Tisková konference s Markétou Vondroušovou (kon.)
konec
Tisková konference s Markétou Vondroušovou

Neděle 09.06.2019, 13:30 • 1.ČLTK • Tiskové konference
     
    Tisková konference s Markétou Vondroušovou je u konce, z tenisových dvorců na Štvanici přeji hezký zbytek neděle a zase někdy u Onlajnů na počtenou! (13:52:59)
     
    Markéto, už jste své stříbro stihla oslavit?
    MV: "Moc oslav jsem nestihla, přijeli jsme na hotel pozdě večer, takže žádné větší oslavy ještě nebyly na pořadu dne."
     
    Markéto, už Vám dochází, co jste dokázala?
    MV: "Jo už mi to trochu dochází, včera jsem byla trochu smutná, ale byly to neskutečné dva týdny a jsem za to moc šťastná."
     
    Nyní přichází otázky z řad novinářů
     
    Jiří Hřebec: "Svůj slib o příletu na Markétino finále jsem samozřejmě chtěl dodržet. Jak už tady padlo, jen jsem nečekal, že to bude tak brzy poté, co jsem to slíbil. Jsem rád, že to nebylo v Austrálii." (smích)
     
    Jan Henrych: "Je to pro mě novinka, není obvyklé vydržet na turnaji tak dlouho, je skvělé, že to Maky zvládla a vyhnula se jí i zranění."
     
    Jiří Hřebec: "Věděl jsem že přijde úspěch, nečekal jsem ale, že tak brzo. Finále v takhle krátké kariéře je velké překvapení."
     
    Markéta Vondroušová: "Nejvíce mě překvapila asi gratulace od Leoše Mareše, psali mi i spoluhráčky, třeba Bára Strýcová. V Sokolově se prý fandilo i na náměstí, je to hezké, že se fandí takhle ve velkém, moc si toho vážím, nečekala jsem to."
     
    Michal Vágner: "Sezona nezačínala zrovna jednoduše, Markéta na Extralize hrála výborně, ale přišla nějaká zranění. Máme program, Markéta ho do puntíku dodržuje, na tréninku vydrží klidně i tři hodiny, snad to tak bude pokračovat."
     
    Jan Henrych: "Je to překvapení, ale Maky na sobě pořád chce makat, tak je to pro ní velká odměna."
     
    Markéta Vondroušová: "Zní to pro mě docela divně. Kdyby mi někdo řekl, že se vrátím jako stříbrná, brala bych to všemi deseti."
     
    Ještě před začátkem tiskové konference přichází gratulace od tenisového klubu I. ČLTK Praha a Jana Koukala, jenž shodně Markétě darovali květiny a poděkovali jí za reprezentaci ve Francii.
     
    Tiskové konference se kromě Markéty Vondroušové zúčastní také její bývalý trenér Jiří Hřebec, manažer Jan Koukal, současný trenér Vondroušové Jan Henrych a kondiční trenér Michal Vágner.
     
    Stále teprve devatenáctiletá rodačka ze Sokolova má za sebou podle svých slov nejlepší týden své dosavadní kariéry. Na prestižním turnaji French Open dokázala senzačně postoupit až do finále, navíc bez ztráty jediného setu. Tam sice bývalé juniorské světové jedničce vystavila stopku australanka Ashleig Bartyová. I stříbrná medaile je však pro Markétu Vondroušovou nejlepší umístění na grandslamu v životě.
     
    Příjemné nedělní odpoledne z prosluněné Štvanice, kde v útrobách zdejšího tenisového areálu proběhne tisková konference s kometou posledních týdnů, tenistkou Markétou Vondroušovou!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:30.

    Tomáš Pauček

    bahis siteleri