Německo – USA 1:3 (kon.) | Rakousko – Česko 0:8 (kon.) | Francie – Finsko 0:3 (kon.)
Švýcarsko – Rusko 0:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Rusko
Neděle 19.05.2019, 20:15 • Zimný štadión Ondreje Nepely, Bratislava • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:20 Nikita KUČEROV - 0:3
     
    55:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rudá mašina dost pravděpodobně potvrdí svou neporazitelnost šestou výhrou na turnaji! Animisov se dostal skrz dva švýcarské obránce. Následně chytrou zabičkou uvolnil NIKITA KUČEROVA, který bez problémů zakončil k levé tyči. Asistence: Arťom Anisimov, Nikita Zajcev.
    26:20 Nikita KUČEROV - 0:2
     
    26:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko podlehlo přesilovkovému tlaku a Rusové se trhají do dvougólového vedení! NIKITA KUČEROV byl v této přesilové hře velice vidět a dostal se k několika střelám. Poslední ale byla zcela přesná, Nikita Gusev totiž přihrávkou křížem na druhý kruh připravil pro Kučerova skvělou střeleckou pozici na pravém kruhu, kterou nemohl ruský snajpr odmítnout – 0:2! Asistence: Nikita Gusev.
    03:36 Arťom ANISIMOV - 0:1
     
    03:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se dostávají do brzkého vedení v utkání! Orlov v obranném pásmu získal kotouč a přes střed pole ho protáhl až do útočného pásma, navíc přes tři obránce. Před Genonim zkusil kličku, kterou mu švýcarský gólman přečetl. Obrana si nicméně nedokázala ale pokrýt ARŤOMA ANISIMOVA, jehož snadné doklepnutí do branky značí změnu skóre – 0:1! Asistence: Dmitrij Orlov, Nikita Gusev.

    Tomáš Kalas

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 4. Anisimov (Orlov, N. Gusev), 27. Kučerov (N. Gusev), 56. Kučerov (Anisimov, N. Zajcev)


    Švýcarsko: Genoni (Mayer) – Y. Weber, Josi (A), Loeffel, Genazzi, Diaz (C), Hofmann, Frick, Fora – Fiala, Hischier, S. Moser (A) – Andrighetto, Kurashev, Ambühl – Martschini, Haas, Rod – Praplan, Bertschy, Scherwey.
    Rusko: Georgijev (Vasilevskij) – Nestěrov, Sergačjov, Orlov, N. Zajcev, Chafizullin, Gavrikov, Zadorov, Barabanov – Dadonov (A), Malkin, Grigorenko – Kaprizov, Kuzněcov (A), Ovečkin – Kučerov, Anisimov, N. Gusev – Tělegin, Andronov, Kovalčuk (C).

    Rozhodčí: Björk (SWE), Tufts (USA) – Malmquist (SWE), Oliver (USA)

    Diváci: 9 056
    bahis siteleri