Švýcarsko – Slovensko 4:1 (kon.) | USA – Finsko 6:0 (kon.) | Bělorusko – Rusko 0:6 (kon.)
Kanada – Lotyšsko 3:1 (kon.) | Švédsko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Bělorusko
0:6 (0:2, 0:3, 0:1)
Rusko
Čtvrtek 25.04.2019, 15:40 • Umea A3 Arena • Mistrovství světa do 18 let • Čtvrtfinále
Partner:
    56:04 Jegor SPIRIDONOV - 0:6
     
    56:04
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se ještě prosazují a definitivně tak pečetí svůj postup do semifinále mistrovství světa osmnáctek. Gricjukovu střelu vyrazil Kolosov pouze před sebe a na dorážku JEGORA SPIRIDONOVA tak už neměl nárok – 0:6. Asistence: Arsenij Gricjuk.
    38:59 Jegor ČINACHOV - 0:5
     
    38:59
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilová hra Rusů a to nadělilo Bělorusům "bůra". Kirpičnikov našel na levém kruhu volného JEGORA ČINACHOVA, který se poté svižnou ranou trefil k bližší tyči, Kolosov tak byl bez šance proti jeho dobře umístěné střele – 0:5. Asistence: Alexander Kirpičnikov.
    24:49 Rodion AMIROV - 0:4
     
    24:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Další početní výhoda Rusů je využita. Dobře to udělal Lichačjov, jenž u modré čáry vybojoval kotouč, sjel si na pravý kruh a odtud našel na druhé straně úplně volného RODIONA AMIROVA, který poté trefil odkrytou část Zinověnkovy branky – 0:4. Asistence: Jaroslav Lichačjov.
    23:08 Danil GUŠIN - 0:3
     
    23:08
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Už je to o tři góly. Rusové roztáhli další pohlednou akci v pásmu Bělorusů a po ní udeřili. DANIL GUŠIN si našel odražený kotouč, sjel si vedle Zinověnka a poté mu zasunul puk za jeho záda – 0:3. Asistence: Jaroslav Lichačjov.
    19:01 Arsenij GRICJUK - 0:2
     
    19:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využita ještě před první sirénou. Nikolajev pálil z levého kruhu, puk se poté dostal po odrazu hole Spiridonova před odkrytou Zinověnkovu klec a ARSENIJ GRICJUK měl jednoduchý úkol, a sice ji trefit – 0:2. Asistence: Jegor Spiridonov.
    16:16 Ilja NIKOLAJEV - 0:1
     
    16:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se v závěru první třetiny ujímají vedení a potvrdili tak svou střeleckou převahu. ILJA NIKOLAJEV dostal nabito od Podkolzina na levý kruh, odkud svižnou střelou dostal kotouč pod víko běloruské branky – 0:1. Asistence: Vasili Podkolzin a Rodion Amirov.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Nikolajev (Podkolzin, Amirov), 20. Gricjuk (Spiridonov), 24. Gušin (Lichačjov), 25. Amirov (Lichačjov), 39. Činachov (Kirpičnikov), 57. Spiridonov (Gricjuk)


    Bělorusko: Zinověnko (29. Kolosov) – Palivko (A), Denisov (A), Kozorez, Koljačonok (C), Sedov, Fedorenčik, Volčenkov – Oksenťjuk, Bujalskij, Usov – Děmčenko, Pinčuk, Kuzněcov – Onufrijuk, Antoškov, Krištal – Martynov, Kačelovskij, Bělov – Palčik.
    Rusko: Askarov (Skotnikov) – Burenov, Čisťakov (A), Rogov, Kirpičnikov, Vašenko, Muchamadullin – Nikolajev (A), Podkolzin (C), Amirov – Gricjuk, Spiridonov, Činachov – Grošev, Šešin, Chusnutdinov – Lichačjov, Mingačjov, Gušin – Bryzgalov.

    Rozhodčí: Kova (Finsko), Štefík (Slovensko) – Bowles (USA), Špůr (Česko)

    Diváci: 191
    bahis siteleri