Japonsko – Nizozemsko 2:3 (kon.) | Ukrajina – Rumunsko 1:5 (kon.) | Estonsko – Polsko 2:3 (kon.)
konec
Japonsko
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
Nizozemsko
Čtvrtek 02.05.2019, 12:00 • Tondiraba Ice Hall, Tallinn • Mistrovství světa - I. B Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 FURUHASHI - 2:3
     
    59:28
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    MAKURU FURUHASHI ale z hodně ostrého úhlu trefil mezeru mezi Oosterwijkem a tyčí a je to opět o jedinou branku! Asistence: Nakayashiki a Hirano.
    58:29 STEMPHER - 1:3
     
    58:29
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A z protiútoku se prosazuje do prázdné branky DANNY STEMPHER! Asistence: Giovanni Vogelaar.
    Japonci si následně berou timeout!
    54:17 H. TERAO - 1:2
     
    54:17
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Ale nakonec ani Martin Oosterwijk s nulou na kontě neodejde! HIROMICHI TERAO se postavil doprostřed hřiště a svou rychlou střelou dokázal nejen dát jesle clonícímu bekovi, ale dokonce stihl dát jesle i Oosterwijkovi, který betony sklapl o půl sekundy pozdě! Japonci jsou tak zpět ve hře! Asistence: Yuri Terao a Seiya Hayata.
    31:03 VOGELAAR - 0:2
     
    31:03
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A to Evropané trestají a je to 0:2. Po mele u Oostterijka se dostal k puku navrátilec z trestné Danny Stempher, ujel s ním až na Hatův levý kruh, kde po lajně přihrál GIOVANIMU VOGELAAROVI a ten pod nohou klečícího beka poslal puk mezi gólmanovo pravou nohu a tyč! Asistence: Danny Stempher.
    09:27 de HONDT - 0:1
     
    09:27
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemsko využívá přesilovku a otvírá skóre zápasu! Utíkající puk zachytil svou dlouhou holí, jenž zároveň vypálil na golmanův pravý beton. Tam sice stál jeden z Japonců, který puk odpálil, ani ne metr od něj však stál RENO DE HONDT, který puk dostrčil do odkrytého prostoru mezi pravnou nohou a tyčí! Asistence: Giovanni Vogelaar.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 55. H. Terao (Y. Terao, Hayata), 60. Furuhashi (Nakayashiki, Hirano) – 10. Hondt (Vogelaar), 32. Vogelaar (Stempher), 59. Stempher (Vogelaar)


    Japonsko: Hata (Onoda) – Kawai, Yamada, H. Sato, Hashimoto, Minoshima, Ito, Hayata, Hashiba – K. Sato, Saito, Hirano – Miura, Furuhashi, Iwamoto – H. Terao, Tanaka, Y. Terao – Nakayashiki, Shinohara, Osaka
    Nizozemsko: Oosterwijk (Hrelja) – Klem, Collier, Vogelaar, Knoop, van Haren, van der Vossen, Boer, Suurhoff – de Hondt, Stempher, Mason – Verkiel, Oosterveld, Bison – den Edel, Nordemann, Borgman – Smit, Willems, Sikma

    Rozhodčí: Haszonits – Nedeljkovič, Nothegger

    Diváci: 238
    bahis siteleri