Chelsea – Burnley 2:2 (kon.)
konec
Chelsea FC
2:2 (2:2)
Burnley FC
Pondělí 22.04.2019, 21:00 • Stamford Bridge, Londýn • Anglická Premier League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:4. (22:54:53)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí překvapivou remízou poměrem 2:2. Ve druhém dějství jsme sledovali celkem jednoznačnou podívanou, přičemž Chelsea se většinu času nacházela s míčem v oblasti pokutového území. Burnley se totiž rozhodlo pro neúprosnou defenzívu, která doslova odrážela jeden útok za druhým. Domácí se v závěru utkání dostali do velice slušného náporu, avšak početný smečka protihráčů pokaždé zasáhla na jedničku. Chelsea tak celkem překvapivě přišla o body, které by se závěrečných kolech mohly hodit.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Navíc byl na tribunu vykázán trenér Sarri, domácí příliš nezvládají koncovku utkání.
     
    90+4
    Nyní to s agresivitou přehnal Kovačić, který za nedovolený zákrok uviděl žlutou kartu. Posléze jsme ještě sledovali krátkou strkanici.
     
    90+4
    Burnley se v závěru utkání ještě snaží nasbírat cenné vteřinky ležením na hrací ploše, to se pochopitelně nelíbí domácímu trenérovi.
     
    90+3
    Azpilicueta zkoušel centrovat z pravé strany, avšak ani tentokráte se nejednalo o nic nebezpečného. Chelsea se krátí čas, už ho opravdu moc nezbývá.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Pedro (Chelsea FC).
     
    90+1
    Hodně ostrým způsobem šel do hlavičkového souboje Christensen, který doslova zboural protihráče. Burnley bude moci zahrávat standardku.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem. Hostující lodivod navíc ještě ani jednou nestřídal.
     
    88
    I tentokráte jsme sledovali ošetření, avšak ani v tomto případě by se zatím nemělo střídat. Barnes se nakonec vrátil zpět na hrací plochu, což se domácím fandům nelíbí.
     
    85
    Taylor ani v tomto případě nikam nespěchal, naopak autové vhazování vhodil na hlavu Wooda, který sice uspěl, avšak prodloužil na nohu soupeře.
     
    84
    Emerson nedokázal odcentrovat přes Hendrickse, který míč zablokoval cenu rohového kopu. Hazardova nabídka měla najít Christensena, což se nepodařilo.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, stále čekáme na vedoucí branku jednoho z celků. Hostující celek se soustředí pouze na obranu.
     
    82
    Burnley se zatáhlo do hlubokého bloku, přičemž Hazard zkoušel centrem najít Girouda. V roli posledního obránce zasáhl Mee, míč skončil až za čárou.
     
    81
    Pedro sportovně přihrál do rukou Taylora, který si vzal na starost autové vhazování. Po jeho nabídce byl čistě odzbrojen McNeil, postaral se o to Luiz.
     
    80
    Tak nakonec se jako poslední dotkl balónu Emerson, proto vhazoval Lowton. Hodně překvapivým řešením to zkoušel Westwood, jenž nakonec nepřekvapil Kepu.
     
    79
    Hendrick si dokázal poradit s padajícím předmětem, který zpracoval na kopačku. Jeho mužstvo si míče moc dlouho neužilo, soupeř bude vhazovat.

    David Suchý

    Branky: 12. Kanté (E. Hazard), 14. Higuaín (Azpilicueta) – 8. Hendrick, 24. A. Barnes (Wood)

    Karty:   90+2. Pedro (CHE), 90+4. Kovačić (CHE) – 32. Heaton (BLY)


    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:4.
    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), Christensen, David Luiz, Emerson – Kanté (46. Kovačić), Jorginho, Loftus-Cheek – Hudson-Odoi (41. Pedro), Higuaín (77. Giroud), E. Hazard.
    Náhradníci: Caballero – Barkley, Cahill, Giroud, Pedro, Kovačić, Zappacosta.

    Burnley FC: Heaton (C) – Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor – Hendrick, A. Westwood, Cork, McNeil – A. Barnes, Wood.
    Náhradníci: Hart – Brady, B. Gibson, Gudmundsson, Vydra, K. Long, S. Ward.

    Rozhodčí: Friend – Wilkes, Holmes
    bahis siteleri