USA – Finsko 3:2 (po pr.) | Rusko – Česko 3:0 (kon.) | Slovensko – Kanada 5:6 (kon.)
Norsko – Švédsko 1:9 (kon.)
konec
Rusko
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Česko
Pondělí 13.05.2019, 16:15 • Zimný štadión Ondreje Nepely, Bratislava • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Hronek dostává navíc desetiminutový osobní trest za protesty vůči sudímu.
     
    56:54
    Filip Hronek dostal rukavicí od Ivana Tělegina a poroučel se k ledu. Rozhodčí ale za nesouhlasu publika vylučují oba hráče za nesportovní chování, hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    48:52
    Vrátka se na trestnou lavici otevírají pro Arťoma Anisimova. Po přerušení hry totiž lehce poškádlil jednoho z českých obránců a sudí ho odesílají do vyhnanství. Pro Čechy šance na návrat.
     
    40:54
    Ivan Tělegin přidržel u mantinelu Filipa Hronka a odpyká si menší trest. Národní tým má šanci vstřelit branku v početní výhodě!
     
    33:01
    Kovář je dalším trestaným hráčem českého výběru. Tentokrát míří na dvě minuty za plexisklo naproti od střídaček, důvodem je nedovolené bránění.
     
    27:39
    Sergej Andronov podrazil Michaela Frolíka a už jede na trestnou lavici. Přesilovka pro Čechy!
     
    24:00
    Český tým si nepohlídal střídání a je potrestán dvěma minuta mi za příliš mnoho hráčů na ledě.Trest odpyká Filip Chytil a Rusové mají přesilovku.
     
    16:30
    První přesilovka pro český tým přichází právě teď. V souboji u mantinelu si Malkin počínal nešikovně a za hákování inkasuje první dvě trestné minuty zápasu.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Klára Petrásková

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 14. Andronov (Chafizullin, Nestěrov), 33. N. Gusev (Kučerov), 60. N. Zajcev


    Rusko: Vasilevskij (I. Sorokin) – Sergačjov, Nestěrov, Orlov, N. Zajcev, Chafizullin, Gavrikov, Zadorov – Grigorenko, Malkin (A), Dadonov – Ovečkin (A), Kuzněcov, Barabanov – N. Gusev, Anisimov, Kučerov – Kovalčuk (C), Kaprizov, Andronov – Tělegin.
    Česko: Bartošák (Hrubec) – J. Kolář, Hronek, Moravčík, Rutta, D. Sklenička, Gudas (A), D. Musil – Frolík (A), Simon, Voráček (C) – Palát, Chytil, J. Vrána – D. Kubalík, Jan Kovář, Řepík – Jaškin, T. Zohorna, H. Zohorna.

    Rozhodčí: Iverson (CAN), Staňo (SVK) – Sormunen (FIN), Vanoosten (CAN)

    Diváci: 9 085
    bahis siteleri