Švýcarsko – Slovensko 4:1 (kon.) | USA – Finsko 6:0 (kon.) | Bělorusko – Rusko 0:6 (kon.)
Kanada – Lotyšsko 3:1 (kon.) | Švédsko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Švédsko
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Česko
Čtvrtek 25.04.2019, 19:40Mistrovství světa do 18 let • Čtvrtfinále
Partner:
     
    59:19
    Ale Češi ještě chtějí bojovat, Bednář je opět na lavičce!
    59:11 Oscar BJERSELIUS - 4:2
     
    59:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ale to bylo rychlé, je rozhodnuto. Sotva Bednář vstoupil na střídačku, vypálil z vlastního pásma OSCAR BJERSELIUS a zamířil naprosto přesně. České působení na mistrovství končí, Švédové budou bojovat o medaile. Isac Andersson.
     
    59:05
    A je to tu, Češi v šesti!
     
    56:37
    No to byla tedy fuška, hlavní sudí s naprosto odkrvenou paží signalizuje podrážení, kterého se dopustil Martin Haš (CZE).
     
    49:00
    Jakub Žůrek (CZE) bránil Holmströma trochu moc důrazně a poté, co se oba doklouzali do Bednáře, je český bek vyloučen za nedovolené bránění.
     
    48:41
    Holmström bekhendem zblízka nastřelil břevno!
    43:46 Radek MUŽÍK - 3:2
     
    43:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    To byla teda paráda! Martin Lang obral ve vlastním pásmu Wahlgrena o puk a vyrazil do protiútoku po levé straně. V útočné třetině si zasekl a počkal, než si RADEK MUŽÍK najel za obranu a poslal mu pas. Český kapitán si poté nádherně povodil švédského gólmana a z úhlu bekhendem zavěsil pod beton. Asistence: Martin Lang.
     
    38:15
    Jan Mlčák (CZE) si po odpískání dovolil trochu moc a dostává dvě minuty za hrubost.
     
    37:55
    Na druhé straně zůstal v mezikruží zcela nepokrytý Henriksson a samozřejmě, že dostal přihrávku. Z první mířil mezi Bednářovy betony, český gólman ale bleskově sklapl své velké chrániče nohou a zastavil tento pokus.
     
    37:28
    Myšák málem využil nedůslednosti ve švédské rozehrávce, ke gólu nechybělo moc.
     
    36:03
    Po odpískání se strhla šarvátka u švédské klece, ze které si Albin Grewe (SWE) a Filip Koffer (CZE) odváží po dvou minutách za hrubost.
     
    35:57
    Teda, dneska si puk létá všelijak, jen ne podle pravidel fyziky. Tentokrát si to po svém akrobatickém představení namířil na hůl Michala Teplého, který z úhlu trefil jen boční síť.
     
    34:59
    A máme tu další nepovedené střídání, tentokrát na domácí straně. Dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě jede po menších zmatcích odpykat Max Wahlgren (SWE).
    33:33 Marcel BARINKA - 3:1
     
    33:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    I trochu štěstí je potřeba a přesně to se teď otočilo čelem k Čechům! Kučeřík vypálil od modré a jeho pokus tečoval švédský bek tak šťastně, že se puk odrazil od Alnefeltových betonů přímo před branku, kam mezitím stihl dojet MARCEL BARINKA. Ten už pak bez problémů zavěsil do odkryté sítě, nepomohl ani fotbalový skok Alnefelta. Asistence: Radek Kučeřík, Michal Teplý.
     
    31:26
    Češi trestuhodně zahodili přečíslení 3 na 1, Teplého pokus ze slotu totiž zblokoval právě ten jeden Švéd.
     
    28:54
    Češi si zahrají další přesilovku, na trestnou lavici míří již podruhé v zápase Albin Sundsvik (SWE), i tentokrát je vykázán za nedovolené bránění.
     
    26:27
    Raška po souboji se švédským bekem zboural Alnefelta, hra se přerušuje, vylučovat se ale nebude ani na jedné straně.
     
    25:08
    A málem z toho byl další gól, česká obrana si nepohlídala Henrikssona, který šel sám na Jana Bednáře. Naštěstí pro Čechy ale nakonec přeci jen jeden bek dojel a znemožnil tak Henrikssonovi pořádně vypálit.
     
    23:40
    Češi mají šanci dostat se zpět do hry, Albin Sundsvik (SWE) se dopouští nedovoleného bránění a nabízí svému soupeři přesilovou hru.
     
    23:32
    Po Wahlgrenově střele do Bednářova betonu se puk odrazil přímo k Sundsvikovi, který jej zkoušel dorazit do odkryté sítě. Jenže tam se fantasticky na poslední chvíli přesunul český gólman a vše zachránil.
     
    21:27
    A Lukáš Pařík opouští svou klec, na jeho místo přichází Jan Bednář, který celý turnaj načal coby hlavní gólman a dost možná jej i mezi třemi tyčemi dochytá.
    21:27 Albin GREWE - 3:0
     
    21:27
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To je ale smolné inkasování, jen čtyři vteřiny před návratem pátého hráče. Po trochu nepřehledném buly se puk odrazil k Bjerseliusovi, který ihned předal ALBINU GREWEMU. Ten si rychlými dvěma kroky sjel až k Paříkovi a bez milosti jej propálil. Asistence: Oscar Bjerselius, Simon Holmström.
     
    20:32
    A to mohlo být pro Švédy dost nepříjemné, Koffer z levé strany přihrával na kraj brankoviště Kubíčkovi, který nakonec ale kotouč usměrnil zblízka jen do Alnefeltova betonu.
     
    19:31
    Jenže při protiútoku Češi chybně vystřídali, a dostávají tak menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Ten míří odsedět Marcel Barinka (CZE).
     
    16:14
    Ale vzápětí se Alexander Holtz (SWE) dopouští podrážení a míří na trestnou lavici. Češi dostávají možnost snížit při početní výhodě.
    10:19 Elmer SÖDERBLOM - 2:0
     
    10:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A Švédům trvalo sotva 24 vteřin k dalšímu úderu! Nybeck a ELMER SÖDERBLOM se proháčkovali až do přečíslení 2 na 1, v němž první jmenovaný předložil nádhernou přihrávku tomu druhému, který poté jen doklepl k odkryté levé tyči. Asistence: Zion Nybeck, Isac Andersson.
    09:55 Alexander HOLTZ - 1:0
     
    09:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát ale ALEXANDER HOLTZ souboj s českým gólmanem vyhrál, a v jakém stylu! Ačkoliv si napoprvé přihrávku od Raymonda nezpracoval, puk se se štěstím odrazil z rohu mantinelu zpět přímo na Holtzovu hokejku, který si posléze sjel do levého kruhu a vypálil mistrovsky do vzdálenější šibenice. Asistence: Lucas Raymond.
     
    08:56
    Albin Grewe pálil z první z těsné blízkosti branky, jenže jeho pokus Pařík vychytal. Švédsko však dokázalo alespoň vybojovat přesilovku, za hákování dostává menší trest Radek Kučeřík (CZE).
     
    05:10
    Pařík měl veliké štěstí, že Bjerseliusovi jeho střela z těsné blízkosti nesedla a švédský forvard trefil jen pravou tyčku!
     
    04:31
    Holtz nádherně projel skrz tři soupeře a i když se ke střele nakonec nedostal, vybojoval si faul, za sekání míří pykat Ondřej Volráb (CZE).
    Marken.cz

    David Sokol

    Branky a nahrávky: 10. Holtz (Raymond), 11. Söderblom (Nybeck, Andersson), 22. Grewe (Bjerselius, Holmström), 60. Bjerselius (Andersson) – 34. Barinka (Kučeřík, Teplý), 44. Mužík (Lang)


    Švédsko: Alnefelt (Wallstedt) – Brannstam, Björnfot (C), Lyckåsen, Broberg (A), Johansson, Hedström – Henriksson, Raymond, Holtz (A) – Bjerselius, Grewe, Holmström – Söderblom, Andersson, Nybeck – Lawner, M. Wahlgren, Sundsvik.
    Česko: Pařík (22. Bednář) – Kubíček (A), Kučeřík, Mlčák, Haš (A), A. Rutar, Volráb, Žůrek – Přikryl, Lang, Mužík (C) – Raška, Barinka, Myšák – Teplý, Toman, Peterek – Najman, Pšenička, Koffer – Rychlovský.

    Rozhodčí: Sean MacFarlane (USA), Michael Tscherrig (SUI) – Jani Pesonen (FIN), Nikita Šalagin (RUS)
    bahis siteleri