Kazachstán – Litva 3:1 (kon.)
konec
Kazachstán
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Litva
Středa 01.05.2019, 12:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • Mistrovství světa - I. A Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Darren DIETZ - 3:1
     
    59:21
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši potvrzují zisk tří bodů! Lubys už byl na cestě na střídačku, což DARREN DIETZ dobře viděl a přes celou ledovou plochu poslal puk do odkryté branky. Lubys měl ale také dobrý přehled a ještě se pokusil zasáhnout, ale to se mu už nepovedlo. Bez asistence.
    41:25 Arvidas DOMEJKA - 2:1
     
    41:25
    Litva právě vstřelila branku!
    Litva je zpátky ve hře, na začátku třetí části snižuje na rozdíl jediného gólu! Cetvertak nachystal střeleckou pozici pro ARVIDASE DOMEJKU, který z levého kruhu vypálil tak tvrdě, že Karlsson nedokázal udržet kotouč ve své výstroji. Následně si kazašský obránce nechtěně dovedl kotouč až do vlastní branky. Asistence: Ilja Cetvertak.
    31:21 Nikita KLEŠENKO - 2:0
     
    31:21
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Lubys je nakonec podruhé překonán a Kazachstán tak vede o dva góly! Akolzin vytvořil střeleckou pozici pro NIKITA KLEŠENKA, který z pravého kruhu nastřelil litevského obránce, který omylem srazil kotouč mimo dosah litevského gólmana. Asistence: Pavel Akolzin a Brandon Bočenski.
    10:13 Dustin BOYD - 1:0
     
    10:13
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Tentokrát už branka platí a Kazachstán jde do vedení! Bočenski se skvěle uvolnil přes dva litevské obránce a před brankou našel DUSTINA BOYDA, který neváhál a z bezprostřední blízkosti překonal Lubyse střelou nad jeho lapačku. Asistence: Brandon Bočenski.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 11. Boyd (Bočenski), 32. Klešenko (Akolzin, Bočenski), 60. Dietz – 42. Domejka (Cetvertak)


    Kazachstán: Karlsson (Kudryavtsev) – Maklyjukov, Metalnikov, Dietz, Orechov, Šalapov, Klešenko, Semjonov – Michajlis, St-Pierre, Bočenski – Nekryach, Boyd, Ševčenko – Zhajlauov, Sagadyjev, Akolzin – Asetov, Rymarev, Šestakov – Petuchov.
    Litva: Lubys (Armalis) – Protčenko, Alisauskas, Domejka, Katulis, Gusevas, Krukovski, Rumsevicius – Krakauskas, Zubrus, Bosas – Verenis, Baltrukonis, Bogdziul – Cetvertak, Cizas, Gintautas – Jagelavicius, Misiuk, Bendzius.

    Rozhodčí: Garon, Wiegand – Hagerstrom, Waldejer
    bahis siteleri