Nizozemsko – Ukrajina 1:8 (kon.) | Japonsko – Estonsko 5:2 (kon.) | Polsko – Rumunsko 2:3 (po pr.)
konec
Japonsko
5:2 (4:1, 0:0, 1:1)
Estonsko
Středa 01.05.2019, 15:30 • Tondiraba Ice Hall, Tallinn • Mistrovství světa - I. B Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů pěkný den! (17:40:49)
     
    Je konec! Japonsko zvládlo dnešní duel s Estonskem a po výhře 5:2 ještě drží naději na postup do vyšší divize! Ve třetí třetině si Japonci bez problémů hlídali své vedení. Až pět minut před koncem přidal pátou japonskou branku Sato! Estonsko však v závěru vykřesalo přesilovou hru, ve které potrestal chybu japonského brankáře Embrich!
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Estonci v posledních minutách ukazují, že hokej hrát umí! Hráči v modrém doslova uzamkli Japonce před jejich brankou a ještě se snaží udeřit.
     
    59:10
    Ossipov poslal přihrávku na levé křídlo, odkud zakončoval Petrov, jenže jeho dělovka prolétla kolem horního rohu japonské klece.
     
    58:25
    Ossipov ještě poslal prudký nástřel na modrou čáru, jenže Petrov na jeho pobídku nedosáhl. U kotouči jsou obránci Japonska.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
    57:49 Riho EMBRICH - 5:2
     
    57:49
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Tak pozor! Estonsko nakonec využívá přesilovou hru hodně kuriózním způsobem! RIHO EMBRICH zakončil ze středního pásma a Hata velkou chybou pustil puk za svá záda! Asistence: Alexandr Ossipov, Roman Šumikin.
     
    57:20
    Estonci se usadili v útočném pásmu, ale ani v přesilové hře se nemohou dostat do zakončení. Obranné kvarteto Japonců se skvěle pohybuje.
     
    56:42
    Japonci se v obranném pásmu zmocnili odraženého kotouče a bez váhání jej vyhodili přes všechny čáry za estonskou branku.
     
    56:16
    Estonsko si v závěru zahraje přesilovku. Tanaka dostává dvě minuty za sekání.
     
    55:30
    Estonci po další obdržené brance působí hodně odevzdaným dojmem a už se ani nesnaží o útočení. Je jasné, že Japonsko si připíše důležité body.
    54:46 Kohej SATO - 5:1
     
    54:46
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonsko se nakonec dočkalo pátého zasáhu! Estonský brankář sice zlikvidoval jednu velkou šanci, jenže zpětnou přihrávku dostal KOHEJ SATO, jež puk bez problémů uklidil do sítě! Asistence: Rio Hašiba, Tetsuja Saito.
     
    54:08
    Hata si povyjel proti rozjetému Andrejevovi a vytáhl parádní zákrok levým betonem. Brankář Japonska dnes podává dobrý výkon.
     
    53:40
    Zadáci Japonska uklidňují hru v obranném pásmu. Nikdo v estonském dresu jejich rozehrávku neatakuje. Tempo hry doslova opadlo.
     
    53:12
    Hašiba nevyhodil puk z obranného pásma. Dotírající Makrov si puk však posunul daleko před sebe a z ostrého úhlu už nedokázal zakončit.
     
    52:31
    Duel se už pouze dohrává. Ani jeden z týmů se nyní nemůže dostat do nebezpečné pozice, ze které by mohl ohrozit branku svého soupeře.
     
    52:10
    Lahesalu dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy, projel s kotoučem do útočného pásma, ale už netrefil branku.
     
    51:23
    Po dalším souboji na modré čáře se kotouč odrazil na japonskou střídačku. Rozhodčí viděl zásah estonského hráče a nařídil vhazování v útočném pásmu Japonska.
     
    51:05
    Šumikin vyjel za svou branku, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    50:30
    Šinohara za vlastní brankou přišpendlil na mantinel jednoho ze soupeřů. Estonský hráč si pří nárazu na mantinel podle všeho ublížil.
     
    50:10
    Estonsku se nyní nepovedlo vyjet ven z obranného pásma. Japonci totiž skvěle napadají soupeřovu rozehrávku a znepříjemňují Estoncům kombinaci.
     
    49:15
    Miura se před estonskou brankou natáhl po odraženém kotouči, ale fantastický Šumikin jeho pokus vykopl špičkou betonu!
     
    48:45
    Makrov neudržel na těle Hašibu, který mu ujel až do rohu útočného pásma, ale bekhendovou zadovkou neoslovil své spoluhráče.
     
    48:10
    Ito spěchal za nahozením do útočného pásma, jenže se nedostal k odraženému kotouči a zadovkou nedokázal přesně přihrát.
     
    47:41
    Japonci vybojovali puk zachycením nepřesné rozehrávky soupeře, vydali se s ním do útočného pásma, ale nikdo v bílém tentokrát nezakončil.
     
    47:08
    Ossipov znovu zakončil od modré čáry, jenže jeho další pokus byl hodně nepřesný. Kotouč vůbec neletěl směrem, kde stojí japonská klec.
     
    46:25
    Ito se snažil protečovat vyhození ven z obranného pásma, ale od jeho hokejky se puk odrazil pouze na estonskou střídačku. Vhazuje se před japonskou brankou.
     
    46:12
    Ossipov nahodil puk bekhendem do útočného pásma, jenže tam se zrovna nepohyboval nikdo v modrém dresu Estonska.
     
    45:32
    Arrak obdržel prudkou přihrávku pod brusle, ale krásně si puk zpracoval a pohotovou jedovkou donutil Hatu k efektnímu zákroku lapačkou.
     
    45:12
    Japonsko se po delší odmlce usadilo v útočném pásmu, jenže na hráčích v bílém je vidět, že mají nahráno a nikam se neženou.
     
    44:38
    Lahesalu dostal nabito na modrou čáru a vyslal dělovku příklepem! Brankář Hata se ale fantasticky přemístil a vyrazil kotouč ramenem!
     
    44:15
    Hraje se ve velkém tempu bez přerušení. Estonsko se sice tlačí do útočného pásma, ale Japonci zastavují jeden útok za druhým.
     
    43:50
    Estonsko se usadilo v útočném pásmu, ale znovu tomu schází zakončení. Nikdo v modrém dresu se ne a ne dostat ke střele.
     
    43:18
    Hašiba projel s pukem na hokejce do útočného pásma, kde si obhodil obránce, ale následnou střelou jej rozezněl mantinel za brankou soupeře.
     
    42:50
    Estoncům se nepovedla rozehrávka. Na prudkou přihrávku do středního pásma nedosáhl nikdo v modrém dresu a kotouč skončil na holi japonského obránce.
     
    42:25
    Estonci se znovu usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu se tentokrát nedostal do zakončení. Naopak obrana Japonska pokračuje v dobrém výkonu.
     
    41:35
    Hirano projel s pukem na hokejce do útočného pásma, jenže jeho bekhendová přihrávka skončila na holi pozorného obránce.
     
    41:08
    Estonci se znovu tlačili až do Japonské branky. Hata si však včas povyjel proti zakončení z levého křídla a ukryl kotouč do své lapačky.
     
    40:35
    Lahesalu objel japonskou branku, přihrál na modrou čáru, jenže nikdo v modrém dresu na jeho nepřesnou přihrávku nedosáhl.
     
    40:10
    Estonsko uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny a ihned se vydalo do útoku. Nikdo v modrém dresu se však nedostal do zakončení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 26 – 12
     
    Druhá třetina končí! V prostřední dvacetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavou podívanou plnou šancí na obou stranách, ale branky jsme se tentokrát nedočkali. Japonci byli o něco aktivnější, ale dvakrát nastřelili jen brankovou konstrukci. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 4:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:16
    Hirano si najel na přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila na horní tyči!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:29
    Ossipov prudkou přihrávkou hledal Embricha, ale druhý jmenovaný jeho úmysl nepochopil a rozjel se na opačnou stranu. Puk tak propadl k Japoncům.
     
    38:10
    Japonci dostali kotouč do útočného pásma, jenže po přetlačované za brankou Estonska jej neudrželi ve své moci.
     
    37:23
    Makrov projel do útočného pásma, udržel se tělem před obránce, jenže jeho zakončení zápěstím na přední tyč japonský brankář vyrazil.
     
    37:06
    Ofsajd na druhé straně! Jamato si sice nabruslil na prudkou přihrávku, jenže si nepohlídal svůj pohyb a projel přes modrou čáru ještě před kotoučem.
     
    36:38
    Lahesalu se na modré čáře snažil udržet puk v útočném pásmu, jenže prudké vyhození mu přeskočilo přes čepel a puk se odrazil do středního pásma.
     
    36:08
    Po velké mele ve středním pásmu se kotouč odrazil na hokejky japonských hokejistů. Japonci se ihned vydali do útoku, ale zakončit se jim nepovedlo.
     
    35:19
    Estonský brankář tentokrát neudržel kotouč ve výstroji! Hned dva Japonci se poté drali k dorážce, jenže nedopravili kotouč za čáru!
     
    35:00
    Šumikin musel znovu zasahovat. Estonský brankář si dal pozor na zakončení zápěstím a ukryl kotouč v lapačce. Vhazuje se po jeho levici.
     
    34:18
    Estonsko se sice snaží, jenže hráčům v modrém se vůbec nedaří v přechodové fázi. Naopak Japonci brání ve velkém stylu.
     
    33:34
    Hirano projel s pukem na hokejce do útočného pásma, jenže si nedokázal obhodit svého soupeře a estonský obránce mu kotouč vypíchl.
     
    33:07
    Kerna operoval s kotoučem v rohu útočného pásma. Estonský hokejista nakonec bekhendovou přihrávkou na modrou čáru našel Ossipova, jehož ránu srazili Japonci do ochranné sítě.
     
    32:19
    Minošima si sjel na zpětnou přihrávku mezi kruhy, odkud střílel příklepem, jenže jeho dělovku zastavil dobře postavený brankář Šumikin.
     
    32:00
    Miura napadal rozehrávku soupeře v obranném pásmu Estonska. Zadáci v modrém si pomohli rychlou kombinací ve vlastní třetině.
     
    31:25
    Estonci jsou ve druhé třetině o něco aktivnější, ale stále nemohou najít cestu, jak překonat japonskou obranu.
     
    30:12
    Japonci už zvedali ruce nad hlavu, jenže estonský brankář ještě doslova skočil po kotouči a vyškrábl jej těsně před brankovou čárou!
     
    30:00
    Hata vyjel za svou branku, kde zastavil prudké nahození po mantinelu. Japonsko se nyní snaží otupit rostoucí tlak svého soupeře.
     
    29:38
    Hajata dostal nabito na modrou čáru, srovnal si kotouč ke střele, jenže jeho pokus skončil na holi pozorného obránce v modrém dresu.
     
    29:05
    Hata musel znovu zasahovat. Pozorný brankář Japonska si dal pozor na nahození od modré čáry a ukryl kotouč ve své lapačce. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    28:37
    Jeden z japonských obránců se nyní obětavě položil do dělovky letící od modré čáry a srazil kotouč do ochranné sítě. Vhazuje se před brankou země vycházejícího slunce.
     
    28:09
    Hata vytáhl další parádní zákrok! Japonský brankář se přesunul k pravé tyči a na poslední chvíli vykopl Kernovu ránu letící těsně nad ledem!
     
    27:31
    Estonsko hraje v plném počtu.
     
    27:10
    Mohlo být sníženo! Ossipov vystřelil příklepem od modré čáry a jeho dělovku zastavila až branková konstrukce!
     
    26:48
    Šinohara dostal přihrávku na levou stranu, odkud vyslal zajímavou střelu forhendem, jenže jeho projektil prosvištěl kolem estonské branky.
     
    26:17
    Jeden z Japonců poslal zajímavou přihrávku před estonskou branku! Kotouč byl několik sekund úplně volný, ale nikdo v bílém jej do klece nedoklepl!
     
    25:47
    Vyloučení v týmu Japonsko (H. Terao – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Estonsko (Kerna – 2 min., hrubost).
     
    25:31
    Japonsko si zahraje další přesilovku. Lauri Lahesalu dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    25:12
    Kerna projel do útočného pásma, jenže důrazný obránce Jamada mu dýchal na záda a nedal estonskému soupeři možnost k zakončení.
     
    24:29
    Arrak projel s pukem až do útočného pásma, kde si jej přehodil na forhend, jenže zápěstím trefil jen brusli prvního obránce v bílém dresu.
     
    24:06
    Japonský brankář si dobře všiml rodící se akce soupeře, vystartoval ven z branky a z modré čáry odpálil kotouč mimo dosah útočníka v modrém dresu.
     
    23:37
    Hata si musel dát pozor na nahození od modré čáry. Japonský brankář měl však čistý výhled a schoval kotouč do své lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    22:34
    Japonci si nyní z tlaku svého soupeře pomohli jen za cenu vyhození do středního pásma. Unavená pětice v bílých dresech se navíc nedostala na střídačku.
     
    22:05
    Nakajašiki napadal rozehrávku soupeře na modré čáře. Japonský hráči sice dostal zadáka v modrém pod tlak, ale o kotouč jej neobral.
     
    21:35
    Estonsko se znovu usadilo v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém se zatím nedostal do zakončení. Hokejisté japonská jsou zatím skutečně všude.
     
    21:03
    Japonsko hraje v plném počtu.
     
    20:34
    Japonci pokračují i v úvodu druhé třetiny v lepším pohybu. Čtveřice hráčů v bílém nedala soupeřům prostor v útočném pásmu a nepustila Estonce do zakončení.
     
    20:10
    Estonsko uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Estonci v jejím úvodu dohrávají přesilovou hru z konce první části dnešního souboje.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 17 – 3
     
    První třetina končí! S průběhem úvodní dvacetiminutovky mohou být mnohem spokojenější Japonci! Japonsko totiž zvládá přesilové hry, ve kterých se trefili Iwamoto, Hašiba a Hirano! Jedinou estonskou branku vstřelil zápěstím Slessarevski! V závěru třetina pak přidal další zásah Japonska Jamada! Do kabin se jde za stavu 4:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:03
    Estonsko si v závěru první třetiny zahraje přesilovku. Sato totiž vyfasoval dvě minuty za podrážení.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
    18:22 Jotaro JAMADA - 4:1
     
    18:22
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Japonsko svého soupeře doslova ničí! JOTARO JAMADA zůstal nehlídaný v předbrankové prostoru, kam dostal přihrávku zpoza branky a uklidil puk do sítě! Asistence: Hiromiči Terao, Yuri Terao.
     
    18:17
    Estonsko hraje v plném poštu.
     
    17:23
    Nyní se Estonsku podařilo vyhodit kotouč za modrou čáru. Japonci se poté ihned vrátili do útočného pásma a z celé akce vzniklo postavení mimo hru.
     
    17:12
    Nadále navíc pokračuje japonská přesilovka 5 na 4! Japonci se opět usadili v útočném pásmu a hledají si cestičku k zakončení.
    16:35 Jušihori HIRANO - 3:1
     
    16:35
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonsko bez problémů využívá přesilovou hru pěti proti třem! JUŠHIHORI HIRANO si nabruslil na přihrávku k modré čáře a dělovkou příklepem překonal bezmocného brankáře! Asistence: Makuru Furuhaši, Rio Hašimoto.
     
    16:17
    Vyloučení v týmu Estonsko (Novikov – 2 min., sekání).
     
    15:43
    Další vyloučení na straně Estonska. Daniil Fursa dostává dvě minuty za podrážení.
     
    15:17
    Terao se ihned po návratu z trestné lavice zapojil do útočné akce své reprezentace. Japonský útočník projel až do útočného pásma, ale zápěstím netrefil branku.
     
    15:05
    Japonsko hraje v plném počtu.
     
    14:31
    Až nyní se Estonsko na delší dobu usadilo před japonskou brankou. Přihrávku na modrou čáru dostal Kerna, jehož dělovka byla nepřesná.
     
    14:00
    Koitmaa nyní vyjel ven z branky, aby svým spoluhráčům pomohl urychlit rozehrávku. Estonsku se v přesilové hře nedaří usadit v útočném pásmu.
     
    13:25
    Japonsko zahájilo své úvodní oslabení velmi dobře. Hokejisté v bílých dresech se zmocnili kotouče a vyhodili jej po mantinelu přes všechny čáry.
     
    13:05
    Přesilovku si zahraje také Estonsko. Japonská střídačka dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    12:35
    Terao si nabruslil na přihrávku na modrou čáru, jenže bekhendovým blafákem si nedokázal obhodit statického obránce a připravil Japonce o šanci.
     
    12:10
    Estonsko v plném počtu.
     
    11:35
    Nakajašiki vyslal dělovku od modré čářy, jenže jeho pokus pouze zaduněl o mantinel za brankou Estonska. Hokejisté Japonska teď mají silný tlak.
     
    11:05
    Japonci v přesilovce znovu uzamkli soupeře v jeho obranném pásmu a hledají si prostor, ze kterého by se jim podařilo zakončit. Estonská obrana teď dobře vystupuje.
     
    10:31
    Další obrovská šance Japonska! Hašiba tvrdě pálil z levého kruhu, ale pozorný brankář Estonska se rychle přesunul a vytáhl skvělý zákrok!
     
    10:10
    Japonsko si zahraje další přesilovku. Sibircev dostává dvě minuty za hákování.
     
    09:10
    Minošima projel z pravého křídla mezi kruhy, potáhl si kotouč blíž k estonské brance, jenže forhendovým blafákem nenašel recept na pozorného brankáře.
     
    08:35
    Zadáci v modrém se musí znovu bránit. Japonci jsou v první třetině hodně aktivní a tlačí se do útoku s cílem vstřelení velkého počtu branek.
    08:07 Rio HAŠIBA - 2:1
     
    08:07
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonsko nakonec využívá také svou druhou přesilovou hru! RIO HAŠIBA před brankou tečoval chytrou přihrávku na brankoviště a protlačil kotouč do sítě! Asistence: Hiromiči Terao, Yuri Terao.
     
    08:00
    Estonci už takřka vyhodili kotouč do středního pásma, ale jeden z Japonců ještě srdnatě zabojoval a u držel puk před modrou čárou.
     
    07:35
    Jamada dostal nabito na modrou čáru, jenže dlouho váhal se zakončením a obránce Estonska jeho následnou ránu srazil k mantinelu.
     
    07:03
    Estonsko tentokrát začalo v oslabení mnohem lépe. Hráči v modrých dresech se zmocnili odraženého kotouče a vyhodili jej přes všechny čáry.
     
    06:23
    Japonsko si zahraje další přesilovku. Makrov dostává dvě minuty za podrážení.
     
    06:10
    Hajata si dělal prostor na pravé straně útočného pásma, ale důrazný obránce k němu přistoupil a čistou hrou tělem jej odstavil od kotouče.
     
    05:27
    Lahesalu vyjel s kotoučem zpoza vlastní branky až do útočného pásma, kde se dokonce dostal k zakončení, jenže z úhlu trefil jen obránce.
     
    05:10
    Na stadionu panuje parádní atmosféra! Fanoušci Estonska ženou své oblíbence do útoku hlasitým skandováním.
     
    04:38
    Japonci se znovu usadili v útočném pásmu, jenže tentokrát se nedostali k ohrožení soupeřovy branky. Estonský brankář mohl zůstat klidný.
     
    04:10
    Japonci vypadají i po inkasované brance hodně živě a derou se do útočného pásma. Úvodní minuty dnešního souboje slibují zajímavou bitvu.
    03:37 Eduardo SLESSAREVSKI - 1:1
     
    03:37
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Estonsko rychle srovnává s favoritem utkání krok! EDUARDO SLESSAREVSKI vystřelil zápěstím od modré čáry a jeho projektil prošel až do sítě! Asistence: Andrej Makrov, Robert Arrak.
     
    03:10
    Ossipov rozjel estonskou akci zpoza vlastní branky. Obránce Estonska projel s pukem až na modrou čáru, jenže svižnou střelou netrefil branku.
     
    02:28
    Estonci napadali rozehrávku Japonska v jeho obranném pásmu. Hokejisté v bílém si však vyměnili rychlé přihrávky a dostali se do bezpečí.
     
    02:10
    Estonci nyní uklidňují hru za vlastní brankou a čekají na kompletní střídání. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu rovněž japonský trenér.
     
    01:32
    Iwamoto mohl rychle přidat svou druhou branku! Autor úvodního gólu dnešního souboje si najel na přihrávku na levou stranu, ale trefil tyčku!
     
    01:15
    Japonci se znovu usadili v útočném pásmu a derou se do útočení. Estonský brankář měl tentokrát čistý výhled a nahození od modré čáry ukryl v lapačce.
    00:42 Kazuma IWAMOTO - 1:0
     
    00:42
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonsko se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! KAZUMA IWAMOTO si v přesilové hře najel na povedenou přihrávku před branku a bez problémů otevřel skóre! Asistence: Maturu Furuhaši, Hiroto Sato.
     
    00:24
    Vyloučení v týmu Estonsko (Makrov – 2 min., hákování).
     
    00:22
    Estonsko se vydalo do první útočné akce, ale přihrávka na pravou stranu putovala do ofsajdu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    00:10
    Estonsko uspělo na úvodním vhazování dnešního souboje. Proti favorizovanému Japonsku to dnes Estonci budou mít hodně těžké.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Japonsko bude hrát v bílém, zatímco Estonci obléknou modré dresy.
     
    Japonsko

    Japonci si ještě patnácti let zpátky byli zvyklí zahrát v elitní skupině Mistrovství světa. Po zrušejí asijské kvalifikace však hráli 1. A divize, ze které se poroučeli v roce 2016. Od té doby hraje Japonsko 1. B divizi a neúspěšně se snaží o postup do vyšších pater. Na zdejším turnaji dosud porazilo Ukrajinu a prohrálo s Rumunskem.
     
    Estonsko

    Estonsko není na letoním turnaji favoritem na postup do 1. A divize. Tím jen nepochybně vedoucí Polsko, které zvládlo oba své zápasy. Estonsko však zatím podává slušné výkony. Dosud prohrálo po nájezdech s Rumunskem a v posledním duelu si připsalo výhru 4:1 nad trápícím se Nizozemskem. Na Estonsko si soupeři musí dávat pozor. V minulém roce přišlo o postup až prohrou s Litvou.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanoškům hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání MS v para hokeji mezi Japonskem a Estonskem. Duel startuje v 15:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 1. Iwamoto (Furuhaši, Sato), 9. Hašiba (H. Terao, Y. Terao), 17. Hirano (Furuhaši, Hašimoto), 19. Jamada (Terao, Terao), 55. Sato (Hašiba, Saito) – 4. Slessarevski (Makrov, Arrak), 58. Embrich (Ossipov, Šumikin)


    Japonsko: Hata (Onoda) – Kawai, Jamada, H. Sato, Hašimoto, Minošima, Ito, Hajata, Hašiba – K. Sato, Saito, Nakajašiki – Hirano, Furuhaši, J. Terao – H. Terao, Iwamoto, Miura – Šinohara, Tanaka, Osaka.
    Estonsko: Šumikin (Koitmaa) – Lahesalu, Sorokin, Kerna, Ossipov, Novikov, Slessarevski, Svarogin – Makrov, Arrak, Rooba – Sibirtsev, Petrov, Andrejev – Usov, Embrich, Viitanen – Vorang, Vasjonkin, Parras – Fursa.
    bahis siteleri