Česko – Švýcarsko 9:4 (kon.)
konec
Česko
9:4 (1:2, 3:1, 5:1)
Švýcarsko
Pátek 26.04.2019, 18:30 • Městská SH Chomutov • Přípravný zápas (dorostenci)
     
    43:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ihned po buly se opakuje stejný scénář. Gólově se prosazuje LUKÁŠ KUČERA, který umocňuje vysokou efektivitu svého týmu. Asistence: Petr Majer.
     
    43:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naši florbalisté opět odskakují. Tentokrát prohloubil manko ve skóre VOJTĚCH KLÁPA, který svojí druhou trefou poslal Čechy do náskoku 8:4. Asistence: Matouš Burian.
     
    42:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Aktuální stav je 7:4. MATĚJ PĚNIČKA poslal z trestného střílení rychlý míček po zemi a Schwarz na něj nedokázal reagovat.
     
    42:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    VOJTĚCH KLÁPA pronikl do gólového prostoru a umístil míček přesně tam, kam Češi potřebovali. Národní tým vede necelé tři minuty před koncem o dvě trefy. Asistence: Matouš Burian.
     
    36:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nalevo se nikdo z českých obránců nesoustředil na postupujícího soupeře, což přineslo gól. Přihrávku před Zavřela stihl sebrat MIKE GERBER a okamžitě uklízel míček do sítě. Asistence: Severin Ott.
     
    33:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Třetí gól pro MATĚJE PĚNIČKU! Ten zužitkoval početní převahu a dodal jistotu českému týmu. Vedení domácích se opět zvyšuje na dvě trefy. Asistence: Šimon Stránský.
     
    24:30
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to dlouho a Švýcarsko se vrátilo na kontaktní rozdíl. Z pravé strany uspěl ELIOT FARRON, když předvedl výborně umístěnou dělovku. Asistence: Gian Mühlemann.
     
    23:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhý zápis jde na konto MATĚJE PĚNIČKY, který zvyšuje už na rozdíl dvou gólů! Úspěšný střelec se vytočil čelem k bráně a našel prostor, kudy poslal míček za záda Schwarze. Asistence: Matyáš Bachmaier.
     
    20:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým získává vedení na svoji stranu díky trefě MATĚJE PĚNIČKY. Jeho gól přichází prakticky hned po tom Burianově a Češi během krátkého času úplně obrací stav. Asistence: Martin Čermák.
     
    20:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    MATOUŠ BURIAN získal míček a vydal se přímo proti švýcarskému gólmanovi. Tento postup mu nakonec i vyšel a naši hráči upravují na 2:2. Bez asistence.
     
    14:52
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    To je hodně nepříjemné pro českou reprezentaci. Pár sekund před koncem úvodního dějství totiž naši hráči chybovali u brankoviště a SEVERIN OTT tuto ztrátu bezchybně potrestal. Asistence: Silvester Owusu.
     
    04:08
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nedostatek bránících hráčů zapříčinil našemu týmu problémy. Do volné defenzivy si naběhl ELIOT FARRON a nerušeně vystřelil do nepokrytého místa. Asistence: Damian Rohner.
     
    02:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    ŠIMON STRÁNSKÝ vzal celou situaci na sebe, vytvořil si dostatek místa pro nebezpečnou ránu a míček umístil přesně. Češi se tak mohou těšit z lepšího vstupu do zápasu.Bez asistence.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 3. Stránský, 21. Burian, 21. Pěnička (Čermák), 24. Pěnička (Bachmaier), 34. Pěnička (Stránský), 43. Klápa (Burian), 43. Pěnička (TS), 44. Klápa (Burian), 44. Kučera (Majer) – 5. Farron (Rohner), 15. Ott (Owusu), 25. Farron (Mühlemann), 37. Gerber (Ott)


    Česko: Zavřel (Pelech) – Malič, Punčochář, Klápa, Stránský, Majer, Papoušek, Kawulok, Vavroušek, Dufek, Pěnička, Molhanec, Burian, Piskáček, Kuchyňa, Bachmaier, Čermák, Korych, Kučera
    Švýcarsko: Schwarz (Fiechter) – Frankhauser, Mühlemann, Zenger, Von Arx, Wiedmer, Mühlemann, Chiplunkar, Gerber, Ott, Kernwein, Nussle, Steiner, Frei, Owusu, Althaus, Reidy, Rohner, Schaub

    Rozhodčí: Lukáš Pekárek, David Scholz

    Diváci: 168