Finsko – Česko 2:4 (kon.) | USA – Rusko 6:3 (kon.) | Bělorusko – Kanada 1:11 (kon.)
Slovensko – Švédsko 1:5 (kon.)
konec
Bělorusko
1:11 (0:3, 1:5, 0:3)
Kanada
Neděle 21.04.2019, 19:30Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
    58:09 Samuel POULIN - 1:11
     
    58:09
    Kanada právě vstřelila branku!
    A i tato přesilovka je okamžitě využita, z levého kruhu z první vypálil SAMUEL POULIN a trefil se mistrovsky ke vzdálenější tyči. Asistence: Daemon Hunt, Jamie Drysdale.
    57:54 Nathan LÉGARÉ - 1:10
     
    57:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom to Kanaďané na tu desítku dotáhli, důraz Washkuraka u brankoviště zapříčinil, že se puk zpod Kolosova odrazil přímo k NATHANU LÉGARÉMU, který bez sebemenších problémů zavěsil do odkryté klece. Asistence: Keean Washkurak.
    41:22 Dylan COZENS - 1:9
     
    41:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy využívají přesilovku, ani sami hráči se už však neradují. DYLAN COZENS na hranici brankoviště vložil hokejku do střely Newhooka a puk proletěl přímo mezi Kolosovovými betony. Asistence: Alex Newhook, Thomas Harley.
    38:49 Vitalij PINČUK - 1:8
     
    38:49
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Tak Maier čisté konto mít nebude, Bělorusové předvedli poprvé v utkání kvalitní kombinaci v útočném pásmu a naprosto vymíchali kanadského gólmana. A když dostal u modré puk VITALIJ PINČUK, nebylo pro něj těžké zavěsit do odkryté klece. Asistence: Sergej Kuzněcov, Vladislav Koljačonok.
    37:41 Peyton KREBS - 0:8
     
    37:41
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ještě chvilku a budeme muset počítat skóre na basketballové tabuli. Dylan Cozens ze středního pásma neuvěřitelně našel sprintujícího PEYTONA KREBSE, který dvěma rychlými kroky ujel o dobré tři metry běloruskému obránci a s přehledem zvýšil na 8:0. Asistence: Dylan Cozens.
    37:28 Dylan COZENS - 0:7
     
    37:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    A tady vidíme, proč je DYLAN COZENS mezi pěti nejlépe hodnocenými prospekty pro nadcházející draft. Ve spolupráci s Krebsem ujel do rychlého brejku a žádný z bránících Bělorusů se neobtěžoval blokovat Cozense. Logické vyústění situace tak byla přihrávka Krebse vzduchem právě na Dylana Cozense, který nikým nehlídaný nadvakrát překonal Kolosova. Platnost tohoto gólu muselo potvrdit video, ale vše proběhlo v pořádku a sedmý gól Kanady platí. Asistence: Peyton Krebs.
    29:42 Nathan LÉGARÉ - 0:6
     
    29:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Dnešní zápas by už neměl být přístupný citlivějším divákům, tohle jsou hotová jatka. Bleskový útok Kanaďané poslali k Vukojevicovi, jenž z úhlu našel výborně najetého NATHANA LÉGARÉHO a ten se z mezikruží nemýlil. Asistence: Michael Vukojevic.
    29:02 Alex NEWHOOK - 0:5
     
    29:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Těsně po skončení početní výhody vyrobili Kanaďané pořádný závar na hranici brankoviště a naněkolikrát zkoušeli protlačit puk za brankovou čáru. Nakonec se to povedlo ALEXI NEWHOOKOVI, který zvyšuje už na 5:0. Asistence: Brayden Tracey, Dylan Cozens.
    20:34 Braden SCHNEIDER - 0:4
     
    20:34
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak takhle se brání oslabení, prosím! Kanaďané vyhráli vhazování před vlastní brankou, po levém mantinelu puk vyvezl ven Rees a na útočné modré našel mistrovskou přihrávkou úplně volného BRADENA SCHNEIDERA. Ten ujel svému bránícímu hráči a zakončil přesně k pravé tyčce. Asistence: Jamieson Rees, Michael Vukojevic.
    19:57 Alex NEWHOOK - 0:3
     
    19:57
    Kanada právě vstřelila branku!
    Takřka se závěrečnou sirénou ale Kanada zvyšuje na 3:0. Dylan Cozens důrazným forčekingem vyšťoural za brankou kotouč, který se z nepochopitelného důvodu došoural až před volného ALEXE NEWHOOKA, který využil špatného postavení Zinověnka a do odkryté klece se už nemýlil. Bez asistence.
    13:36 Jordan SPENCE - 0:2
     
    13:36
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ne, Kanaďané jsou zatím opravdu o úroveň lepším celkem. Jamieson Rees a JORDAN SPENCE za sebou nechali oba běloruské obránce a těsně před brankou první jmenovaný předložil tomu druhému, který už měl jednoduchou práci. Asistence: Jamieson Rees.
    04:24 Connor ZARY - 0:1
     
    04:24
    Kanada právě vstřelila branku!
    Krásná akce Kanady na jeden dotek! Philip Tomasino od modré vyslal střílenou přihrávku na teč a na hraně brankoviště puk skutečně do sítě bravurně usměrnil CONNOR ZARY. Asistence: Philip Tomasino.
    Marken.cz

    David Sokol

    Branky a nahrávky: 39. Pinčuk (Kuzněcov, Koljačonok) – 5. Zary (Tomasino), 14. Spence (Rees), 20. Newhook, 21. Schneider (Rees, Vukojevic), 30. Newhook (Tracey, Cozens), 30. Légaré (Vukojevic), 38. Cozens (Krebs), 38. Krebs (Cozens), 42. Cozens (Newhook, Harley), 58. Légaré (Washkurak), 59. Poulin (Hunt, Drysdale)


    Bělorusko: Zinověnko (30. Kolosov) – Palivko (A), Denisov (A), Kozorez, Koljačonok (C), Volčenkov, Sedov, Fedorenčik – Oksenťjuk, Bujalskij, Usov – Děmčenko, Pinčuk, Kuzněcov – Onufrijuk, Antoškov, Krištal – Martynov, Kačelovskij, Bělov – Palčik.
    Kanada: Korczak, Harley, Vukojevic, Drysdale, Schneider, Spence, Hunt – Newhook, Cozens (A), Krebs (C) – Tracey, Rees, Zary – Holloway, Pelletier, Tomasino – Washkurak, Légaré (A), Poulin.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk (CZE), Miroslav Štefík (SVK) – Riley Bowles (USA), Ludvig Lundgren (SWE)
    bahis siteleri