Standard – Gent 2:3 (kon.)
konec
Standard Lutych
2:3 (1:1)
KAA Gent
Pátek 10.05.2019, 20:30 • Stade Maurice Dufrasne, Lutych • Belgická liga • O titul
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:9. Střely mimo: 7:7. Rohy: 5:1. (22:28:17)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec skončilo vítězstvím Gentu, který svého soupeře porazil poměrem 3:2. I ve druhém dějství jsme totiž sledovali vyrovnanou podívanou, přičemž mnohem efektivnější byl hostující celek, jenž se podruhé v utkání dostal do vedení. Standard tak musel opět dotahovat, což se mu mu povedlo deset minut před koncem zápasu. Koncovka utkání nabídla vyrovnanou záležitost, avšak v poslední minutě nastavení udeřil hostující celek, jenž tak zvítězil.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Jonathan DAVID - 2:3
     
    90+4
    Gent právě vstřelil branku!
    Nakonec tu přeci jenom máme ještě jednu branku! Hostující Kvilitaja tak dlouho pracoval s míčem v pokutovém území, až se mu vzdušnou nabídkou podařilo oslovit kolegu JONATHANA DAVIDA, který velice přesnou hlavičkou zamířil k levé tyči, na což byl Ochoa krátký.
     
    90+3
    Do konce zápasu nezbývá už moc času, zřejmě tu budeme mít nerozhodný výsledek.
     
    90+2
    Marin to pochopitelně zkoušel vzdušnou nabídkou do pokutového území, ta nakonec našla hlavu protihráče, kterým byl obránce Bronn.
     
    90+1
    Dobrým pohybem se prezentoval Bastien, který se pokoušel dostat kolem Souqueta, jenž mu nechal v cestě nechal nohu. Jednoznačný faul.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, i nadále tu máme nerozhodný výsledek. Ještě ale můžeme počítat s nastavením.
     
    88
    Před malým momentem jsme sledovali roztažení hry na pravou stranu, kde se měl nacházet Bokadi. Ten se ale nacházel v jasném ofsajdu.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Moussa Djenepo (Standard Lutych).
     
    85
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Roman Jaremčuk, přichází Giorgi Kvilitaja.
     
    83
    Nakonec jsme místo střeleckého pokusu sledovali centr k zadní tyči, kam si pokoušel naběhnout Bronn, jenž na centr nakonec nedosáhl.
     
    82
    Nakonec těsně před pokutovým územím fauloval vracející se Djenepo, který soupeři zajistil standardní situaci z lukrativní vzdálenosti od branky.
     
    81
    Koncovka utkání tak bude hodně zajímavá, opět tu totiž máme nerozhodný výsledek. Gent se po rozehrávce usadil na polovině soupeře.
    80. Maxime LESTIENNE - 2:2
     
    80
    Standard právě vstřelil branku!
    Domácí se opět dočkali vyrovnávací branky! Standard postupoval středem hrací plochy, kde velice kostrbatá kombinace nakonec nabídla střelecký pokus Djenepa, který byl sražen příhodně pro střídajícího MAXIMA LESTIENNEHO, jenž přesně zametl míč do brány.
     
    80
    Tak nakonec si předchozí střet přeci jenom vynutil střídání, a sice v domácím celku. Navíc na hrací plochu přišel ofenzivní fotbalista.

    David Suchý

    Branky: 29. Bastien, 80. Lestienne – 13. Dejaegere, 64. David, 90+4. David

    Karty:   32. Bastien (STA), 37. Oularé (STA), 53. Goreux (STA), 87. Djenepo (STA) – 59. Esiti (GNT)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:9. Střely mimo: 7:7. Rohy: 5:1.
    Standard Lutych: Ochoa – Goreux (79. Lestienne), Kosanović, Miangue (72. Djenepo), Laifis – Bokadi, Marin (C), Halilović, Cimirot, Bastien – Oularé.
    Náhradníci: J-F. Gillet – Carcela-González, Balikwisha, Djenepo, Lestienne, Pocognoli, Raskin.

    KAA Gent: Kaminski – Souquet, Bronn, Derijck (30. Plastun) – Dejaegere (41. David), Odjidja-Ofoe, Esiti, B. Verstraete, Asare (C) – Sörloth, Jaremčuk (85. Kvilitaja).
    Náhradníci: Thoelen – Bezus, David, Plastun, Kvilitaja, Rosted, Smith.

    Rozhodčí: Visser – Nijssen, De Weirdt
    bahis siteleri