Dánsko – Slovensko 2:8 (kon.) | Česko – Dánsko 12:2 (kon.) | Slovensko – Švédsko 4:14 (kon.)
konec
Dánsko
2:8 (0:2, 1:3, 1:3)
Slovensko
Čtvrtek 09.05.2019, 00:00 • Kanada - Halifax • Mistrovství světa juniorů
     
    58:43
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je IVAN TOMČO, který si přebral míček kousek za polovinou a nikým neatakován vystřelil směrem na branku a slaví se svými spoluhráči osmou branku. Asistence: Simon Bučko.
     
    52:40
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Hojmark si příliš dlouho na trestné lavici neposeděl a branka ROMANA FAITHA ho posílá z trestné lavice pryč. Faith napřáhl z pravé strany a mířil přesně do černého. Asistence: Ronald Gašparík.
     
    49:30
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánsko dává svou druhou branku. Nordheim zkoušel vystřelit, ale jeho rána byla sražená. Míček se odrazil přesně na čepel MIKKELA BENJAMINA CHRISTENSENA a ten proměňuje. Asistence: Jonas Nordheim.
     
    42:12
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko a jejich první útok a ten končí jejich šestou brankou. Faith zavezl míček za branku Dánska, přihrál před branku a SIMON HATALA nakonec, i přes bránící hráče, se dokázal prosadit. Asistence: Roman Faith.
     
    39:20
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko se nakonec ještě prosazuje, když vyvinuli tlak na soupeře, který kazí rozehrávku. Gašparík našel na středu volného TOMÁŠE KVASNICU a ten vrací čtyř brankové vedení na svou stranu. Asistence: Ronald Gašparík.
     
    35:56
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Po ubráněném oslabení je tu přece jen branka Dánska, které pokračovalo v kombinaci. Moller hezky našel zpoza branky MAGNUSE NYENGA JENSENA, který propasíroval míček k levé tyčce. No, moc prostoru tam neměl, ale míček si našel cestu. Asistence: Magnus Falkenberg Moller.
     
    28:53
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Chyba Dánska na polovině palubovky, kdy Faith sebral soupeři míč, přihrál na Gašparíka, který následně před brankou vrátil zpět na ROMANA FAITHA a ten se nemýlil. Asistence: Ronald Gašparík.
     
    27:14
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Druhá přesilovka je již využitá a Slovensko se dostává do tří brankového trháku! Autorem branky je TOMÁŠ KVASNICA, který po přihrávce Gašparíka vystřelil z pravé strany z první a může se radovat ze své branky. Asistence: Ronald Gašparík.
     
    17:02
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ROMAN FAITH a opět to byla rána ze střední vzdálenosti, kdy míček zapadl k pravé tyči. Brankář Dánska je zatím proti střelám z dálky bezradný. Bez asistence.
     
    06:23
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JAKUB NOTA, který dostal přihrávku od Bučka a z velké dálky, téměř od půlky, dobrou ranou švihem prostřeluje brankáře Dánska. Asistence: Simon Bučko.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 36. Jensen (Moller), 50. Christensen (Nordheim) – 7. Nota (Bučko), 18. Faith, 28. Kvasnica (Gašparík), 29. Faith (Gašparík), 40. Kvasnica (Gašparík), 43. Hatala (Faith), 53. Faith (Gašparík), 59. Tomčo (Bucko)


    Dánsko: Eiersted (Hjelm) – Jespersen, Larsen, Nordheim, Andersen, Christensen – Sorensen, Nielsen, Brixager, Glass, Handgaard – Hojmark, Lehnert, Kajgaard, Carlsen, Bomervang – Jensen, Moller.
    Slovensko: Kohút (Dinka) – Gašparík, Bezeg, Gajdoš, Šmajda, Faith – Němec, Jančo, Kelemen, Hatala, Kvasnica – Bucko, Grich, Nota, Hrabčák, Tomčo – Kazimír, Virga, Machovič.

    Rozhodčí: M. Kumerdanks a K. Kristapsons
    bahis siteleri