – Marcinkevics.
    Rusko: Askarov (Skotnikov) – Rogov, Kirpičnikov, Burenov, Čisťakov, Muchamadullin, Vašenko, Sedov – Gricjuk, Spiridonov, Činachov – Amirov, Nikolajev, Podkolzin – Šešin, Gušin, Chusnutdinov – Bryzgalov, Mingačjov, Grošev.

    Rozhodčí: Hejduk, Štefík – Lundgen,
    bahis siteleri