Izrael – KLDR 9:3 (kon.) | Island – Mexiko 8:1 (kon.)
konec
Island
8:1 (2:0, 6:1, 0:0)
Mexiko
Čtvrtek 25.04.2019, 03:00 • Pista de Hielo Santa Fe, Mexico City • Mistrovství světa - II. B Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:49 Andri MIKAELSSON - 8:1
     
    39:49
    Island právě vstřelil branku!
    Krásná branka ostrovanů! ANDRI MIKAELSSON kompletuje hattrick, když ujel po levé straně, z kruhu vypálil a trefil se nádherně pod víko. Brankář de la Garma sice zkusil zákrok, ale byl bez šance. Bez asistence.
    35:01 Robert PALSSON - 7:1
     
    35:01
    Island právě vstřelil branku!
    Destrukce Mexika pokračuje, je zde další gól Islandu v přesilové hře. Orongan vyslal puk na modrou pro Račanského, který podél této čáry jemně přihrál ROBERTU PALSSONOVI. Ten tak měl ideální možnost na střelu z první, která skončila až v síti. Asistence: Miloslav Račanský, Axel Orongan.
    28:09 Axel ORONGAN - 6:1
     
    28:09
    Island právě vstřelil branku!
    Během minuty a čtyřiceti sekund dává AXEL ORONGAN svojí druhou branku v dnešním utkání a byl to gól poměrně snadný, protože ho z pohledu gólmana u levé tyče branky našel v přesilovce pět na tři přihrávkou Sigurdsson. Pro osmnáctiletého forvarda týmu Skautafélag Akureyrar bylo maličkostí trefit polovinu odkryté branky. Asistence: Robert Sigurdsson.
    26:29 Axel ORONGAN - 5:1
     
    26:29
    Island právě vstřelil branku!
    Před mexickou brankou byl menší závar a kotouč na hůl dostal AXEL ORONGAN, který zblízka dorážkou překonal dnes popáté gólmana Andrese de la Garmu. Mexičané jsou nyní zralí na ručník. Mimochodem osmnáctiletý hokejista Islandu již letos reprezentoval svůj tým na MS hráčů do 18 let divize 3A a juniorském šampionátu divize 3 a během 10 zápasů za oba turnaje zaznamenal 29 bodů, což je hodné jména útočníka americké juniorské soutěže WSHL v týmu Dallas Snipers. Bez asistence.
    26:03 Bjarki JOHANNESSON - 4:1
     
    26:03
    Island právě vstřelil branku!
    Další branka po šťastném odrazu pro Island. Andresson našel mezi kruhy volného Gunnara Arasona, který z otočky vystřelil. Netrefil prostor branky, ale od zadního mantinelu se puk odrazil kolem levé tyčky Garmovy klece na volného BJARKIHO JOHANNESSONA, jenž bekhendem z velkého úhlu propašoval kotouč znovu do branky a Gunnar Arason si tak připisuje dnešní třetí asistenci. Asistence: Gunnar Arason, Ulfar Andersson.
    25:42 Andri MIKAELSSON - 3:1
     
    25:42
    Island právě vstřelil branku!
    Dvě sekundy před koncem přesilové hry přichází šťastná branka Islandu, ale i ta se počítá. Alberto Luis de la Vega zastavil před brankou nahození soupeře a chtěl důrazně vyhodit kotouč přes všechny čáry. Trefil ale jen napadajícího Sigrunarsona, který zpracoval kotouč, posunul jej na pravou stranu před branku pro ANDRIHO MIKAELSSONA a ten se z pokleku nemýlil. Asistence: Hafthor Sigrunarson.
    23:16 Hector MAJUL - 2:1
     
    23:16
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    První střela Santiaga Sierry byla hodně nebezpečná, ale Hedström dokázal proti jeho pokusu z vrcholu levého kruhu zasáhnout. Útočník Mexika se tak znovu dostal k puku a vypálil. Od hokejky zřejmě Vignira Arasona se kotouč dostal na pravý kruh pro HECTORA MAJULA, který si kotouč zpracoval a poté propálil přesouvajícího se Hedströma. O zápletku je tak postaráno. Asistence: Santiago Sierra.
    12:36 Miloslav RAČANSKÝ - 2:0
     
    12:36
    Island právě vstřelil branku!
    Nevyužitá přesilová hra přichází Mexičany hodně hodně draho. Islanďané zavezli kotouč do útočného pásma a z pravé strany střílel agilní Gunnar Arason, který měl prsty již v první brance svého týmu. Jeho pokus sice de la Garma ještě vyrazil, ale jen před sebe. V tomto prostoru byl MILOSLAV RAČANSKÝ a na šampionátu zapisuje svůj třetí bod, když s dorážkou neměl český rodák problémy. Asistence: Gunnar Arason.
    07:04 Andri MIKAELSSON - 1:0
     
    07:04
    Island právě vstřelil branku!
    Island jde do vedení, což je přesně to, co Evropané potřebovali. Sigrunarson vyhrál buly a poslal rychle puk na Gunnara Arasona na modrou, zatímco si mezi kruhy rychle sjel ANDRI MIKAELSSON. Ten také dostal přihrávku právě od Arasona, což bylo pro celou akci stěžejní, jelikož rychle vystřelil a puk zapadl za de la Garmu. Od buly uplynuly sotva tři sekundy. Asistence: Gunnar Arason, Hefthor Sigrunarson.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Mikaelsson (G. Arason, Sigrunarson), 13. Račanský (G. Arason), 26. Mikaelsson (Sigrunarson), 27. Johannesson (G. Arason, Andresson), 27. Orongan, 29. Orongan (Sigurdsson), 36. Palsson (Račanský, Orongan), 40. Mikaelsson – 24. Majul (Sierra)


    Island: Hedström (Sigurbergsson) – Palsson, G. Arason, Blondal, Thorsteinsson, Jonsson, Andresson, V. Arason, Gudnason – Sigurdsson, Račanský, Orongan – Mikaelsson, Leifsson, Sigrunarson – Kristinsson, Johannesson, Jakobsson – Knutsson, Atlason, Arnason. Trenér: Vladimír Kolek
    Mexiko: de la Garma (41. S. de la Vega) – Hagerman, Ugarte, Colas, Gonzalez, A. de la Vega, Ortiz, Duenas – Gomez, Sierra, Majul – Chavez, Perez, Cruz – Benabib, Carrero, Smithers – Ramirez, Najera, Lunares. Trenér: Diego de la Garma

    Rozhodčí: Tim Tzirtziganis – Justin Cornell, Lasse Dahlerup
    bahis siteleri