Uruguay – Ekvádor 1:3 (kon.) | Ukrajina – Panama 4:1 (kon.) | Senegal – Nigérie 2:1 (kon.)
konec
Senegal
2:1 (2:0)
Nigérie
Pondělí 03.06.2019, 20:30 • Lodz Stadium, Lodz • Mistrovství světa U20 • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:11. (22:23:39)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Senegalu, který svého soupeře porazila poměrem 2:1. Druhý poločas byl o to zajímavější, neboť Nigérie dokázala v samotném úvodu snížit nepříznivé manko, což slibovalo ještě hodně napínavou koncovku. Senegal si ale jednobrankové vedení dokázal pohlídat do konce, hodně tomu pomohla zodpovědná obranná hra, jenž soupeře nepustila do vážnější šance. Nigérie se tak s tímto turnajem loučí v osmifinále.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Nigérie se samotném závěru ještě snaží zatlačit svého soupeře, ten se ale nachází v hodně hlubokém bloku.
     
    90+2
    Střídání v týmu Senegal: ze hřiště odchází Ibrahima Niane, přichází Mamadou Mbow.
     
    90+1
    Nigérie se nyní dostala na druhou stranu, kde to Okon zkoušel pohotovou ránou. Jeho zakončení ale směřovalo doprostřed branky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Nigérii se krátí čas, ještě ale můžeme počítat s nastavením.
     
    88
    Niane se dostal nejvýše do vzduchu, což přineslo zisk hracího předmětu. Senegal roztáhl hru na levou stranu, kde se tentýž hráč nedostal přes Rabiua.
     
    87
    Včas z obrany dokázal vystoupit Aw, který navíc poté spolupracoval s kolegou. To dokázal zachytit Sor, jenž navíc zasáhl čistým způsobem.
     
    86
    Sor se nedostal kolem dvojice hráčů, naopak se poté sám prezentoval nedovoleným zákrokem. Tohle Senegalu maximálně vyhovuje.
     
    85
    Cissé si dokázal počkat na padající míč, avšak poté ho v krkolomné pozici poslal daleko vedle branky. Olawale ho navíc dokázal ještě doběhnout.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Senegal stále vede o jedinou branku, avšak soupeře nepouští k ničemu vážnějšímu.
     
    83
    Střídání v týmu Senegal: ze hřiště odchází Amadou Sagna, přichází Faly Ndaw.
     
    79
    Makanjuola obstaral další rohový kop, který byl rozehrán naprosto katastrofálním způsobem. Míč se totiž zakroutil zpět do zámezí.
     
    78
    Sagna našel v tandemu naběhnuvšího Awa, kterého si dokázal pohlídat pozorný Rabiu, jenž udělal to nejlepší, co mohl. Otřel míč o protihráče.
     
    77
    Po pravém křídle se dostal do pokutového území Okon, jehož následnou nabídku dokázal srazit Cissé. Nigérie bude zahrávat rohový kop.
     
    76
    Aw to nyní neudělal zrovna konstruktivně, v tísni totiž volil odkop za postranní lajnu. Nigérie se tak může usadit na polovině soupeře.
     
    75
    Na opačné straně se za sebe pokoušel prodloužit míč Eletu, který hlavičkoval pouze ven z hrací plochy. Ndiaye tak provede další odkop.

    David Suchý

    Branky: 36. Sagna (Diagne), 45+3. Niane (Dionkou) – 50. Okon (Makanjuola)

    Karty:   44. Lopy (SNG) – 54. Udo (NIG)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:11.
    Senegal: Dialy N'Diaye – Dionkou, Cissé, M. N'Diaye, Aw – Lopy, Diagne (C) – Niane (90+2. Mbow), Ciss (72. Niang), Sagna (83. Ndaw) – Badji.
    Náhradníci: Djiba, Sarr – Danfa, Dramé, Mbow, Mendy, Ndaw, Dia N'Diaye, N. N'Diaye, Niang.

    Nigérie: Oremade – Rabiu, Salawudeen, Ogbu, Udo (C) – Ofoborh (70. Dele-Bashiru) – Makanjuola, Michael (58. Eletu), Okon, Effiom (32. Sor) – Tijani.
    Náhradníci: Zaccala, Ogundare – Adams, Dele-Bashiru, Eletu, Emeka, Offia, Ozornwafor, Sor.

    Rozhodčí: Massa – Meli, Preti (všichni Itálie)
    bahis siteleri