Jihoafrická rep. – Turecko 3:6 (kon.) | Turkmenistán – Lucembursko 4:3 (kon.) | Tchaj-wan – Bulharsko 2:11 (kon.)
konec
Jihoafrická republika
3:6 (2:1, 1:2, 0:3)
Turecko
Pátek 26.04.2019, 12:00 • Zimní palác sportu, Sofie • Mistrovství světa - III. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Emrah OZMEN - 3:6
     
    59:20
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turci trefují prázdnou branku podruhé a vedou už 6:3. Autorem branky je EMRAH OZMEN. Bez asistence.
    58:47 Ferhat BAKAL - 3:5
     
    58:47
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je FERHAT BAKAL. Asistence: Hakan Salt, Yusuf Halil. Turci trefují prázdnou branku, JARU power play nevyšlo, inkasuje popáté a dnes už asi prohraje.
    43:42 Emrah OZMEN - 3:4
     
    43:42
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je EMRAH OZMEN. Využití přesilovky. Kombinace, střela, jedna dorážka, nic, druhá už ale spadla za záda Pretoriuse, který ležel a nemohl reagovat. Turci jdou do vedení. Asistence: Yusuf Halil.
    38:45 Jusuf HALIL - 3:3
     
    38:45
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JUSUF HALIL. Asistence: Fatih Faner. Haill uháněl sám na brankáři udělal kličku do forhendu a puk prošel pod jeho výstrojí. Pretoirus kotouč neudržel před brankovou čarou.
    30:16 Marc GIOT - 3:2
     
    30:16
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Střela od modré od beka, odraz puku na levé křídlo a to dorazilo puk do odkryté branky, Bozaci se nestíhal přesouvat, máme tu další gól z dorážky, JAR se ujímá vedení. Autorem branky je MARC GIOT. Asistence: Jacques Botha, Deen Magmoed.
    22:17 Serkan GUMUS - 2:2
     
    22:17
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Máme tu další srovnání a to jen dokumentuje, jak je zápas vyrovnaný. Využití přesilovky. Autorem branky je SERKAN GUMUS. Pěkná souhra začala na levém křídle, následovala přihrávka přes osu a brankář se nestihl přesunout. Gumus vymetl dolní rohy branky. Asistence: Hakan Salt.
    12:42 Stefan KLUYTS - 2:1
     
    12:42
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Jihoafričané jdou znovu do vedení. Autorem branky je STEFAN KLUYTS. Asistence: Jean Michel van Doegsburgh. Situace dva na dva, chytrá střela z dálky, brankář povyjetý vyráží, ale puk se odrýží ke druhému hráči Jihoafrické repoubliky a ten skóruje do prázdné branky.
    10:37 Kenan KARS - 1:1
     
    10:37
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno, hostům pomohla početní výhoda. Autorem branky je KENAN KARS. Asistence: Serkan Gumus. Kars byl na levém křídle zcela volný, oamocený, zapomněla na něj obrana, on vypálil pod vyrážečku na první tyč a Pretorius jeho střelu nevystihl.
    03:28 Joaquim VALADAS - 1:0
     
    03:28
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Útočník Jaru se prohnal kolem obrany, brankáři udělal kličku do protipohybu a zakončil do odkryté klece. Krásná individuální akce. Autorem branky je JOAQUIM VALADAS.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 4. Valadas, 13. Kluyts (Doegsburgh), 31. Giot (Botha, Magmoed) – 11. K. Kars (Gumus), 23. Gumus (Salt), 39. Halil (F. Faner), 44. Ozmen (Halil), 59. Bakal (Salt, Halil), 60. Ozmen


    Jihoafrická republika: Pretorius (Boyd) – Marais, Magmoed, Verwey, K. Venter, J. Venter, Phakathi – Obery, Carelse, Samaai – Edwards, Botha, Giot – Valadas, Compton, van Doesburgh – R. Venter, Kluyts, Schuurman
    Turecko: Bozacı (Karagül) – F. Faner, Savaş, E. Faner, K. Kars, Salt, Aktürk – Kavaz, O. Kars, Bingol – Halil, Salt, Bakal – Gümüş, Çiplak, Ozmen – Hars, Uzunali, Tajgar

    Rozhodčí: Babic – Paul, Pejčinov
    bahis siteleri