Bertensová – Kvitová 2:0 (kon.)
konec
Kiki Bertensová
Kiki Bertensová (7)
2
6 6  
Petra Kvitová
Petra Kvitová (2)
0
2 3  
Čtvrtek 09.05.2019, 22:07 • Manolo Santana, Madrid (ESP) • WTA Madrid - Mutua Madrid Open (antuka) • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.
     
    Krásný čtvrteční večer, vítám všechny příznivce tenisu. Petra Kvitová útočí na prestižním antukovém podniku v Madridu již na svůj čtvrtý titul, v cestě za loňskou obhajobou se bude muset ve čtvrtfinále vypořádat s nebezpečnou Nizozemkou Kiki Bertensovou.
     
    Kiki Bertensová

    Sedmadvacetiletá Nizozemka si už letos také sáhla na turnajovou trofej. Na halovém turnaji v Petrohradu zvítězila ve finále na Chorvatkou Vekičovou po setech 7:6 a 6:4. Následné turnaje v zámoří se ale aktuální světové sedmičce vůbec nevydařily. V Indian Wells, Miami i následně v Charlestonu shodně skončila již v osmifinálovém zápase. Před dvěma týdny se ale znovu přihlásila o slovo, když ve Stuttgartu vyřadila Bencicovou i Kerberovou a musela se sklonit až před pozdější vítězkou a dnešní soupeřkou Petrou Kvitovou.

    V Madridu zatím Bertensová předvádí suverénní výkony. Na úvod v prvním kole vyprovodila z turnaje Kateřinu Siniakovou ve dvou setech. O moc déle se s rodačkou z Wateringenu nezdržely na kurtu ani Ostapenková se Sevastovovou.
     
    Petra Kvitová

    Petra Kvitová prožívá fantastickou sezonu, hned v samém úvodu roku dokázala v Sydney dojít až pro trofej. Následně na Australian Open byla krůček od třetího Grandslamu v kariéře i vytouženému postu světové jedničky, ale ve finálovém duelu nestačila ve třech dramatických setech na Japonku Naomi Ósakaovou. Také na tvrdém povrchu v Dubaji si rodačka z Bílovce zahrála finále, v něm však překvapivě podlehla Belindě Bencicové. Druhý turnajový vavřín v letošním roce se podařilo aktuálně světové dvojce vybojoval ve Stuttgartu.

    Parádní formu na antuce prokazuje Kvitová po Stuttgartu i v Madridu. Po jednoznačném vítězství 6:1 a 6:4 nad Američankou Keninovou musela česká reprezentantka přidat v souboji proti Kristině Mladenovicové, ale i nebezpečnou Francouzku dokázala Kvitová zdolat ve dvou setech. Ve včerejším osmifinále dokázala devětadvacetiletá tenistka sestřelit z kurtu i Caroline Garcíaovou.
     
    Bilance vzájemných zápasů

    V loňském finále v Madridu se po třísetovém maratonu radovala z cenné trofeje česká tenistka. Od té doby se proti sobě Kvitová s Bertensovou postavily na opačnou stranu sítě ještě ve třech případech. Osmifinále v Montrealu bylo jednoznačnou záležitostí nizozemské reprezentantky, semifinále v Cincinnati už bylo o poznání vyrovnanější, ale i nyní se radovala z postupu Bertensová. Před dvěma týdny ve Stuttgartu už se ale na halovém turnaji radovala Kvitová po setech 7:6, 3:6 a 6:1.
     
    Kiki Bertensová i Petra Kvitová už jsou na centrálním kurtu. Po krátkém rozehrání může čtvrtfinálový souboj začít.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    0-15
    Do prvního setu vstupuje na podání Petra Kvitová. Česká reprezentantka zvolila na úvod servis ke středového čáře, následně rozpohybovala soupeřku, která pod tlakem zahrála forhendem do autu.
     
    0-30
    Petra Kvitová přetáhla první podání do těsného autu. S druhým servisem si ale Bertensová nedokázala poradit, return Nizozemky byl příliš dlouhý.
     
    15-30
    Levoruká Češka pokračuje tvrdým servisem do středu kurtu. Následný bekhend podél postranní lajny ale dopadl do těsného autu.
     
    15-40
    Lehký return Bertensové dokázala Kvitová okamžitě uklidit do rohu kurtu do protipohybu soupeřky.
     
    0:1
    Po servisu k postranní čáře zvolila Bertensová vysoký return na základní lajnu, ale míček dopadl do milimetrového autu a první hra tak putuje velmi snadno na konto české tenistky.
     
    15-0
    Také Kiki Bertensová se poprvé v zápase představí na podání. Razantní return Kvitové skončil daleko v autu.
     
    30-0
    Nizozemská tenistka umístila první podání přesně do rohu vymezeného prostoru, poté ale přiletěl parádní return Kvitové. Náběh české tenistky k síti nebyl úspěšný.
     
    30-15
    Kiki Bertensová se zatím nemůže spolehnout na první podání. Nyní dokonce i druhý servis vylétl do autu.
     
    40-15
    Nasazená sedmička si pomáhá prvním servisem ke středové čáře. Krátký return poté Bertensová snadno dostihla a zakončila výměnu forhendem do rohu kurtu.
     
    40-30
    Kvitová se opřela do returnu po lajně, dostala se do ofenzivní pozice. Bertensová sice ještě dva údery vrátila přes síť, ale nakonec vyrobila chybu.
     
    1:1
    Ani Kiki Bertensová neměla při svém servisu větší potíže. Na závěr gemu vystřihla parádní forhend křížem.
     
    0-15
    Rodačka z Bílovce vstupuje do gemu přímým bodem po servisu na tělo soupeřky. Bertensová sice trefila míček, ale v krkolomné pozici netrefila kurt.
     
    15-15
    Kvitová opět trefila vynikající první podání. Při náběhu k síti si ale nepohlídala bekhendový úder a zahrála pouze pod pásku.
     
    15-30
    Česká reprezentantka musela použít pouze druhý servis. Bertensová toho ale nedokázala vůbec využít, returnem poslala míček jen daleko za koncovou čáru.
     
    30-30
    Po umístěném servisu ven z kurtu přišel prudký return podél postranní lajny. Kvitová se sice znovu dostala do tlaku, ale bekhendem přetáhla míček do autu.
     
    40-30
    Levoruká Češka byla v aktivnějším postavení po prvním podání. Bertensová se ale prvotnímu tlaku ubránila a poté zahrála prudký forhend do rohu kurtu. Brejkbol.
     
    40-40
    Kvitová musela hrát i proti brejkbolu přes druhé podání. Bertensová se vypořádala se servisem na tělo, ale Kvitová okamžitě přidala vítězný bekhend mimo dosah soupeřky.
     
    40-A
    Česká reprezentantka si připisuje eso. Míček dopadl přesně na postranní čáru.
     
    1:2
    Nyní už musela hrát Kvitová po druhém podání. Bertensová riskovala returnem křížem, ale míček zastavila síť. Petra Kvitová dokázala odvrátit brejkbol a podržet si gem na servisu.
     
    1:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:2
    Konec přestávky, podávat bude Kiki Bertensová.
     
    15-0
    Řada na servisu je opět na Kiki Bertensové. Sedmadvacetiletá Nizozemka vstupuje do gemu přímým bodem po druhém podání do středu kurtu.
     
    30-0
    Kiki Bertensová napálila první podání do středu kurtu, Češka se ještě udržela ve výměně, ale agresivní forhend následně poslala mimo dvorec.
     
    40-0
    Bertensová pokračuje dalším přímým bodem, Kvitová až příliš riskuje na returnu.
     
    2:2
    Tentokrát už musela nasazená sedmička použít druhé podání. Kvitová sice zvládla returnovat nebezpečně pod nohy servírující hráčky, ale ihned druhý úder poté vyhodila mimo kurt.
     
    15-0
    Rodačka z Bílovce zahajuje pátou hru první sady dvojchybou.
     
    15-15
    Česká reprezentantka přetáhla i další první podání do autu. Po druhém servisu už se ale hrálo. Bertensová nedokázala zreturnovat lehké podání.
     
    30-15
    Po dělovém servisu u postranní lajně se Kvitová dostala snadno do pozice, odkud stačilo trefit volný kurt. Forhendový úder ale Češka poslala do autu.
     
    40-15
    Petra Kvitová určovala tempo výměny po prvním podání. Bertensová ale opět ustála prvotní tlak a poté už přišla nevynucená chyba české tenistky.
     
    3:2
    Levoruká Češka musela i proti brejkbolu použít druhé podání. Bertensová se snadno vypořádala s lehkým servisem, poté stačilo pouze vrátit míček na českou polovinu a Kvitová opět vyhodila forhend daleko do autu.
     
    3:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:2
    Konec přestávky, podávat bude Kiki Bertensová.
     
    0-15
    Sedmadvacetiletá Nizozemka může při svém servisu potvrdit získaný brejk z předešlé hry. Na úvod důležitého gemu však Bertensová netrefila kurt z jasné pozice u sítě.
     
    0-30
    Kiki Bertensová poslala první podání daleko do autu. Od základní čáry poté vzdorovala tlaku Kvitové, ale v nouzi zahrála pod pásku.
     
    15-30
    Kvitová byla opět ve hře po prvním podání. Kraťas ještě česká tenistka dostihla, ale na parádní prohoz křížem již nedosáhla.
     
    15-40
    Bertensová bude čelit po další chybě dvěma brejkbolům. Po vysokém returnu do středu kurtu mířila Bertensová k vítěznému úderu, ale trefila pásku.
     
    30-40
    Kiki Bertensová hrála jen přes druhé podání, ale ani to nedokázala Kvitová zreturnovat do kurtu.
     
    40-40
    Bertensová se opět nemohla spolehnout na první podání. Kvitová nyní hrála trpělivě od základní lajny, soupeřku rozpohybovala, lehce se dostávala více a více do kurtu, ale v ideální pozici minula z forhendu.
     
    A-40
    Kiki Bertensová se dostává do výhody po přímém bodu po servisu k postranní čáře.
     
    4:2
    Dva brejkboly jsou zapomenuty, Bertensová utíká do vedení o dva gemy. Na závěr hry si nizozemské tenistka pomohla znovu prvním servisem.
     
    15-0
    Petra Kvitová napálila první podání do poloviny sítě. Po druhém servisu returnovala Bertensová jen lehce do pohybu české hráčky, ale ta vyhodila míček znovu daleko do autu.
     
    15-15
    Tentokrát ale return Bertensové skončil daleko za koncovou čárou.
     
    30-15
    Rodačka z Bílovce trefila první podání, ale následný nápor z forhendu opět nedokázala dotáhnout k fiftýnu. Míček z české rakety opustil dvorec.
     
    30-30
    Bertensová se sice vypořádala se servisem k postranní čáře, ale poté už se nestačila přesouvat ze strany na stranu.
     
    30-40
    V kritický okamžik přetáhla česká tenistka první podání do autu. S druhým servisem si Bertensová poradila, následně od základní čáry zatlačila Kvitovou, která se musela po dlouho době bránit. Neskutečným kraťasem ale Češka zaskočila soupeřku.
     
    40-40
    Levoruká Češka napálila první podání znovu pod pásku. Bertensová trefila returnem místo v rohu kurtu, dostala se do výhodnější pozici, kterou také proměnila ve shodu.
     
    40-A
    Kvitová si pomohla umístěným servisem ven z kurtu a poté do otevřeného prostoru napálila vítězný forhend.
     
    40-40
    Ani nyní se první servis nepodíval na polovinu soupeřky. Druhé podání skončilo na pásce a po dvojchybě přichází na řadu shoda.
     
    A-40
    Rodačka z Bílovce se ani tentokrát nemohla spolehnout na první podání. Bertensová zaútočila na druhý servis, dostala Kvitovou pod tlak a česká tenistka zahrála do sítě.
     
    5:2
    Kvitová musela couvat před parádním returnem pod nohy, následně ale česká reprezentantka dokázala dlouho čelit náporu své soupeřky. Bertensová však zakončila dlouhou výměnu neskutečně přesným kraťasem hned za pásku.
     
    5:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    5:2
    Konec přestávky, podávat bude Kiki Bertensová.
     
    0-15
    Kiki Bertensová servíruje na zisk prvního setu. Sedmadvacetiletá Nizozemka má navíc k dispozici nové míčky. Na úvod důležitého gemu boduje Kvitová po neskutečném úderu u sítě.
     
    15-15
    Bertensová umístila druhé podání na tělo české tenistky. Po prudkém returnu Kvitové pokračovala výměna od základní čáry, odkud ale byla trpělivější Bertensová.
     
    30-15
    Petra Kvitová znovu až příliš riskovala na returnu. Po druhém servisu napálila úder jen do sítě.
     
    40-15
    Dva setboly pro Bertensovou. Nizozemka hrála znovu jen po druhém podání, ale ani slabší servis nedokázala Kvitová umístit returnem do kurtu.
     
    6:2
    První sada je na konto nasazené sedmičky. Kvitová sice dokázala returnovat vysokým úderem, ale ve středu kurtu už čekala na zakončení výměny i celého setu Bertensová se svým forhendem.
     
    0-15
    Do druhého setu vstupuje na podání česká tenistka. První fiftýn putuje právě na konto Kvitové po přetaženém returnu.
     
    15-15
    Petra Kvitová zvolnila na servisu. Bertensové stačilo prudkým returnem zatlačit Češku, která ihned poté chybovala.
     
    30-15
    Levoruká Češka sice trefila první podání, ale na Bertensovou si nepřišla. Parádní úder nizozemské tenistky dopadl na koncovou čáru a Kvitová už byla bezmocná.
     
    40-15
    Dva brejkboly hned na úvod setu. Bertensová trpělivě vracela údery přes pásku a byla odměněna chybou soupeřky.
     
    1:0
    Rodačka z Bílovce ztrácí hned v prvním gemu druhé sady svůj servis. Bertensová po dlouhé době přitlačila z forhendu a ihned si zajistila vítězný úder.
     
    15-0
    Kiki Bertensová může záhy po startu druhé sady potvrdit brejk. Na úvod se prosazuje parádním forhendem mimo dosah Kvitové.
     
    30-0
    Sedmadvacetiletá Nizozemka pokračuje v rychlém tempu dalším postupem k síti. Kvitová se snažila prohazovat, ale kurt netrefila.
     
    40-0
    Navíc přichází další přímý bod ze servisu. Returny Kvitové se dnes nemohou dostat do kurtu.
     
    40-15
    Kvitová se ještě dostává do gemu. Po riskantním returnu pod nohy Bertensové byla ve výhodné pozici, kterou proměnila ve snížení.
     
    2:0
    Kiki Bertensová ale velmi rychle potvrzuje získaný brejk. Tvrdý return Kvitové po lajně dokázala Bertensová umístit nechytatelně pro soupeřku do rohu kurtu.
     
    0-15
    Levoruká Češka se prosazuje prvním servisem. Lehký return Bertensové nedolétl ani k síti.
     
    15-15
    Petra Kvitová zamířila ihned po prvním podání k síti, ale nečistým volejem darovala fiftýn soupeřce.
     
    15-30
    Česká reprezentantka boduje po dalším nepřesném returnu Bertensové.
     
    30-30
    Obhájkyně titulu musela použít pouze druhý servis. A toho využila Bertensová k prudkému returnu a následnému forhendu do ideálního prostoru.
     
    30-40
    Přestřelka od základní lajny jde na stranu Kvitové. Bertensová byla sice v ofenzivnějším postavení, ale míček přetáhla do autu.
     
    40-40
    Další maratonská výměna od základní čáry. Bertensová se odhodlala změnit tempo hry kraťasem a byla odměněna shodou.
     
    A-40
    Kvitová nemůže trefit první podání. Po druhém servisu už přichází na řadu brejkbol, česká tenistka se nevypořádala s prudkým returnem.
     
    40-40
    Shoda. Kvitová si věřila, sebevědomě přešla v kritický okamžik k síti a volejem zaskočila soupeřku.
     
    A-40
    Bertensová práskla do returnu křížem, poté rozpohybovala Kvitovou, která sice bojovala daleko za koncovou čárou, ale nakonec na míček nedosáhla. Brejkbol.
     
    40-40
    Shoda. Kvitové pomáhá v důležitý moment ve druhém setu bod přímo ze servisu.
     
    40-A
    A další přímý bod po prvním servisu. Kvitová se najednou dostává do výhody.
     
    2:1
    Petra Kvitová zastavuje nápor nizozemské tenistky, série sedmi prohraných gemů v řadě je pryč. Na závěr hry předvedla Kvitová doběhnutý kraťas a povedené zakončení.
     
    2:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:1
    Konec přestávky, podávat bude Kiki Bertensová.
     
    0-15
    Sedmadvacetiletá Nizozemka vstupuje do gemu na podání nevynucenou chybou z forhendu. Kvitová se pomalu dostává do tempa.
     
    15-15
    Nyní už se ale Bertensová prosazuje přímo ze servisu k postranní čáře.
     
    30-15
    Nasazená sedmička přidává v rychlém sledu další přímý bod, Kvitová se stále nemůže dostat do hry returnem.
     
    40-15
    Kiki Bertensová se musela po dlouhé době obejít bez prvního podání, ale Kvitová toho znovu nevyužila. Další mizerný return mimo dvorec.
     
    3:1
    Bertensová si snadno drží gem na servisu. Tentokrát už sice Kvitová dostala return do kurtu, ale ihned druhým úderem vyhodila bekhend do autu.
     
    15-0
    Levoruká Češka byla v tlaku po prvním podání, ale dlouho se nemohla proti skvěle se bránící Nizozemce prosadit. Kvitová vystartovala k síti pro kraťas, který ještě vrátila přes pásku, ale poté už nedosáhla na prohoz.
     
    15-15
    Petra Kvitová boduje po přetaženém returnu Bertensové.
     
    15-30
    Česká reprezentantka opět diktovala hru po prvním podání. Tentokrát udržela míček ve hře déle a byla odměněna chybou Bertensové.
     
    15-40
    Bertensová předvedla jen krátký return, ale Kvitová nedokázala výměnu rychle ukončit. Poté musela bojovat od sítě, kde s velkou dávkou štěstí přehrála pásku.
     
    3:2
    Ve druhém setu je znovu sníženo. Na závěr páté hry vytáhla česká tenistka eso do středu kurtu.
     
    3:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:2
    Konec přestávky, podávat bude Kiki Bertensová.
     
    15-0
    Řada na servisu je opět na Bertensové. Sedmadvacetiletá Nizozemka boduje po vynikajícím prvním podání k postranní čáře.
     
    15-15
    Nasazená sedmička napálila první podání do sítě. S druhým servisem si Kvitová poradila, poté od základní čáry přetlačila soupeřku z forhendu.
     
    15-30
    Kiki Bertensová byla v tlaku po prvním podání, ale tentokrát nebyl kraťas tak přesný jako v předchozích případech.
     
    15-40
    První servis odmrštila páska do autu. Druhé podání skončilo v síti a Kvitová má dva brejkboly.
     
    30-40
    První brejkbol je ale velmi rychle smazán. Kvitová returnovala v nouzi do sítě.
     
    40-40
    Při druhém brejkbolu již Kvitová dokázala dostat míček do kurtu, ale následně Bertensová zakončila výměnu forhendem do otevřeného prostoru.
     
    40-A
    Kiki Bertensová byla pod tlakem po prudkém returnu Kvitové. Obranný úder od základní čáry poslala nasazená sedmička až příliš daleko.
     
    3:3
    Jen těsný aut prvního podání. Po druhém servisu vytáhla Kvitová prudký return a ten už byl nad síly zatím suverénní Nizozemky. Ve druhém setu je srovnáno.
     
    0-15
    Levoruká Češka hrála trpělivě od základní čáry, Bertensová se ale postupně dostává do tlaku. Kvitová však kontraúderem překvapila soupeřku a bere bod.
     
    15-15
    První servis skončil hluboko pod páskou. Na druhé podání si Bertensová počkala a returnem srovnává stav gemu.
     
    15-30
    Kvitová neskutečným kraťasem zaskočila soupeřku, která zůstala na základní čáře.
     
    30-30
    Česká reprezentantka zapisuje třetí dvojchybu v zápase. Bertensová se dostává do hry.
     
    30-40
    Kvitová se nemohla spolehnout na první podání. Bertensová umístila return k základní čáře, ale Kvitová s velkou dávkou štěstí udržela míček ve hře. Následně obstála i při úderu křížem a nepustila soupeřku k brejkbolu.
     
    40-40
    Po druhém servisu byla v náporu hráčka na returnu. Po krátkém forhendu Kvitové vystartovala Bertensová blíže k síti, odkud výměnu zakončila.
     
    A-40
    Brejkbol pro Bertensovou. Po lehčím returnu křížem napálila Kvitová další úder rychle pod pásku.
     
    4:3
    Neskutečný return přesně do rohu kurtu a Bertensová se opět dostává do vedení o brejk. Kvitová se mohla za míčkem jen smutně ohlédnout.
     
    4:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:3
    Konec přestávky, podávat bude Kiki Bertensová.
     
    0-15
    Kiki Bertensová může při svém servisu opět odskočit do vedení o dva gemy. Na úvod důležitého gemu ale vyrobila dvojchybu.
     
    15-15
    Nyní už se raduje Bertensová. Kvitová nedokázala forhend v pohybu přehrát přes pásku.
     
    15-30
    Kiki Bertensová těsně minula první podání. Po druhém servisu předvedla nechytatelný return také Kvitová.
     
    15-40
    Dva brejkboly pro Kvitovou. Returny se začínají české tenistce dařit. Po dalším takovém zakončila výměnu na síti.
     
    30-40
    První brejkbol je pryč po přeriskovaném returnu daleko do autu.
     
    40-40
    Kvitová se tak tak udržela ve výměně vysokém returnem. Následně od základní lajny stabilizovala hru, když už se zdálo, že by mohla zaútočit, tak přišla chyba.
     
    A-40
    Kvitová returnovala nebezpečně podél postranní lajny, ale Bertensová byla u míčku včas a výměnu zakončila ve svůj prospěch.
     
    5:3
    Kiki Bertensová napálila první podání do sítě. Po druhém servisu Kvitová neuspěla na returnu a brejk je potvrzen. Bertensová je jediný gem od postupu do semifinále.
     
    15-0
    Petra Kvitová servíruje proti vyřazení z turnaje. Levoruká Češka má k dispozici nové míčky. Lépe do deváté hry vstupuje Bertensová, která mohla pustit přetažený úder soupeřky do autu.
     
    15-15
    Kvitová vyhnala soupeřku servisem daleko za postranní lajnu. Bertensová se ještě vrátila do středu dvorce, ale míček už nepřehrála přes síť.
     
    15-30
    Rodačka z Bílovce umístila první podání daleko do autu, ale Bertensová toho nedokázala využít a vyhodila return mimo kurt.
     
    30-30
    Další nepřesný první servis české tenistky. Bertensová se opřela do returnu a donutila Kvitovou k rychlé chybě.
     
    30-40
    Kvitová si pomáhá v důležitý moment přímým bodem po servisu do středu dvorce.
     
    40-40
    Levoruká Češka bude muset o gem ještě zabojovat. Po returnu pod nohy hrála Kvitová pouze do zámezí.
     
    A-40
    Mečbol pro Bertensovou! Kvitová musela hrát opět jen přes druhý servis, následně byla za základní čárou trpělivější nizozemská tenistka.
     
    40-40
    Shoda. Mečbol je pryč. Bertensová sice vystihla první podání do středu a returnovala prudce, ale následný úder z bekhendu už namířila mimo.
     
    A-40
    Po servisu do středu kurtu byla Kvitová pod tlakem. První úder ještě vrátila do kurtu, ale bekhendem u těla už trefila pouze deblové území.
     
    6:3
    Kiki Bertensová je v semifinále! Nizozemka ustála situaci po prvním podání, ubránila se počátečnímu tlaku a vytáhla fantastický kraťas. U míčku ještě byla Kvitová včas, ale na další neskutečný prohoz už neměla šanci dosáhnout.
     
    Konec zápasu
     
    Odvetu za loňské finále zvládla lépe Kiki Bertensová. Nasazená sedmička přehrála favoritku zápasu ve dvou setech 6:2 a 6:3.

    Přitom Kvitová prožila solidní start do zápasu. S odvráceným brejkbolem se dostala do vedení 2:1, poté ale přišla série Bertensová. Pěti gemy v řadě dotáhla první sadu do vítězného konce, nápor navíc využila i v úvodu druhého dějství. Vedení 2:0 a dvěma brejkboly sice ztratila, už už to vypadalo, že by se Kvitová mohla nadechnout k velkému obranu, ale v tu chvíli znovu dvakrát ztratila svůj servis a bylo po nadějích.

    V semifinále vyzve Kiki Bertensová Sloane Stephensovou. (23:31:25)

    Vít Schück

    Čas utkání: 1:17

    2. set: 0:42

    Bertensová Kvitová
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    37 68 49 29
    Nejdelší série získaných bodů
    7 7 4 4
    Setboly
    2 3 0 0
    Mečboly
    2 2 0 0
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:11 0:22 0:39 0:23
    Esa **
    0 0 2 1
    Dvojchyby **
    2 3 3 1
    Udržená podání
    3 / 4
    75 %
    7 / 8
    88 %
    4 / 9
    44 %
    2 / 5
    40 %
    Odvrácené brejkboly
    4 / 5
    80 %
    6 / 7
    86 %
    4 / 9
    44 %
    3 / 6
    50 %
    Body při vlastním podání
    16 / 26
    62 %
    33 / 49
    67 %
    33 / 68
    49 %
    19 / 40
    48 %
    Body po 1. podání *
    0 %
    0 %
    Body po 2. podání *
    0 %
    0 %
    Úspěšnost 1. podání *
    0 %
    0 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    3 / 6
    50 %
    5 / 9
    56 %
    1 / 7
    14 %
    1 / 5
    20 %
    Body při soupeřově podání
    21 / 40
    53 %
    35 / 68
    51 %
    16 / 49
    33 %
    10 / 26
    38 %
    Body po příjmu 1. podání *
    0 %
    0 %
    Body po příjmu 2. podání *
    0 %
    0 %
    Informace ke statistikám

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Kiki Bertensová
    Stát: Nizozemsko
    Datum narození: 10.12.1991
    Věk: 32 let
    Držení: pravák
    Výška: 182 cm
    Váha: 69 kg
    Nasazení: 7

    Petra Kvitová
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 08.03.1990
    Věk: 34 let
    Držení: levák
    Výška: 182 cm
    Váha: 70 kg
    Nasazení: 2
    bahis siteleri