Vrchovina – Líšeň 1:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – Hodonín 2:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Val. Meziříčí 1:0 (kon.)
Kroměříž – Petřkovice 0:1 (kon.)
konec
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě
1:1 (1:0)
SK Líšeň 2019
Pátek 26.04.2019, 17:00 • Vrchovina Aréna, Nové Město na Moravě • Moravskoslezská fotbalová liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobré slunečné odpoledne z Vysočiny! Moravskoslezská fotbalová liga pokračuje 22. kolem, jehož část se odehraje netradičně v pátek. Mezi páteční utkání se bude řadit i souboj mezi SFK Vrchovina a SK Líšeň. Brněnský tým se v Novém Městě na Moravě představí vůbec poprvé, navíc z pozice týmu, který pomýšlí na postup do druhé ligy. Avšak start jara se mu hrubě nevydařil a nyní je to Kroměříž, která má lepší pozici. Vrchovina naopak vykročila za záchranou na jaře výborně, přesto nemá nic jisté. Povede se jí obrat brněnského favorita? To se dozvíme od 17:00, příjemnou zábavu!
     
    SK LÍŠEŇ
    2. místo, 43 bodů, skóre 48:24, bilance 13-4-4

    Líšeň měla po podzimní části velice solidně našlápnuto k postupu do vyšší soutěže. Start jara ale brněnský tým tvrdě vrátil na zem. S Otrokovicemi, které tehdy hrály na špici, z toho byla divoká přestřelka 3:3 a vyhrát se nepovedlo ani na domácí půdě proti Vyškovu. Rázem tedy měla Líšeň nebezpečně blízko za zády Kroměříž a zkáza při vstupu do jarní části byla dokonána v Hlučíně. Od 31. minuty hráli domácí v desíti, v tu dobu ale vedli již 1:0. I přes výhodu jednoho hráče v poli odskočil Brněnským Hlučín na dva góly, hrdinou večera se stal Dominik Kraut.

    Vyhrát se povedlo až na čtvrtý pokus, proti Dolnímu Benešovu Líšeň potvrdila roli favorita bez potíží, výrazně jim pomohl hostující obránce Haas, který za 38 minut hry měl vykartováno a od té doby padaly góly do jedné branky. Domácí vyhráli 3:0 a jeli ke šlágru kola do Kroměříže, která se výhrou mohla dotáhnout na pouhé tři body. Po prvních osmi minut vedla Hanácká Slavia 2:0 a opařená Líšeň se zmohla na málo. Definitivně výhru jistil v 87. minutě druhým gólem Silný z penalty a Líšni zbývaly už tři body náskoku. Ty se povedlo zlikvidovat hned další kolo, kdy Velké Meziříčí vykradlo Brno po výhře 2:1 a Kroměříž nezaváhala. V honbě za mistrovským titulem MSFL a možným postupem tak bude nyní rozhodovat každý bod...
     
    SFK VRCHOVINA
    12. místo, 26 bodů, skóre 32:40, bilance 7-5-9

    Naopak vstup u Vrchoviny se dá označit jako velice dobrý. Ze šesti zápasů SFK bodovalo ve čtyřech případech, nepovedlo se to pouze v prvním jarním zápase na Hané. Uničov přitom o třech bodech rozhodl až v závěru. Do 82. minuty platil vyrovnaný stav 1:1, gól Koutka z této minuty právě překlopil utkání na domácí stranu. Tři body pro Uničov pečetil pak Krč z penalty. V rámci druhého venkovního zápasu v Rýmařově se dostala Vrchovina do vedení 3:1, které Jiskra pouze stáhla o jednu branku, více již nestihla. Tříbodový import pak pořádně Nové Město nakopl a domácí remíza 0:0 s Frýdkem-Místkem byla brána jako velký úspěch. Náladu si Vrchovina vylepšila hned v Uherském Brodě, kde klíčový souboj na středu tabulky zvládla a vyhrála po skvělém výkonu 2:0.

    Poslední domácí zápas byl o potvrzení role jasného favorita proti Valašskému Meziříči. To se ale nedalo, v osmé minutě se dostalo do vedení, které drželo až do poloviny druhého poločasu. V 65. minutě bylo vyrovnáno, kýžené druhé trefy se ale domácí nemohli dočkat. Nakonec jim v tom pomohla hostující obrana, jejíž propad při bránění Duby stál ValMez velice cenný výsledek, navíc v 92. minutě – 2:1 pro SFK. Sváteční utkání v Hulíně hosté nezvládli a Hulín si došel pro taktéž cenné tři body po výhře 3:1.
     
    -27
    Úvodní sestavy:

    SFK Vrchovina: Šmída – Vícha, Batelka, Vašíček, Duda – Michal (C), Svoboda, Kamil Skalník, Matulka – Michal Skalník, Duba
    Náhradníci: Kolář – Dobrovolný, Bača, Wolker, Švanda, Zbytovský

    SK Líšeň: Vítek – Bednář, Vavřík, Minařík, Krška (C), Hlavica, Machálek, Šperka, Reteno Elekana, Fall, Demeter
    Náhradníci: Leznar – Smejkal, Jambor, Daněk, Rolinek

    Rozhodčí: Machač – Mayer, Líkař.
     
    -27
    Dobré odpoledne z Nového Města na Moravě! Za necelou půlhodinu začne na fotbalovém hřišti zápas, kde je Líšeň favoritem, avšak Vrchovina mnohokrát ukázala, že být favoritem u ní doma není nic jednoduchého. Navíc dnes bude silné zastoupení v domácím kotli, stadionek ale není moc zaplněn. 27 minut do začátku je v dnešní době přecijen moc brzo.
     
    -2
    Oba týmy jsou již na hrací ploše. Líšeň volí bílou variantu, Vrchovina tradiční zelenou.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zápas začíná, výkop má Líšeň. Ta se vrhla do utkání nákopem na pravé křídlo pro Bednáře, domácí obrana ale odvrátila do zámezí.
     
    1
    Hosté do toho opravdu vlétli a vhazování letělo až na malé vápno, kde se nepohodl Šmída s domácím obráncem, který odhlavičkoval zase za postranní čáru, tentokrát na druhé straně.
     
    1
    První akce domácích šla přes pravou stranu, přihrávka z rohového praporku byla však slabá a Vítek rychle doběhl. Následně rychle rozehrál a střela Machálka z hranice vápna byla blokována na rohový kop.
     
    2
    Rohový kop hostí ale SFK ubránilo a samo jde do přední linie útoku. Líšeň ale soupeře vytlačila zpět na obrannou polovinu.
     
    3
    Na středu pole hosté rychlou kombinací vyšachovali dva obránce ze hry a Reteno Elekana posunul doleva na rozběhnutého Kršku, brněnský kapitán ale nedoběhl míč ve hře.
     
    4
    Rozehrávka faulu byla od domácích rychlá, Michal posunul na Matulku, který z obtížného úhlu vykouzlil pro domácí rohový kop.
     
    4
    Rohový kop nebyl moc nebezpečný a Vítek bude mít odkop od vlastní branky.
     
    5
    Reteno Elekana se odvážným průnikem prokousal z pravého křídla až na penaltový puntík v šestnáctce a střela na sebe nenechala vůbec dlouho čekat. Batelka ale hostujícího rychlíka částečně posunul z ideální pozice, hostující #13 přesto vypálila a její střela šla těsně nad břevno!
     
    7
    Další rychlá hra od Líšeňských, tentokrát Krška zkusil vysunout Machálka, jeho náběh vykryl Vícha a odvrátil opět do autu.
     
    8
    Fall po „ťukesu“ s Reteno Elekanou vzduchem hrál na Krška, Vašíček měl v hlavičkovém souboji ale navrch a poslal míč do zámezí.
     
    9
    Vrchovina se přes střed pole dostala na útočnou polovinu, kde Svoboda nakopl dopředu pro Michala Skalníka, ten ale běh za obranu uspěchal a pískán je ofsajd.
     
    10
    Přerušení hry po souboji nedaleko hostující střídačky, na zemi zůstává ležet jeden z Líšeňských a míří k němu zdravotnická pomoc.
     
    11
    Zraněným je Vavřík, který po drobném ošetření odchází za postranní čáru. Nemohu soudit, zda bude schopen hry i nadále.
     
    11
    Vavřík se vrací do hry a hosté mají přesilu 11 na 10, drobné zranění má i jeden z domácích, který se nechává ošetřovat u domácí střídačky.
     
    12
    Kršek vlétl ostře do Duby, což značí první vodopád emocí od domácích fanoušků, kteří tradičně nešetří invektivy.
     
    13
    Hosté kombinují na útočné polovině, vysoký centr na pravém křídle ale domácí výborně vykryli a podnikli rychlý brejk. Matulka z úhlu centroval, stíhající Kršek ale míč odvrátil na rohový kop.
     
    14
    Vzdušný souboj ve vápně těsně vyhrál hostující obránce. Domácí ale mají snad lepší možnost na skórování hned vzápětí. Fall totiž došlápl Dubu a z nějakých 25 metrů má Michal možnost otevřít skóre.
     
    15
    Michal ale trefil pouze zeď a hosté okamžitě SFK vytlačili až za půlící čáru. O lepší pozici se Líšeň ale připravila sama, Machálek zbytečně hrál dopředu na nabíhajícího Demetera, přitom mohl stáhnout pod sebe na Krška.
     
    17
    Prvních patnáct minut utkání je za námi. Líšeň ukazuje svoji kvalitu a opticky má více ze hry, jenže se nedokáže propracovat ke koncovce.
     
    18
    Michal na středovém kruhu obral Falla o míč, dle sudího ale nedovoleně a v kombinaci s zřejmě otočeným vhazováním, které přisoudilo míč hostům, je to pro domácí kotel těžká rána.
     
    19
    Rohový kop hostí propadl až dozadu na Machálka, který tvrdou střelou mířil na síť. Přesně ale na tu za brankou...
     
    20
    Matulka se přes Krška nedostal, proto mají hosté odkop od branky. Pro Vítka se tak jedná alespoň o nějakou práci, zatím jí moc nemá.
     
    21
    Kršek odkopl v souboji míč na Demetera, ten byl ale zavřen na postranní čáře Vašíčkem a Vrchovina má vhazování.
     
    22
    Kršek z poloviny hřiště nakopával přímo do prvního hráče a domácí šli okamžitě do protiútoku. Ten přerušil jasně obranným zákrokem Hlavica a tady už se mohlo žlutit.
     
    23
    Penalta pro Vrchovinu! Po standardní situaci dostal šlapák v nepřehledném souboji Vašíček a sudí Machač byl nekompromisní!
     
    24
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ DUBA se postavil k exekuci penaltového kopu a přesnou střelou k levé tyči ze svého pohledu nedal Vítkovi šanci, i když Vítek odhadl stranu – 1:0!
    24. DUBA - 1:0
     
    25
    Líšeň stále dobývá obranný blok Vrchoviny, obrana domácích však ale funguje spolehlivě a nepřipouští žádné větší drama ve svém pokutovém území.
     
    27
    Na středu pole přerušil takticky Duda, zatímco na ochozech se hádají dva fanoušci, kdo komu ukradl pivo. Líšeň rychle rozehrála a zhruba na 30 metrů od branky bude mít míč znovu, po odpískaném faulu.
     
    28
    Batelka je dnes prvním trestaným hráčem. Dostává ji za kosu na Šperku přímo pod komentátorským stanovištěm.
     
    29
    Sám Šperka pak opět nakopával dlouhý míč až před branku, Šmída ale včas vystoupil a přikryl. Pro Dubu se následně rýsoval rychlý brejk, avšak špatným vyhodnocením situace jej „zazdil“.
     
    30
    Rohový kop pro Líšeň přichází po dalším centru z úhlu.
     
    31
    Reteno Elekana zpoza vápna nahrával pro Machálka, který se za pomocí těla dostal k míči, jenže až za brankovou čárou.
     
    32
    Hlavičkový souboj dvou Líšeňských a jednoho Novoměstského před hostující šestnáctkou skončil s balonem za brankovou čárou a nařízeným odkopem od branky.
     
    33
    Fall výtečně potáhl dva obránce na středu a předal hru na Reteno Elekanu, souhra dvou černošských hráčů v Líšni ale nepřinesla větší nebezpečí pro domácí obránce.
     
    34
    Vícha je trestán žlutou kartou jako druhý domácí hráč, a také druhý celkově. Za důrazný šlapák na Krška.
     
    35
    Minařík zezadu na levém křídle objal krásně Svobodu a možná i sám hostující obránce čekal žlutou kartu. Ta ale nepřichází a domácí se musí spokojit jenom s míčem.
     
    36
    Kamil Skalník na levé postranní čáře měl volno a šel pro něj centr. Jenže je mu odpískán ofsajd.
     
    36
    Ani Líšni se ale nepovedlo dotáhnout další akci do konce, tentokrát selhal Šperka u rohového praporku, když se obehrál prakticky sám.
     
    38
    Bednář u postranní čáry před zraky pomezního sudího poslal na zem Vašíčka a domácí mají opět zajímavou situaci. Centr do vápna musel Vítek vyboxovat do zámezí.
     
    39
    Míč na ulici za stadionem a domácí mají k dispozici další rohový kop. Ten se snášel na přední tyč, hostující obránci ale zvládli odvrátit.
     
    40
    Za oslavných zpěvů domácích fanoušků je za postranní čáru odváděn Machálek, který utrpěl zřejmě v nějakém tom souboji zranění.
     
    41
    Machálek se ale za 20 sekund vrátil zázračně do hry a Líšeň pokračuje v závěrečném náporu před poločasem. Stále se jí ale nedaří propracovat blíže k brance. Šance z páté minuty totiž byla poslední větší ohrožení domácí kasy.
     
    43
    Bednář v kombinaci s Krškem neuspěl, nicméně si hosté došli pro rohový kop. Jistě by ho rádi zužitkovali, zvláště před blížícím se poločasem.
     
    44
    Kršek stříleným centrem přišel k dalšímu rohovému kopu. Tlak Líšně sílí...
     
    44
    Vašíček ale vlétl po zemi do míče plazícího se k Reteno Elekanovi a poslal balon až na druhou stranu hřiště.
     
    45
    Hlavní sudí přiráží k 45 odehraným minutám jednu jedinou.
     
    45+1
    Matulka nedoběhl ve vápně nepřesný nákop a Líšeň spěchá do útoku.
     
    45+1
    V ofsajdové pasti se ocitl Machálek a pomalu se blížíme do konce této půle.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas je v Novém Městě úspěšně za námi. Nabídl nám očekávaný scénář hry, kdy brněnský tým tvořil a Vrchovina trávila většinu času v obranné fázi. Spoléhala předevšim na brejkové situace, kterých moc neměla. Ale po standardní situaci sudí Machač udělal radost naplněnému stadionu odpískáním penalty, kterou ve 24. minutě proměnil Tomáš Duba a SFK šlo do vedení. Líšeň je sice opticky lepší, jenže vyjma střely Reteno Elekany ihned z úvodu zápasu byla jediné větší ohrožení branky. Druhý poločas začne za 12 minut.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas je taktéž zahájen, tentokrát to bylo na tři pokusy, nicméně se zadařilo a domácí útočí „do plných“.
     
    47
    O delší setrvání se v útoku připravili domácí hráči sami nepřesnou nahrávkou a hned se museli vracet, neboť Líšeň podnikala rychlý kontr, který byl ale taktéž nepřesný.
     
    48
    Úvod druhé půle tedy za moc nestojí. Převážně se hraje ve středu pole a ani jednomu týmu se nedaří rozehrát na útočnou polovinu.
     
    49
    Fall výborně stíhal v brejkové situaci Matulku a ve vápně parádním obranným zákrokem přidělil domácím další rohový kop. Ten šel opět na bližší tyč, kde byli připraveni na teč hned dva domácí. Vítek ale nemusel ani zasahovat.
     
    50
    Duda lehce zavadil o Retena Elekanu, který šel na zem. Po krátké prodlevě je přidělen míč hostům. Ti provedou zřejmě rozehrávku nakrátko u postranní čáry.
     
    51
    Pohyblivá domácí obrana však vytlačila hosty do zámezí a SFK bude vhazovat. Přes Michala Skalníka se míč přenesl na druhou stranu hry, kde byl faulován Matulka.
     
    52
    Machálek se dostával ve vápně do nebezpečné pozice vůči domácí kase, Vícha ale ukázal příkladnou bojovnost a nejprve Machálkovi skluzem odebral míč, podruhé ještě v rychlosti odeslal míč do autu, jinak by se jednalo o rohový kop.
     
    54
    Polovysoký centr do vápna mířil na hlavu Hlavicy, timing měl o dost lepší Vícha, jehož hlavička odeslala míč za vápno na nohu Šperky. Jeho tvrdá střela z první mířila o dost vedle.
     
    55
    Šmída po zachycení centru rozehrál rychle výkopem na dvojici Duba – Michal Skalník. Skalník prostrčil ve vápně na Dubu, který byl ale v rotaci okolo své osy vlivem zakopnutí, proto nemohla přijít střela od domácí #15.
     
    56
    Domácí kapitán Michal dostal šlapáka od Vavříka, SFK bude mít další rozehrávku. Tu provedl Svobofa na hlavu Dudy, jehož hlavička byla spíše obloučkem, nepříjemný oblouček ale Vítek sebral.
     
    57
    Pro domácí to může být nyní dost nepříjemné, protože navrátilec po zranění, Petr Duda, odchází za postranní čáru a vůbec to nevypadá, že by mohl pokračovat ve hře.
     
    59
    Domácí vzduchem vyšachovali brněnskou obranu a přesunuli se do útoku, Michal Skalník nakopával do vápna zleva, jenže míč podebral až tolik, že nebožtíci na hřbitově, který sousedí se stadionem, mají dárek.
     
    60
    Hlavica potáhl balon středem hřiště a novoměstská obrana se musela být na pozoru, protože se v šestnáctce dostal na míč Krška. Pokus o samostatné zakončení ale utopil v kličkách a následná střela byla spíše zoufalstvím.
     
    61
    Duba se propracoval přes obránce až do vápna, kde z ostrého úhlu nahrával před branku. Míč propadl až pro Michala Skalníka na druhé tyči, hostující obránce však včas dostoupil.
     
    62
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají zpět do hry. Kršek opět dobře zahrál individuálně kličkou a povedlo se mu odcentrovat do vápna, kde Hlavica hlavičkou sklepl pod sebe na TOMÁŠE MACHÁLKA, který dorazil do branky. Domácí mohutně protestují proti ofsajdovému postavení, ale gól platí – 1:1!
     
    65
    Brněnští stupňují svůj tlak a nyní krásně rozebrali domácí obranu, do otevřeného prostoru ve vápně vběhl Minařík a střílel ze 16 metrů. Jenže dal míči opačnou faleš a Šmída nemusel ani zasáhnout.
     
    65
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Duda, přichází Zbytovský.
     
    66
    Žlutou kartu dostává Vavřík (SK Líšeň).
     
    66
    Po faulu, za který dostal Vavřík žlutou kartu, rozehrávala Vrchovina nepřímý kop. Centr se snášel nebezpečně do vápna a Vítek raději vyběhl proti, což se mu vyplatilo a mohl uklidnit hru.
     
    68
    Kamil Skalník se tradičně středem pole dostal přes obránce až do vápna, v poslední chvíli však Šperka zastavil Skalníkův postup odkopem balonu do zámezí.
     
    69
    Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Vavřík, přichází Smejkal.
    Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Reteno Elekana, přichází Rolinek.
     
    70
    Přesunujeme se pomalu do závěru zápasu a SFK jej otevřelo velkou šancí! Michal přihrál z levého křídla na penaltový puntík pro nabíhajícího Zbytovského, který ale promáchl podobně jako slávista Ševčík na Chelsea!
     
    71
    Michal odvedl výbornou práci ve středu pole, ze které mohl těžit Vašíček na levé postranní čáře, avšak byl zastaven Bednářem. Líšeň šla okamžitě na druhou stranu, ale domácí obrana vše pokryla ke spokojenosti domácího kotle.
     
    72
    Další povedená akce od Líšně! Tentokrát rychlým posouváním míče měl otevřený prostor na malém vápně Krška, jeho nepříjemná střela ale byla pro Šmídu pohodová. Brno ale pokračovalo v tempu a Machálek před brankou nebezpečně tečoval střelu, domácí gólman nicméně chytil i podruhé a připsal si dva důležité zákroky, z pohledu Vrchoviny!
     
    75
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Michal, přichází Wolker.
     
    75
    Duba na středovém kruhu prohrál hlavičkový souboj, nicméně to domácí nemusí moc mrzet, neboť mají držení míče stále. Hlavica totiž hlavičkoval do zámezí.
     
    76
    Domácí přestávají pozorně bránit a z toho přichází šance Líšně. Průnikovou přihrávku dostal Demeter, z úhlu postupoval pak sám na branku, Vícha jakožto poslední instance roli zvládl a odkopl na rohový kop.
     
    76
    Hosté rozehráli rohový kop velice rychle, utopili se pouze v kombinaci a Vrchovina je vytlačila až k jejich brance.
     
    78
    Smejkal dobíhal na rohovém praporku balón, ale navrch měl Svoboda, který tak zajistil Šmídovi práci v podobě odkopu od branky.
     
    79
    Michal Skalník na levém křídle operoval s balonem, nepovedlo se mu ale přihrát na spoluhráče přesně a Líšeň toho využila k útoku.
     
    80
    Z hostujícího útoku ale vzešel domácí kontr 3 na 3, na sebe to vzal Zbytovský, jehož střelu zpoza branky nemusel ani Vítek chytat. Pokus totiž šel vysoko nad branku.
     
    82
    Líšeň sehrála technickou a rychlou kombinaci, která nesla ovoce. Krška opět ukázal své skvělé individuální kvality a nahrál pod sebe na zcela volného Smejkala zhruba deset metrů od domácí kasy. Smejkal nicméně z nadějné pozice poslal míč vedle branky!
     
    83
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Matulka, přichází Bača.
     
    83
    Wolker se otočil okolo Rolinka, kterého poslal na párek s hořčicí, Rolinek si zákonitě musel pomoci faulem, který neunikl hlavnímu sudímu.
     
    85
    Šmída opět dlouhým nákopem posouvá hru před šestnáctku Líšně. Smejkal musel u postranní čáry faulovat Michala Skalníka a pět minut před koncem přichází lukrativní standardka pro SFK.
     
    86
    Vítek nejprve vyboxoval, následně chytil i hlavičku Kamila Skalníka ze závaru.
     
    86
    Rohový kop byl lahůdkou pro Vítka, který úplně v klidu Zbytovského centr chytil. Nicméně je na hostech vidět, že bod je pro ně málo.
     
    88
    Svoboda potáhl opět Smejkala a přes Zbytovského se míč dostal až pro Batelku, jehož záměr nebyl špatný, ale zle provedený.
     
    88
    Domácí měli pořádně štěstí hned ve dvou případech! Nejprve podnikli hosté rychlý kontr do obrany a Krška uvolnil napravo Smejkala. Nutnost Smejkala dostat se do lepší střelecké pozice ale byla hostům pro škodu a Vícha střelu zblokoval!

    SFK se ale muselo bránit i nadále a z osy hřiště pálil Krška, Šmída se vyznamenal skvělou robinsonádou!
     
    90
    Rolinek dostává žlutou kartu za útočný faul ve vápně, Šmída pak inkasuje za pozdní rozehrání.
     
    90+1
    U hostující střídačky dochází k potyčce! Po Vašíčkovi se sápal hostující trenér. Vašíček si to ale nenechal líbit a už to jede.
     
    90+1
    Po krátké poradě inkasuje žlutou kartu domácí Vašíček, z hostující dostává kartu Minařík.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Cenný výsledek pro domácí! Vrchovina obrala Líšeň o dva body.

    Zápas 22. kola MSFL je v Novém Městě minulost! Domácí Vrchovina slaví velice cenný bod za remízu 1:1. Ve druhé půli jsme mohli sledovat solidní fotbalové utkání, ve kterém opět Líšeň hrála prim, SFK ale po drtivou většinu času pozorně bránilo. Přesto se hosté dokázali dostat z jednobrankového manka. Ve 62. minutě se zblízka prosadil Tomáš Machálek z pozice, která mohla být ofsajdová. Každopádně se jednalo o velice hraniční situaci. S blížícím se koncem stupňovali hosté svůj tlak a měli několik šancí, které ale zlikvidoval velice dobře chytající Šmída. Nastavení přineslo vyvrcholení všech emocí, které v sobě hráči dusili po celý zápas a došlo k roztržce u hostující střídačky. Zároveň prakticky po udělení karet ukončil sudí Machač utkání a domácí mohou slavit spolu se svými fanoušky, kteří vzali děkovačku poctivě a odpálili nějakou tu pyrotechniku.
     
    Z mé strany je to dnes vše. Všem divákům děkuji za pozornost a budu se na vás těšit z úterního derby, kdy Nové Město bude hostit svého rivala z Velkého Meziříčí. Rozhodně se dá čekat mnohem větší návštěva, možná největší v sezoně a o emoce nebude vůbec nouze. Právě v úterý se budu těšit znovu napočtenou!
     
    Dnešní utkání sledovalo 385 diváků. (19:00:20)

    Tomáš Kalas

    Branky: 24. Duba (pen.) – 62. Machálek

    Karty:   28. Batelka (VRC), 34. Vícha (VRC), 90. Šmída (VRC), 90+1. Vašíček (VRC) – 66. Vavřík (LIS), 90. Rolinek (LIS), 90+1. Minařík (LIS)


    SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Šmída – Vícha, Batelka, Vašíček, Duda – Michal (C), Svoboda, Kamil Skalník, Matulka – Michal Skalník, Duba
    Náhradníci: Kolář – Dobrovolný, Bača, Wolker, Švanda, Zbytovský

    SK Líšeň 2019: Vítek – Bednář, Vavřík, Minařík, Krška (C), Hlavica, Machálek, Šperka, Reteno Elekana, Fall, Demeter
    Náhradníci: Leznar – Smejkal, Jambor, Daněk, Rolinek

    Rozhodčí: Machač – Mayer, Líkař

    Diváci: 385
    bahis siteleri