Orenburg – Ural 2:2 (kon.) | Dynamo – Rostov 0:0 (kon.) | Machačkala – Arsenal Tula 0:1 (kon.)
Lok. Moskva – Kazaň 4:0 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
0:0 (0:0)
FK Rostov
Pátek 10.05.2019, 13:00 • Arena Chimki, Chimki • Ruská Premier Liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 7:0. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:4. (15:01:33)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou 0:0. Ačkoliv byl první poločas hodně nezáživný, tak ten druhý nám přinesl celkem zajímavou podívanou. Dinamo totiž mělo výrazně více ze hry, přičemž si vytvořilo celou řadu nadějných šancí, avšak většina skončila na pozorném brankáři. Pesjakov dnes svému celku doslova vychytal cenný bod, na druhé straně se brankář Šunin nudil, neboť za celé utkání nemusel zasahovat proti žádné vyložené šanci. Oba celky si tak rozdělí po bodu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Na opačné straně přišla na řadu další standardka. Kalačev to zkoušel stříleným centrem, který ještě za sebe prodlužoval protihráč – roh.
     
    90+2
    K centrované nabídce z pravé strany se dostal obránce Kozlov, který svůj centr poslal přímo do náruče pozorného brankáře Pesjakova.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Určitě ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Aby toho nebylo málo, tak po dalším souboji tentokráte skončil na zemi domácí hráč. Jedná se o Šunjiće, jenž se ale zdá být v pořádku.
     
    85
    Nakonec na řadu přišla také nosítka, která nakonec odnesla jednoho z hráčů ven z hrací plochy. Dost možná bude Rostov dohrávat v desíti.
     
    84
    Momentálně se nehraje, neboť po souboji skončil na zemi jeden z hostujících hráčů. Na scénu okamžitě zamířil lékařský personál Rostova.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, stále čekáme na první branku. Nyní domácí celek bude zahrávat další rohový kop.
     
    82
    Celkem hodně prostoru měl kolem sebe domácí Cardoso, jehož centr nakonec proskákal až ke vzdálenější tyči, kde Sigurdsson blokoval další nabídku.
     
    81
    K hlavičkovému pokusu se dostal forvard Lucenko, který to nemyslel vůbec špatně. Jeho hlavička směřovala doprostřed, což bylo pro brankáře snadné sousto.
     
    80
    Logicky tak přišel na řadu rohový kop, který se snášel na hlavu domácího Gruljova, jenž v záklonu zamířil do rukavic brankáře Pesjakova.
     
    79
    Nenápadným způsobem postupoval po pravém křídle domácí Cardoso, který se uvolnil až k centrované nabídce, kterou srazil do zámezí Gatcan.
     
    78
    Před malým momentem si nedovoleným zákrokem pomohl domácí Morozov, který u postranní čáry doslova sestřelil obránce Gatcana.
     
    77
    Rostov se ujal autového vhazování z pravé strany, přičemž Plijev si počkal na náběh kolegy Ionova, který prodlužoval mimo dosah spoluhráčů.
     
    76
    Na opačné straně se po manévru na levou nohu dostal ke střeleckému pokusu forvard Lucenko, který nepovedeně zamířil daleko vedle branky.
    75. Pesjakov podržel svůj celek.

    David Suchý

    Branky:


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 7:0. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:4.
    Dynamo Moskva: Šunin (C) – Kozlov, T. Šunjić, Jevgeněv, Morozov – Jusupov, Tetteh – Cardoso, Pančenko (68. J. Markov), Joãozinho (60. Gruljov) – Lucenko.
    Náhradníci: Leščuk – Černych, Gruljov, Holmén, Moskvičov, J. Markov, Rauš, Rykov.

    FK Rostov: Pesjakov – Paršivljuk (21. Plijev), Novoselcev, R. Sigurdsson, Gaţcan, M. Mevlja (71. Šomurodov) – Ionov, Normann, Ščadin – Zujev (46. Kalačev), B. Sigurdarson.
    Náhradníci: Abajev – Hadžikadunić, Černov, Kalačev, I. Popov, Plijev, Zajnutdinov, Šomurodov.

    Rozhodčí: Meškov – Kudrjavcev, Nazarov
    bahis siteleri