Švédsko – Česko 1:5 (kon.)
konec
Švédsko
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
Česko
Středa 08.05.2019, 21:00 • Zatzman (Dartmouth) Sportsplex, Halifax (Kanada) • Mistrovství světa juniorů
     
    59:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    MARTIN ŘEZÁČ dorážel po původně neúspěšné kličce Beneše a zvýraznil rozdíl ve skóre! Fantastický úspěch českého týmu je potvrzen a Češi míří za prvním vítězstvím na MS. Asistence: Dominik Beneš.
     
    53:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    To byl senzační gól JONÁŠE KREYSY, který posunul českou reprezentaci zpět do náskoku o tři branky! Střelec se bekhendem pořádně opřel do míčku a ten zapadl pod víko. Nechytatelná situace pro švédského gólmana. Asistence: Filip Langer.
     
    34:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hbitý MALTE LUNDMARK nenechává nic náhodě a snižuje na rozdíl dvou gólů. Švédský snajpr se otočil kolem bránícího soupeře a neomylně zavěsil. Asistence: Albin Hedstål.
     
    26:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelná dělovka FILIPA FORMANA od pravého mantinelu zaplula do švédské klece a tři korunky ztrácejí už 0:3! Národní tým tak proměnil početní převahu a výsledek je zatím plně v jeho moci. Asistence: Patrik Šebek.
     
    04:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělý úvod zápasu potvrzuje JONÁŠ KREYSA! Český hráč si chytře našel místečko poblíž gólmana, kde si počkal na příchozí míček a rychlým úderem jej poslal za brankovou čáru. Asistence: Filip Langer.
     
    02:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Juniorský tým se ujímá náskoku 1:0! MARTIN ŘEZÁČ si výborně naběhl před Lundgrena, kde pohotově uklidil míček do sítě po nahrávce ze strany. Asistence: Josef Juha.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 35. Lundmark (Hedstål) – 3. Řezáč (Juha), 4. Kreysa (Langer), 27. Forman (Šebek), 54. Kreysa (Langer), 60. Řezáč (Beneš)


    Švédsko: Lundgren (Crona) – Wallström, Wadell, Fox, Nilbrink, Lindbäck, Samuelsson, Kalentun – Eriksson, Hedstål, Petersson, Wettergren, Ahrén, Andersson, Gustavsson, Thorberg, Algman, Ruud, Lundmark
    Česko: Haleš (Kříž) – Doubek, Beneš, Sládeček, Malina, Koláčný, Sádlo – Forman, Kreysa, Eremiáš, Juha, Šebek, Havlas, Švéda, Šindler, Buršík, Boček, Řezáč, Langer

    Rozhodčí: Janne Sjogren, Thomas Ellis
    bahis siteleri