Jihlava – Slavia 2:4 (kon.) | Teplice – Č. Budějovice 1:3 (kon.) | Zlín – Příbram 6:0 (kon.)
Dukla Praha – Karviná 4:3 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
4:3 (1:0)
MFK Karviná
Pondělí 20.05.2019, 14:00 • Juliska, Praha 6 • Juniorská liga – O umístění • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního dne a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (15:55:55)
     
    Tak nakonec šlo už jen o korekci skóre a zápas je definitivně u konce. Domácí v průběhu druhé půle prohrávali o jednu branku, nakonec ale stihli vyrovnat a dostat se i do vedení 4:2. V samotném závěru zápasu pak proměnili hosté penaltu a stanovili tak konečné skóre. Domácí tak berou tři body do tabulky, hosté ač sahali po třech bodech, nakonec odjedou s prázdnou.
     
    90
    Konec zápasu.
    89. Nikolaos Athanasios Fokaidis - 4:3
     
    89
    Karviná právě vstřelila branku!
    Jeden z hostů byl faulován v pokutovém území a sudí nařídil penaltu také pro Karvinou. Z ní se nemýlil NIKOLAOS ATHANASIOS FOKAIDIS střelou k levé tyči z pohledu Šťovíčka a snižuje tak na rozdíl jediné branky – 4:3.
     
    89
    Domácí se dostali do zajímavé šance, ale tu do zdárného konce nemohli dotáhnout. Dopustili se totiž ofsajdu a to sudímu na čáře neuniklo.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Karel Schneider (FK Dukla Praha).
     
    88
    Hosté si špatně přihráli a balon končí v zámezí. Autové vhazování blíže brance hostů.
     
    86
    Karvinští se ještě v závěru zápasu dostávají do další akce, spěchají na polovinu Dukly. Mezitím se znovu spustil celkem hustý déšť.
     
    84
    Karviná zahrávala nebezpečný volný přímý kop, ale po této standardní situaci se na dostel Dukle nedostala. Následuje odkop od Šťovíčkovy branky.
     
    81
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Hladík, přichází Sembol.
    80. Vojtěch KOLMAN - 4:2
     
    80
    Dukla právě vstřelila branku!
    Míč se znovu třepotá v karvinské brance. Domácí se prosazují po pěkné akci, kdy se z levé strany hlavou u bližší tyče prosadil VOJTĚCH KOLMAN a domácí jdou do dvoubrankového náskoku – 4:2. Kolman zároveň završil svůj hattrick.
    78. Vojtěch KOLMAN - 3:2
     
    78
    Dukla právě vstřelila branku!
    A tak se také děje. Po rohovém kopu se míč ocitl v pokutovém území, kde se v blízkosti hostující branky nemýlil VOJTĚCH KOLMAN – 3:2.
     
    79
    A vybojovali další rohový kop. Z další standardní situace tak mají šanci strhnout vedení na svou stranu.
     
    77
    Další pokus hostů zaletěl jen mimo branku domácích a po odkopu od branky Šťovíčka jdou domácí znovu do akce na opačném konci hřiště.
     
    76
    Hráči Dukly vybojovali další rohový kop. Po něm však branku hostů neohrozili a Karvinští tak přecházejí na druhou stranu.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Radovan Mašek (FK Dukla Praha).
     
    73
    Poté se hosté natlačili před pokutové území, ale jejich další přihrávka byla nepřesná a skončila jen v moci domácích hráčů.
     
    72
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Hujo, přichází Ceniga.
     
    71
    Nyní si autové vhazování vybojovala Dukla a zůstane tak na polovině Karviné. Obrana hostů je tak připravena pomoci svému brankáři.
     
    69
    Pražané ožili a znovu se ocitli v šanci, ale míč dostali jen za postranní čáru. Autové vhazování tak zahrají hosté.
     
    68
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Mentberger, přichází Lauko.
    66. Filip KORČEK - 2:2
     
    66
    Dukla právě vstřelila branku!
    FILIP KORČEK si postavil míč na značku pokutového kopu a pohodlně nařízenou penaltu proměňuje. Je tedy znovu vyrovnáno – 2:2.
     
    67
    Penalta pro Duklu!
     
    65
    Další pokus hostů, míč se však zastavil na obraně Dukly a ta míč poslal daleko od pokutového území.
     
    63
    Další odkop od hostující branky. Karviná tak po krátké chvilce znovu přechází na polovinu Dukly.
     
    61
    Po střele domácích se míč dostal za zadní čáru a následuje tak pouze odkop od karvinské branky. Karvinští tak mohou opět zaútočit.
     
    60
    Hosté znovu nastartovali své motory a hnali se dopředu, ve skrumáži před domácí brankou se však nedokázali prosadit. Dukla pak rychle otáčí hru.
     
    58
    Jenže se tak nestalo a po zisku míče šli do další akce na druhé straně zase domácí hráči.
     
    57
    Karvinští vybojovali rohový kop a pokusí se znovu ohrozit domácí branku.
     
    54
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Dancák, přichází Janko.
     
    Dnešní utkání sleduje 90 diváků.
     
    54
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Vyleta, přichází Kott.
    50. Nikolaos Athanasios Fokaidis - 1:2
     
    50
    Karviná právě vstřelila branku!
    Další akce hostů a je z toho jejich druhý branka. Karviná tak v krátkém sledu po sobě otáčí stav zápasu na svou stranu. Wala našel v pokutovém území NIKOLAOSE ATHANASIOSE FOKAIDISE, který se poté zblízka nemýlil a prostřelil Šťovíčka – 1:2.
     
    50
    Po další akci hostů dostali míč do své moci domácí a ten poté odkopl daleko od své branky Šťovíček. Jenže hosté se stihli vrátit, vytvořili si další šanci, kterou Dukla zastavila za cenu rohového kopu.
    46. Vojtěch WALA - 1:1
     
    46
    Karviná právě vstřelila branku!
    Na Julisce je vyrovnáno. Hosté hned v úvodu druhého poločasu skórují a mažou svou ztrátu. VOJTĚCH WALA unikl do pokutového území a z pravé strany pak prostřelil domácího brankáře k jeho pravé tyči – 1:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí. V něm se domácí dostali do vedení, které si udrželi až do konce. Byli aktivnějším týmem, hosté poté přidali, ale vyrovnat už nestihli. Mají na to ale ještě dalších pětačtyřicet minut a uvidíme, co nám tento duel ještě přinese. Druhý poločas začne přibližně v 15:05.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Po něm se do zajímavé šance dostali domácí, ale mezi tři tyče míč nedostali. A vypadá to, že první poločas je u konce.
     
    45
    Další rohový kop pro Duklu.
     
    44
    Po pravé straně unikal k velkému vápnu domácí hráč, jenž poslal balon do velkého vápna, ale ten skončil jen za zadní čárou. Odkop od hostující brány.
     
    43
    Na polovině Karviné tak vybojovali další autové vhazování, po něm se ale blíže karvinské brance nedostali.
     
    43
    Fokaidis po pravé straně chtěl míč odcentrovat do pokutového území, domácí ale vše dobře viděli a poslali balon na opačnou stranu.
     
    42
    Z této standardní situace ale nezapršelo a u balonu tak budou opět hosté.
     
    42
    Po autovém vhazování se fotbalisté Dukly dostali blíže brance soupeře, kde vyslali další pokus. Ten obrana Karviné srazila za branku a je z toho další rohový kop pro Pražany.
     
    40
    Ani jejich počínání nebylo úspěšné. Vše jistil znovu pozorný Šťovíček a vrátil míč svým spoluhráčům, kteří jdou do akce.
     
    39
    Hosté byli v dalším držení míče, jenže obrana Dukly je nepustila do vážnějšího ohrožení Šťovíčkovy brány a Pražané následně pak otočili hru.
     
    38
    Karvinští zle obléhali branku domácích, jejich střela nakonec skončila jen v moci domácího brankáře Šťovíčka a ten dlouhým nákopem poslal balon na kopačky svých spoluhráčů.
     
    35
    Žlutou kartu dostává Nikolaos Athanasios Fokaidis (MFK Karviná).
     
    35
    V souboji o míč ve skluzu padl na trávník jeden z domácích a přichází tak další ošetření.
     
    33
    Další odkop od branky Dukly. Jenže míč se dostal na kopačky hostů a ti se vrátili zpět. Poté Šťovíčka vystrašili další střelou, ale ta nakonec končí jen vysoko nad.
     
    31
    Hosté sice měli k dispozici další volný přímý kop, avšak míč, který dostal na hlavu jeden z hostů, poslal poté jen do rukavic domácího brankáře Šťovíčka.
     
    30
    Po třiceti minutách hry stále vedou domácí fotbalisté rozdílem jedné branky. V Praze stále prší a terén je dost podmáčený, přesto se oba celky dokáží dostat do zajímavých situací.
     
    28
    Na druhé straně byli domácí opět aktivní a po jejich další střele poslali hráči Karviné míč za zadní čáru. Takže je tu další roh pro pražskou Duklu.
     
    27
    Dlouho se nic nedělo, uprostřed hřiště bylo k vidění několik nepřesností a až nyní jsou u míče hosté. Před brankou domácích však nic nevymysleli, jen získali autové vhazování.
    23. Vojtěch KOLMAN - 1:0
     
    23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Po levé straně se do velkého vápna dostal VOJTĚCH KOLMAN, jenž se poté pravačkou nemýlil a střelou k bližší tyči otevřel účet tohoto duelu – 1:0.
     
    22
    Už je ale v pořádku a připraven zpět do hry. Bude mít k dispozici odkop, kterým balon pošle daleko od brány Dukly.
     
    21
    Karvinský brankář se zranil a bude potřeba jeho ošetření. Chvíli se tak hrát nebude. Vypadá to, že si přivodil zranění při zákroku.
     
    18
    Ale hosté si počínali hodně nepřesně a balon poslali jen vedle branky Šťovíčka. Ten si už míč připravuje k dalšímu odkopu od své branky.
     
    17
    Znovu zahrávali domácí hráči autové vhazování, s míčem se pak dostali na polovinu Karviné, tam o něj ale přišli a rychle se vraceli zpátky do obrany. Karvinští totiž uháněli před Tichého branku.
     
    16
    Nyní už to zavánělo nebezpečnou akcí na straně Dukly. Ta vyslala pokus na branku soupeře, tam byl však připraven brankář Karviné Tichý a dostal míč pod kontrolu.
     
    14
    Další slibně se rozvíjející akce Dukly skončila neúspěchem a otěže převzali hosté. Na polovině domácího celku pak vybojovali volný přímý kop, ale po něm se trefit nedokázali.
     
    11
    Střela Dančáka z hranice velkého vápna nenadělala Tichému větší problémy. Míč totiž skončil jen vedle jeho branky a bude ho tak znovu odkopávat pryč od svého zařízení.
     
    10
    Hosté se opět nedostali do ohrožení Šťovíčkovy branky a hned pak Dukla otočila hru. Počínala si však podobně, jako před malou chvílí hráči Karviné.
     
    8
    Po pravé straně táhl akci Tomáš Hujo, na podmáčeném terénu mu však balon uskočil a skončil v zámezí. Autové vhazování pro hráče Dukly.
     
    7
    Další aktivita Pražanů přinesla rohový kop. Po této standardní situaci se ale Dukelští nedostali do ohrožení karvinské branky a následuje tak pouze odkop od ní.
     
    6
    Karviná vhazovala míč na polovině Dukly, ale nakonec pak o míč přišla a do akce se tak znovu mohli vydat hráči pražského celku.
     
    4
    Na malou domů poslal míč David Šolaja. Brankář Dukly tak odkopl míč znovu do bezpečné vzdálenosti od jeho branky.
     
    2
    Dukla vybojovala volný kop z pravé strany. Míč se dostal do pokutového území, ale do bezpečí ho odhlavičkoval jeden z hostujících obránců.
     
    1
    Karvinští se po úvodním výkopu dostali na polovinu Dukly, avšak před brankou Šťovíčka nic nevymysleli. Záhy ztratili míč a do akce jdou domácí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Dukla Praha: Šťovíček – Mašek, Kosík (C), Krunert, Mentberger, Dancák, Korček, Šolaja, Kolman, Vyleta, Schneider
    Náhradníci: Janda – Kott, Lauko, Janko

    MFK Karviná: Tichý – Hladík, Putyera, Dramé, Wala, Hejda, Gros, Hujo, Fokaidis (C), Uchronski, Suchan
    Náhradníci: Kunz – Ceniga, Botur, Paholík, Sembol

    Rozhodčí: Melichar – Flimmel, Koval.
     
    Vzájemná utkání

    Oba soupeři se spolu naposledy utkali v roce 2017, tehdy Karviná doma zvítězila těsně 2:1. Domácí tak mají hostům rozhodně co vracet.
     
    MFK Karviná

    Hosté z Karviné jsou na tom hůře. V tabulce jsou na předposlední deváté příčce a na své konto zatím zapsali šest bodů. Sice o nic nejde, po této sezóně projekt Juniorské ligy končí, ale hosté by určitě nechtěli skončit poslední. Dnes se tak na Dukle pokusí získat nějaké body. Uvidíme, zda domácí roli favorita potvrdí, nebo zda hosté soupeře o nějaký ten bodík oberou.
     
    FK Dukla Praha

    Pražané jsou v této skupině na třetí pozici a stále bojují o první příčku ve části poražených. Na svém kontě mají dvanáct bodů a naposledy se jim dařilo na hřišti Českých Budějovic, kde zvítězili 3:1. I dnes byl rádi plně bodovali na svém hřišti. Proti hostující Karviné budou favorité.
     
    Hezké pondělní odpoledne. Dnes je na programu předposlední kolo Juniorské ligy a její skupina o umístění. Prostřednictvím tohoto textového online přenosu se zaměříme na duel mezi týmy FK Dukla Praha a MFK Karviná.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 23. Kolman, 66. Korček, 78. Kolman, 80. Kolman – 46. Wala, 50. Fokaidis, 89. Fokaidis

    Karty:   73. Mašek (DUK), 88. Schneider (DUK) – 35. Fokaidis (KAR)


    FK Dukla Praha: Šťovíček – Mašek, Kosík (C), Krunert, Mentberger (68. Lauko), Dancák (54. Janko), Korček, Šolaja, Kolman, Vyleta (54. Kott), Schneider
    Náhradníci: Janda – Kott, Lauko, Janko

    MFK Karviná: Tichý – Hladík (81. Sembol), Putyera, Dramé, Wala, Hejda, Gros, Hujo (72. Ceniga), Fokaidis (C), Uchronski, Suchan
    Náhradníci: Kunz – Ceniga, Botur, Paholík, Sembol

    Rozhodčí: Melichar – Flimmel, Koval

    Diváci: 90
    bahis siteleri