Lucembursko – Jihoafrická rep. 5:2 (kon.) | Turecko – Tchaj-wan 7:4 (kon.) | Bulharsko – Turkmenistán 6:2 (kon.)
konec
Bulharsko
6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
Turkmenistán
Čtvrtek 25.04.2019, 19:00 • Zimní palác sportu, Sofie • Mistrovství světa - III. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:16 BOJADŽIJEV - 6:2
     
    45:16
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MARTIN BOJADŽIJEV. Asistence: Miroslav Vasilev, Stanislav Muhačev. Přihrávka beka od modré na volného hráče před brankovištěm a ten pekonal Čaryjeva.
    43:38 HODULOV - 5:2
     
    43:38
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři využívají přesilovku 5 na 3, totálně rozebrali hostující obranu, gól do prázdné branky po krásné kombinaci, která začala už u beka. Autorem branky je IVAN HODULOV. Asistence: Martin Bojadžijev, Miroslav Vasilev.
    36:58 K. DIKOV - 4:2
     
    36:58
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka. Autorem branky je KONSTANTIN DIKOV. Asistence: Miroslav Vasilev, Stanislav Muhačev.
    33:34 SOJUNOV - 3:2
     
    33:34
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Turkmenistán nic nevzdal, bojuje dál a znovu vstřelil kontaktní gól. důraz a orientace na brankovišti se vyplatila. Důsledné sledování kotouče. Hosté snižují. Autorem branky je DOVLET SOJUNOV. Asistence: Pavel Barkovskij.
    30:32 MUHAČEV - 3:1
     
    30:32
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl. Bulhaři využívají přesilovku a odskakují soupeři na dvě branky. Krásná akce, výborný pas na střed a střela nad vyrážečku, celák akce zaslouží uznání, Bulhaři to sehráli parádně. Autorem branky je STANISLAV MUHAČEV. Asistence: Martin Bojadžijev, Veselin Dikov.
    21:36 BARKOVSKIJ - 2:1
     
    21:36
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Turkmenistán se trefuje v přesilovce. Dimitrov první střel zneškodnil, na dorážku ale už nestačil, Turkmenistán snižuje na 1:2, dává kontaktní gól a ještě to bude zajímavé. Autorem branky je PAVEL BARKOVSKIJ.
    15:50 K. DIKOV - 2:0
     
    15:50
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Využití přesilovky. Gólman hostů si vybral další slabší chvilku, střela po kombinaci z kruhu a zápěstím nad lapačku do horní poloviny branky. Bulhaři vedou 2:0. Autorem branky je KONSTANTIN DIKOV. Asistence: Martin Nikolov.
    06:36 NIKOLOV - 1:0
     
    06:36
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Čaryjev poprvé inkasuje. Domácí otevírají skóre. Chyba na modré čáře, kterou domácí trestají. Brankář puk neviděl a dostal gól na první tyč po ledě, byla to i jeho chyba, špatně reagoval na kotouč. Laciný gól dostávají hosté. Autorem branky je MARTIN NIKOLOV. Bez asistence.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 7. Nikolov, 16. K. Dikov (Nikolov), 31. MUhačev (Bojadžijev, V. Dikov), 37. K. Dikov (Vasilev, Muhačev), 44. Hodulov (Bojadžijev, M. Vasilev), 46. Bojadžijev (M. Vasilev, Muhačev) – 22. Barkovskij, 34. Sojunov (Barkovskij)


    Bulharsko: Dimitrov (Stojnov) – K. Dikov, Bojadžijev (C), Stefanov, I. Georgijev, V. Vasilev (A), Gačev, Bačvarov, Vačkov – Muhačev, V. Dikov, M. Vasilev – Stoilov, Hodulov (A), Jotov – T. Georgijev, Nikolov, Dilkov – Džhorov.
    Turkmenistán: Čaryjev (Myradov) – Hydyrov, Aganijazov, Nuryjev, Gajer, Tanyjev, Avdejev, Velijev, Savin – Gurbanov, Vahovskij, Dovletmyradov – Sojunov, Geldimyradov, Barkovskij – Velejev, Kulijev, Bajmyradov – Atajev

    Rozhodčí: Babic – Neva, Paul
    bahis siteleri