Nový Zéland – Izrael 3:5 (kon.) | Mexiko – Gruzie 2:3 (kon.)
konec
Mexiko
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Gruzie
Úterý 23.04.2019, 03:00 • Pista de Hielo Santa Fe, Mexico City • Mistrovství světa - II. B Divize • 2. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.
     
    Vítám tu všechny milovníky hokejové exotiky! Mexico City hostí světový šampionát 2. divize skupiny B, což je, pokud nepočítáme kvalifikace o 3. divizi, druhá nejnižší výkonnostní kategorie. Dnes je na programu druhé hrací kolo, které zakončí noční souboj domácího Mexika s Gruzií. Oba celky vstoupily do turnaje vysokými porážkami a budou mít tedy co napravovat.
     


    Gruzie:
    Gruzínci se účastní světových šampionátů až od roku 2013, ale postupně jdou výkonnostně nahoru. Ve zmíněném roce si zahráli kvalifikaci o 3. divizi, v níž ale prohráli všechny tři zápasy. O rok později skončili bez bodu také na MS 3. divize v Lucembursku. Pak šli ale každým rokem nahoru a loni získali v jihoafrickém Kapském městě zlaté medaile, čímž si zajistili postup do B skupiny 2. divize.

    Za vzestupem Gruzínců stojí doplňování kádru hráči, kteří pocházejí z Ruska. Jedná se například o Borise Kočkina (zahrál si v Rusku třetí nejvyšší soutěž), Alexandra Vasilčenka (vyzkoušel si angažmá v nižších kanadských ligách), nebo Alexandra Žužunašviliho (hrával MHL B, což je druhá nejvyšší juniorská liga v Rusku).

    Do šampionátu v Mexico City vstoupili Gruzínci porážkou 4:9 s KLDR. Proti Severokorejcům přitom nezačali vůbec zle a na začátku druhé části dokonce vedli 4:2, ovšem poté přebrali otěže utkání do svých rukou Asiaté.
     


    Mexiko:
    Maxičané vstoupili do hokeje pod hlavičkou IIHF v roce 2000, kdy se zúčastnili šampionátu tehdejší D skupiny na Islandu. V roce 2005 dokázali vyhrát na domácím ledě šampionát 3. divize a od té doby zůstávají ve druhém nejnižším výkonnostním levelu, což platilo i po rozdělení jednotlivých divizí na skupiny A a B. V béčku se na několik let zařadili ke špičce, když mezi léty 2013 až 2016 získali dvakrát stříbro a dvakrát bronz. V posledních dvou případech ale skončili až pátí a jen tak tak se vyhnuli sestupu.

    Boji o záchranu by se letos hráči Mexika chtěli na domácím ledě vyhnout, ale hned první zápas ukázal, že to nebudou mít lehké. Novému Zélandu totiž podlehli jasně 2:7.

    Kádr Mexika tvoří výhradně hráči, kteří nastupují v domácí hokejové lize, která je poloprofesionální soutěží. To znamená, že hráči od klubů berou nějaké peníze, ale většina z nich musí mít i normální zaměstnání.
     
    Za sebou už máme první dva dnešní zápasy. V prvním si hokejisté Islandu vychutnali Severní Koreu, nad kterou zvítězili 8:0. O dost dramatičtější byl souboj Izraele s Novým Zélandem. Hráči ze židovského státu nakonec vyhráli 5:3.
     
    Gruzínci dnes budou postrádat zraněného Micheila Davitašviliho a také distancovaného Zazu Gongadzeho. Do utkání tak nastoupí jen se třemi pětkami, což by mohla být výhoda pro Maxičany, kteří mají k dispozici sedm obránců a čtyři útoky.
     
    Úvodní sestavy:

    Mexiko: de la Garma (S. de la Vega) – Hagerman, Ugarte (C), Colas, González, A. de la Vega, Ortíz, Duenas – Majul, Gómez, Sierra (A) – Chaves, Pérez (A), Cruz – Benabib, Smithers, Carrero – Linares, Kelo, Najera.

    Gruzie: Iljenko (Ambrolava) – Kurbatov, Švecov, Comaja (C), Šalunov, Jejranašvili, Minasiani – Žužunašvili (A), Obolgogiani, Kozjulin (A) – Vasilčenko, Dumbadze, Kočkin – Charizov, Vedjapin, Oganeziani.

    Rozhodčí: Thackaberry (USA) – Brejcha (CZE), Progin (SUI).
     
    Zajímavé je, že utkání pískají rozhodčí z hokejově vyspělých zemí. Hlavním je Američan Andrew Thackaberry, kterému budou na čarách sekundovat Marc-Henri Progin ze Švýcarska a Tomáš Brejcha z Česka.
     
    Aktéří utkání už jsou na ledě. Mexičané nastoupí v tmavých dresech, Gruzie v bíločervených.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:15
    Začalo utkání, které je pro oba týmy velice důležité z hlediska boje o udržení. Kdo dnes prohraje, bude v poměrně prekérní situaci.
     
    1:03
    Dopředu se probíjel domácí Tyler Chaves, ovšem defenziva Gruzie ho k zakončení nepustila.
     
    2:05
    Zatím se hraje bez šancí. Ani jeden z brankářů ještě nemusel zasahovat.
     
    2:42
    Teď už se mohlo skóre měnit! Mezi kruhy se dostal k puku Hector Carrero, jehož střelu vytěsnil mimo svou klec Iljenko!
     
    3:32
    Další příležitost Mexika. Iljenko zůstal po závaru klečet ve svém brankovišti a asi nevěděl, kde puk je. Ten byl naštěstí pro Gruzii v rohu kluziště.
     
    3:50
    Na druhé straně vyvezl kotouč dopředu Davit Minasiani. Mířil na lapačku brankáře de la Garmy, ovšem puk prolétl vedle tyčky.
     
    4:04
    Alexandr Žužunašvili je vyloučen za hákování a Mexiko tak dostává šanci na otevření skóre.
     
    4:37
    Od modré čáry vypálil Jorge Pérez. Puk je ve výstroji brankáře Iljenka.
     
    4:53
    Gruzii se nyní podařilo vyhodit.
     
    5:24
    Carlos Gómez přenesl hru na modrou čáru, kde byl Tyler Chaves. Jeho střela ale nebyla přesná, gruzínskou svatyni minula.
     
    6:05
    Gruzínci oslabení přestáli, už jsou v plném počtu.
     
    06:22
    Šikovné ruce ukázal Arťom Kozjulin, který se uvolnil a pálil z pravého kruhu. De la Garma si připsal první ostrý zákrok v zápase.
     
    07:43
    Nyní neprošla před mexickou branku přihrávka Ivana Švecova. Domácí hokejisté vyvážejí kotouč dopředu.
     
    08:19
    Gruzie zatím spoléhá především na individuální průniky svých šikovných hráčů. Mexičané sázejí na týmovější pojetí, kdy se snaží více kombinovat.
     
    09:02
    Tentokrát Gruzínci i zakombinovali a byla z toho šance! Puk dostal před branku Oliver Obolgogiani, který si ho stáhl na bekhend a nebezpečně zakončil. Andres de la Garma podržel mexický tým, puk je někde pod jeho tělem!
     
    10:11
    Kozjulin střílel od modré, ale trefil jen brusle bránícího hráče. Puk se odrazil do středního pásma.
     
    10:44
    Úspěšný zákrok si připsal Andrej Iljenko. Gruzínský gólman si sáhl pro puk lapačkou.
     
    11:24
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Hokejisté Gruzie jdou do vedení! Domácí ztratili puk ve středním pásmu, z čehož rezultovalo přečíslení 2 na 1. To vyřešil ALEXANDR VASILČENKO sám, když vypálil z pravého kruhu a zápěstím se trefil nechytatelně ke vzdálenější tyčce. Bez asistence.
    11:24 Alexandr VASILČENKO - 0:1
     
    12:38
    Odpovědět na gruzínský gól se snažil Hector Majul. Domácí útočník z pravého kruhu neprostřelil Iljenka.
     
    12:43
    Přesilovka pro Mexiko. Za faul loktem je vyloučen Vitalij Dumbadze.
     
    13:17
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexičané přesilovku využívají a vyrovnávají! Hector Majul přenesl od pravého mantinelu hru na JORGEHO PÉREZE, který z levého kruhu překonává Iljenka. Tomu jeden z domácích hráčů šikovně zaclonil výhled – 1:1. Asistence: Hector Majul a Gonzalo Hagerman.
    13:17 Jorge PÉREZ - 1:1
     
    15:02
    Střely na branku – 9:5.
     
    16:06
    Mexičané teď mají více ze hry! Po přihrávce zpoza branky puk zůstal v gruzínském brankovišti. Toho si všiml Carrero, ale Iljenko se rychle zorientoval a přikryl kotouč lapačkou.
     
    16:39
    Puk opustil hrací plochu. Bude se vhazovat ve středním pásmu poblíž obranné modré Mexika.
     
    17:25
    Za vražení Žužunašviliho na mantinel je vyloučen Jorge Cruz, který dostává navíc i desetiminutový osobní trest. Gruzínský hráč odjíždí na střídačku v bolestivém předklonu. Kouč Svanidze určitě doufá, že bude v pořádku, protože ztráta dalšího člena soupisky už by pro Gruzii byla velmi nepříjemná.
     
    17:40
    Gruzíncům byl odpískán ofsajd.
     
    18:07
    Davit Minasiani se natlačil až před mexickou branku. De la Garma ale zůstal v této situaci nepřekonán.
     
    19:03
    Z vrcholu levého kruhu pálil Arťom Kurbatov. Puk se odrazil od bránícího hráče do ochranné sítě.
     
    19:24
    Po střel z pravé strany skončil puk ve výstroji brankáře de la Garmy. Cruz už stojí ve dvířkách trestné lavice. Za vteřinu naskočí na led.
     
    19:26
    Tak čas se ještě o něco posunul. Mexičané jsou tedy v plném počtu už na buly.
     
    19:46
    Průnik Borise Kočkina zastavila píšťalka. Ta signalizovala postavení mimo hru.
     
    20:00
    Majul ještě rozjel křížnou přihrávkou Gómeze. Ten už ale nestihl před sirénou vypálit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí za stavu 1:1, což asi odpovídá průběhu hry. Gruzínci se ujali vedení ve 12. minutě, kdy ztrátu domácích ve středním pásmu potrestal přesnou střelou Alexandr Vasilčenko. Mexičané však srovnali za necelé dvě minuty. V přesilové hře se trefil z levého kruhu Jorge Pérez.
     
    Střely na branku – 10:10
     
    Další třetina začne přibližně ve 3:48.
     
    Gruzie disponuje 649 registrovanými hokejisty. Z toho je hned 481 mládežnických hráčů a také 51 žen. Hráči mohou využívat čtyř nezastřešených ledových ploch a jednoho zastřešeného stadionu v Tbilisi.
     
    Hokejisté se pomalu vracejí zpět na led. Za malou chvíli tak začne druhá část utkání.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:44
    Mexičané vlétli do druhé třetiny velice aktivně. Gruzínci se teď ubránili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    21:02
    Andres de la Garma byl teď pozorný. Baseballovým způsobem chytil vysoký puk, který se snášel před jeho branku.
     
    21:30
    Boris Kočkin nabral na pravém křídle velkou rychlost, natlačil se tak před obránce a dostal se až před de la Garmu. Ten si s forhendovou kličkou útočníka Gruzie poradil!
     
    21:58
    Další zákrok de la Garmy. Ten vyrazil nahození Vasilčenka od modré čáry.
     
    22:34
    Málem šance Mexika! Jeden z domácích hráčů se už dostával před Iljenka, ale do zakončení mu nakonec vložil hokejku obránce.
     
    23:06
    Teď se kotouč odrazil ven z hrací plochy. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    23:16
    Nyní je pískáno zakázané uvolnění Gruzie.
     
    23:50
    Linares přenechal zadovkou puk Jorgemu Pérezovi, který byl téměř osamocen před Iljenkem, ale z levé strany zamířil vedle bližší tyčky! To byla dobrá možnost pro Mexiko.
     
    24:09
    Hector Majul střílel z osy hřiště. Pokusu ale scházela razance a Iljenko si tak připsal snadný zákrok lapačkou.
     
    24:09
    Na hrací ploše zůstal ležet Boris Kočkin. To by byla pro Gruzii velká ztráta, ale útočník tohoto celku se nakonec zvedl a odjel na střídačku. Snad tedy bude v pořádku.
     
    24:33
    Alexandr Vasilčenko rozhodně umí vypálit. Do kotouče se opřel na modré čáře a de la Garma se za ním jen ohlédl! Kdyby puk směřoval na branku, byl by to gól.
     
    25:58
    Boris Kočkin je v pořádku. Teď se dostal do dobré střelecké příležitosti a zaměstnal de la Garmu.
     
    27:11
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Podruhé v zápase se prosazuje ALEXANDR VASILČENKO! Hráč Gruzie s pukem obkroužil branku, vyjel s ním až na levý kruh a poměrně nenápadnou střelou překvapil brankáře de la Garmu. Ten si asi bude tenhle gól vyčítat. Bez asistence.
    27:11 Alexandr VASILČENKO - 1:2
     
    27:34
    Gruzínci jsou teď docela při chuti. Měli další šanci, ale tentokrát z toho byla jen nepřesná střela.
     
    28:19
    Za pozdní dohrání je vyloučen Oliver Obolgogiani. Mexiko si tedy zahraje přesilovku.
     
    29:01
    Mexičané si teď dobře připravili střeleckou pozici. Po ráně Hagermana je však hra přerušena, jelikož rozhodčí viděl postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    29:42
    Rozhodčí teď přehlédli jasný mexický ofsajd, na který upozorňovala střídačka Gruzie. Puk se ale dostal právě ke Gruzíncům a ti ho mohli vyhodit.
     
    30:20
    Gruzie je už v plném počtu. S koncem přesilovky Mexika ještě přišla střela od modré, pro kterou si sáhl lapačkou Andrej Iljenko.
     
    31:07
    Gruzínci se teď zatáhli do středního pásma a čekají na rozehrávku Mexika.
     
    31:18
    Gruzínci si zahrají přesilovku. Vyloučen je Luis David González – krosček.
     
    32:00
    Důležitý zákrok de la Garmy, který dokázal udržet puk ve výstroji po střele Michaila Šalunova. Pokud by mu vypadl, byli by Gruzínci připraveni dorážet.
     
    32:16
    Domácí se dokázali osvobodit vyhozením.
     
    32:37
    Další vyhození Mexičanů.
     
    33:09
    Gruzínci si zajímavě měnili puk za brankou soupeře. Přihrávku do ohně však Mexičané tečovali a puk unikl do středního pásma.
     
    33:19
    Mexiko je v plném počtu.
     
    34:09
    Přijde mi, že Gruzínci jsou na tom lépe, co se týče individuálních dovedností. Mexičané zase hraje více týmově. Některé prvky mají dobře nacvičené.
     
    34:57
    Dobrá příležitost pro Gruzii. Obolgogiani předal v útočném pásmu puk Arťomovi Kozjulinovi, který prudkou střelou z vrcholu levého kruhu nepropálil de la Garmu.
     
    35:57
    Střelu Jorgeho Péreze se ještě snažil tečovat Majul. Iljenko však zasáhl levým betonem,
     
    36:35
    Zakázané uvolnění Mexika. Hra se stěhuje před de la Garmu.
     
    37:24
    Stejného prohřešku se nyní dopustili i Gruzínci.
     
    37:48
    Velká šance Gruzie! Projektil Kozjulina vyrazil de la Garma před sebe a dorážející Oliver Obolgogiani nedostal puk z ostrého úhlu do odkryté klece!
     
    38:29
    Zakázané uvolnění Mexika.
     
    39:01
    Začíná už poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:24
    Rána Obolgogianiho zaduněla jen o zadní mantinel. Gruzínci jsou v závěru druhé části lepší.
     
    39:55
    ještě tu máme jedno přerušení hry. Gruzie zahrála na zakázané uvolnění. Čas tak na jednu střelu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině byli o něco lepším týmem Gruzínci. Ti si vytvářeli větší šance než Mexičané a jednu z nich dokázali i proměnit. Ve 28. minutě vypálil Alexandr Vasilčenko z vrcholu levého kruhu a puk propadl až za záda překvapeného de la Garmy. Útočník Gruzie se tak trefil podruhé v zápase.
     
    Střely na branku – 22:22 (10:10, 12:12)
     
    Další třetina začne přibližně ve 4:41.
    Tihle borci divákům zprostředkovávají zápasy domácího Mexika.

     
    V Mexiku je hokej překvapivě docela oblíbený. Mezinárodní hokejová federace registruje celkem 1552 aktivních hokejistů z této země. Z toho 456 hráčů v dospělém věku a také 162 žen. V Mexiku je také hned 18 zastřešených ledových ploch.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Zakázané uvolnění Mexika.
     
    40:36
    Do šance se dostával Alexandr Žužunašvili, kterého sekl Gonzalo Hagerman. Gruzie má tedy k dispozici přesilovou hru.
     
    41:20
    Mexiko vyhazuje.
     
    41:31
    Individuální postup zvolil Arťom Kozjulin. Ten zavezl puk do pásma a vypálil. De la Garma má kotouč ve výstroji.
     
    42:18
    Gruzínci teď ostřelovali de la Garmovu svatyni! Mexický brankář si se vším poradil a drží svůj tým ve hře o body!
     
    42:25
    Mexičané o vyhraném buly vyhazují.
     
    42:37
    Mexiko je v tuto chvíli v plném počtu.
     
    43:08
    Pohodový zákrok Iljenka, který našel v lapačce střelu Carlose Gómeze z pravé strany.
     
    43:35
    Pozdní dohrání bylo odpískáno Jorgemu Pérezovi. Je tu další přesilovka Gruzie.
     
    44:12
    Prudká rána Kurbatova minula mexickou branku. Puk poté navíc vylétl z útočného pásma Gruzie.
     
    45:24
    Mexičané brání dobře. V rohu se dostali k puku a vyhodili ho.
     
    45:36
    A teď už jsou v plném počtu.
     
    46:00
    Zakázané uvolnění Mexika. Vhazuje se před de la Garmou.
     
    46:28
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Alexandr VASILČENKO završil hattrick! Tenhle hráč má na tuto úroveň výbornou střelu, což ukázal i teď. Zápěstím kotouč pověsil do šibenice nad lapačku de la Garmy a Gruzie tak ved eož o dva góly. Asistence: Oliver Obolgogiani a Arťom Kozjulin.
    46:28 Alexandr VASILČENKO - 1:3
     
    48:07
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexičané se ale vracejí zpět do hry! Domácí rozpoutali před brankou soupeře velký závar a kotouč se po nepřehledné situaci před ležícím Iljenkem objevil až za brankovou čarou. Za autora gólu je označen HECTOR MAJUL. Asistence: Carlos Gómez a Santiago Sierra.
    48:07 Hector MAJUL - 2:3
     
    48:53
    Obrovský tlak Mexika! Velkou šanci měl Jorge Pérez, který z bezprostřední blízkosti nedostal puk za Iljenka. Jeho spoluhráč pak nedokázal zakončit z mezikruží a poslední střela končí ve výstroji gólmana Gruzie. Gruzínská lavička reaguje oddechovým časem!
     
    49:54
    Gruzínce zřejmě čeká perných deset minut. Mexičané po druhém gólu hodně ožili a tlačí se za vyrovnáním.
     
    50:50
    Hráči Gruzie teď nějakou dobu drželi puk v útočném pásmu a uklidnili tak hru.
     
    51:04
    Z ostrého úhlu to zkoušel Žužunašvili. De la Garma byl pozorný.
     
    52:23
    Pěkným průnikem se prezentoval Jorge Pérez. Mexický útočník obešel dva Gruzínce, ale jeho střelu vykopl do rohu Iljenko.
     
    52:55
    Na druhé straně se dostával do koncovky Obolgogiani, jenž ale neprostřelil nohy obránce Colase.
     
    53:24
    Gruzínci teď předvedli dobrý tlak do branky. Kotouč ale je pod de la Garmou. Vypadá to, že evropský tým přežil největší nápor Mexika, který přišel po snížení na 2:3.
     
    54:13
    Zakázané uvolnění Gruzie. Domácí by potřebovali vyrovnat. Případná porážka by jim hodně zkomplikovala situaci.
     
    54:45
    Branku Mexika ohrožovala dvojice Kozjulin – Obolgogiani. De la Garma jejich pokusy pokryl.
     
    55:12
    Málem bylo vyrovnáno! Puk se po souboji za brankou odrazil mezi kruhy ke zcela volnému Hectorovi Carrerovi, který si vylámal zuby na Iljenkovi! Ten Gruzii podržel.
     
    56:19
    Alexandr Vasilčenko sebral Mexičanům puk a rozjel se s ním proti jejich brance. V útočném pásmu byl ale sám a přes trojici protihráčů se do zakončení neprokličkoval.
     
    56:44
    Mezi kruhy minul zajímavou přihrávku spoluhráče Hagerman. Pro Mexiko rozhodně škoda.
     
    57:11
    Zakázané uvolnění Gruzie.
     
    57:33
    Další icing Gruzínců. Ti už začínají sázet vše na obranu.
     
    58:02
    Do konce zápasu zbývají dvě minuty, hraje se ve středním pásmu.
     
    58:12
    Zakázané uvolnění Gruzie. Mexičané si vyžádali oddechový čas.
     
    58:25
    Další icing Gruzie. De la Garma zatím zůstává v brance.
     
    58:37
    Obrovský závar před brankou Gruzie! Jorge Pérez se snažil dotlačit puk z brankovou čáru, ale to mu Iljenko nedovolil. Mexiko už hraje bez gólmana!
     
    58:43
    Mexičanům bylo odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti. Vhazuje se ve středním pásmu. De la Garma se zase vrací do branky.
     
    59:01
    Poslední minuta, branka Mexika je opět prázdná!
     
    59:33
    Obolgogiani ani nadvakrát netrefil prázdnou branku soupeře!
     
    59:54
    Fanoušci Gruzie, kteří na stadionu také jsou, už odpočítávali poslední sekundy zápasu. Ještě ale přichází zakázané uvolnění a to znamená buly před Iljenkem.
     
    Konec zápasu.
     
    Hokejisté Gruzie porazili domácí Mexiko 3:2, což může být velmi důležitý moment v boji o záchranu v divizi 2.B! Mexičané totiž zůstávají po dvou zápasech bez bodu a před sebou mají zápasy s favorizovanými celky Islandu nebo Izraele.

    Hrdinou zápasu je rozhodně Alexandr Vasilčenko. Gruzínský sniper totiž nastřílel hattrick. Ve třetí části zvýšil nádhernou ranou do šibenice na 3:1. Mexičané se nevzdali a rychle snížili Hectorem Majulem, ovšem srovnat už nedokázali ani přes závěrečný tlak, který ještě zesílili odvoláním brankáře.
     
    Střely na branku – 37:35 (10:10, 12:12, 15:13)
     
    Dnešní utkání sledovalo 798 diváků.
     
    Nejlepším hráčem Mexika byl vyhlášen Jorge Pérez. Za Gruzii byl podle očekávání vyhlášen střelec všech tří gólů Alexandr Vasilčenko. To už je z mé strany vše. Na shledanou! (05:25:51)

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 14. Pérez (Majul, Hagerman), 49. Majul (Gómez, Sierra) – 12. Vasilčenko, 28. Vasilčenko, 47. Vasilčenko (Obolgogiani, Kozjulin)


    Mexiko: de la Garma (S. de la Vega) – Hagerman, Ugarte (C), Colas, González, A. de la Vega, Ortíz, Duenas – Majul, Gómez, Sierra (A) – Chaves, Pérez (A), Cruz – Benabib, Smithers, Carrero – Linares, Kelo, Najera.
    Gruzie: Iljenko (Ambrolava) – Kurbatov, Švecov, Comaja (C), Šalunov, Jejranašvili, Minasiani – Žužunašvili (A), Obolgogiani, Kozjulin (A) – Vasilčenko, Dumbadze, Kočkin – Charizov, Vedjapin, Oganeziani.

    Rozhodčí: Thackaberry (USA) – Brejcha (CZE), Progin (SUI)

    Diváci: 798
    bahis siteleri