Česko – Tým Světa 11:4 (kon.)
konec
Česko
11:4 (3:3, 8:1)
Tým Světa
Pondělí 10.06.2019, 16:00 • Roana, Itálie • MS v inline hokeji – kategorie Masters • Skupina B
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:14:37)
     
    39:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě není konec! Jedenáctou trefu na konto českého týmu přidává ROBERT HANÁK – 11:4! Asistence: David Balázs.
     
    38:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhou početní výhodu na šampionátu Češi využívají! Kombinaci až do kuchyně dokončil druhou dorážkou ROBERT HANÁK, který tak dokonává českou desítku – 10:4! Asistence: Martin Voleský.
     
    38:04
    Druhá přesilovka pro Česko, po faulu na Pavla Würtherleho. První zůstala bez využití, co nyní?
     
    37:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Když to nejde kombinací, zkusíme jinou cestu. LUBOŠ VÍCH si vzal puk po pravém mantinelu a ranou na přední tyč trefil neomylně pod břevno – 9:4!
     
    37:14
    Zápas se již spíše dohrává, oba celky kupí velké množství technických nepřesností.
     
    35:58
    Dvě slušné šance Česka končí na brankáři soupeře, vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    35:27
    Pavel Pavlíček si zákrok proti střele z mezikruží užil a k důležitému zásahu přidal i efektní složku.
     
    35:00
    Do konce utkání zbývá pět minut, čeští hokejisté se již o vítězství připravit nenechají.
     
    33:35
    Pavel Hanák mohl po Hejdukově pasu dokonat hattrick, ranou na přední tyč ale orazítkoval jen brankovou konstrukci!
     
    32:16
    Tým Světa právě vstřelil branku!
    Tentokrát si česká defenzíva nepohlídal rychlou přihrávku přes celé šíře, sám Pavlíček již proti soupeři a jeho dorážkám nic nezmohl – 8:4!
     
    31:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Během chvilky se PAVEL HANÁK prosazuje podruhé! Tentokrát ze zcela jiné pozice poté, co se po pravé straně natlačil před branku a díky své agresivitě protlačil puk za záda brankáře – 8:3! Bez asistence.
     
    30:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to 7:3! PAVEL HANÁK vystihl vyhození soupeře, udělal dva rychlé kroky a nechytatelnou ranou příklepem prostřelil vše před sebou – 7:3!
     
    29:23
    Dnes poprvé musel střídající Pavel Pavlíček zasahovat, závar před jeho brankoviště ale vyřešit kvalitně. Hra se rázem obrací na opačnou stranu.
     
    28:14
    David Balázs se také mohl zapsat mezi střelce, jeho pokus z přečíslení ale také za zády přesouvajícího se brankáře neskončil.
     
    25:46
    Nevím, co se s Týmem Světa o přestávce stalo, ve druhém poločase herně naprosto odešel a nedaří se mu zastavovat české útoky.
     
    25:15
    Další šanci si po střele z otočky vypracoval Robert Hanák, levý beton brankáře světového výběru byl ale na místě.
     
    25:00
    Prudké zakončení Vícha příklepem končí pro změnu na pravém betonu soupeřova brankáře. To Pavel Würtherle umístil vzápětí puk přímo do jeho lapačky.
     
    23:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zde se rodí zřejmě rozhodující náskok! Další českou akci zakončil z ostrého úhlu MARTIN VOLESKÝ, který vystřelil českému výběru již tříbrankové vedení – 6:3! Asistence: Tomáš Hanák.
     
    23:36
    Pavel Hanák další ostrou střelou vyprášil rameno soupeřova brankáře. Tým Světa se po pauze ještě nedostal z vlastní poloviny.
     
    23:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hattrick! TOMÁŠ HEJDUK prolétl podél pravého mantinelu, natlačil se do brankovišti a procpal puk za záda brankáře. Češi zvládli vstup do druhého poločasu mnohem lépe – 5:3!
     
    21:53
    Aktivita českého týmu Masters neutichá, ba naopak! Tomáš Langr byl sám před gólmanem, udělal bekhendovou kličku, následně ale trefil jen ležící beton. Škoda!
     
    21:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovku sice naši hokejisté nevyužili, do vedení se ale vzápětí dostávají! Pohledná kombinace v přečíslení ve třech proti jednomu přinesla přesné zakončení TOMÁŠE HEJDUKA za záda přesouvajícího se brankáře – 4:3! Asistence: Pavel Hanák.
     
    20:44
    Přesilová hra po přestávce vypadá z českého pohledu velmi nadějně, gólově vyhlížela především rána Hejduka. Stav se ale nemění.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:43
    S kombinací to však Češi přehnali a mohli za to být tvrdě potrestáni, Málek byl však při střele z pravého kruhu na místě.
     
    18:49
    Uvidíme první přesilovou hru a to na české straně. Podaří se držitelům světového bronzu strhnout v závěru prvního poločasu skóre na svoji stranu?
     
    18:39
    Karel Plášek – brankář soupeře 0:4! Český zadák se hnal od půlky do šance, v přečíslení dva na jednoho volil přímou střelu, kterou však gólman ramenem vyrazil.
     
    18:12
    Tomáš Hejduk se chtěl podruhé zapsat do střelecké listiny, jeho skrytá střela se kutálela kdesi po brankové čáře, dle názoru rozhodčího jí ale nepřekročil.
     
    16:49
    Obraz hry daleko více nahrává českému týmu, který se mnohem více tlačí do šancí. Hraje se ovšem na góly..
     
    16:19
    Pláškovi dnes pšenka nekvete, další svojí šanci ukončil tvrdou ranou do brankářovy vyrážečky.
     
    15:45
    Tým Světa právě vstřelil branku!
    A tak přichází trest! Secvičená akce s rychlou přihrávkou o mantinel přinesla samostatný únik zakončený přesně po zemi Karla Málka – 3:3!
     
    15:18
    Parádní průnik si střihl Pavel Hanák, jenž si troufl mezi dva zadáky a nakonec doputoval až k brankáři. Puk se zřejmě otřel o tyčku! Chvíli na to měl stejný hráč na hokejce opět čtvrtý gól, ani tentokrát ale neuspěl.
     
    14:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krátce po vhazování se ale český tým prosazuje potřetí! TOMÁŠ HEJDUK tečoval Balázsovu střelu zpoza kruhů opřel do kotouče a podruhé posílá Česko do vedení – 3:2! Asistence: David Balázs.
     
    14:24
    Karel Plášek před prázdnou poloprázdnou brankou podruhé, znovu neuspěl. Tentokrát mu do zakončení vložil hokejku pozorný brankář!
     
    14:07
    Kombinace naslepo navedla puk do brankoviště, kde si Tým Světa málem vstřelil vlastní branku.
     
    13:07
    Po vyrovnání začal kousat pro změnu Tým Světa, který se snaží strhnout skóre na svoji stranu. Málek v tuto chvíli o nudě vyprávět nemůže.
     
    11:46
    Tým Světa právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Tomáš Langr nejprve po Víchově pasu neproměnil stoprocentní šanci, když v samostatném úniku ztroskotal na brankáři, z rychlé protiakce soupeř skóroval přesnou střelou mezi Málkovy nohy – 2:2!
     
    10:18
    Sledujeme poměrně vyrovnaný duel, oba celky mají slušné příležitosti na vstřelení branky. Tu poslední měl Tomáš Hejduk, jehož pokus zpoza pravého kruhu skončil dalším zákrokem soupeřova gólmana.
     
    09:44
    Obrana světového výběru má lehké mezery, z další protiakce postupovali dva sami na brankáře. Vše vzal na sebe Pavel Hanák, který ale nechal vyniknout pouze soupeřova gólmana!
     
    09:08
    Čeští masters výrazně zkvalitnili svoji hru, po rychlé souhře Karel Plášek minul téměř odkrytou klec!
     
    07:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi otáčí vývoj střetnutí ve svůj prospěch! Napodruhé už se LUBOŠ VÍCH nemýlil a z bezprostřední blízkosti podruhé rozjásal českou střídačku – 2:1! Bez asistence.
     
    07:35
    Další exkluzivní pas Langra našel tentokrát hokejku Vícha, který trefil bekhendem brankovou konstrukci!
     
    07:03
    Obranu soupeře nyní provětral Tomáš Hejduk, jeho samostatná akce ale skončila až za brankou.
     
    06:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naše mužstvo se na začátku sedmé minuty raduje z vyrovnání! Tomáš Langr ukázal svoji kvalitu, když křižným pasem našel neomylně hokejku MARTINA VOLESKÉHO, který neměl problém zakončit. Chrudimská spolupráce přinesla vyrovnávací trefu – 1:1! Asistence: Tomáš Langr.
     
    05:50
    Martin Voleský se hnal do šance, zřejmě byl faulován, ale rozhodčí vylučovat nehodlají.
     
    05:31
    Hrubá chyba v české defenzívě mohlo znamenat velkou pohromu, gólman Málek tentokrát své mužstvo podržel! Tým Světa je v úvodních minutách nebezpečnější.
     
    04:58
    Na opačné straně je velmi aktivní Pavel Wührterle, další jeho pokus skončil v rukavici brankáře.
     
    03:32
    Tým Světa právě vstřelil branku!
    Máme zde první branku dnešního utkání. Jeden z hráčů ze světového výběru vystřelil přímo mezi nohy brankáře Málka, který betony nestihl sklapnout včas – 0:1!
     
    02:11
    První kvalitní příležitost českého týmu si vypracoval David Balázs, jeho zakončení z mezikruží ale skončilo v náruči soupeřova brankáře.
     
    00:44
    Ostrý začátek zápasu je za námi, brankář Málek si připsal první úspěšný zákrok. Češi se snaží obracet hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Pavlíček, Málek – Balázs, Plášek, Vích, Hejduk – P. Hanák, R. Hanák, Schubert, Voleský, Pospíšil, Kala, P. Würtherle, Langr
     
    Nominace kategorie Masters 38+:
    Pavlíček, Málek – Balázs, Plášek, P. Würtherle, Vích, Hejduk, P. Hanák, R. Hanák, Voleský, Langr, Schubert.
     
    Příjemné pondělní odpoledne ze severu Itálie! Ve městech Roana a Asiago dnes startuje světový šampionát v inline hokeji v kategorii Masters a Veteránů. Oba české výběry budou usilovat o kovy nejcennější a věříme, že to potvrdí již kvalitním vstupem do turnaje.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 7. Voleský (Langr), 8. Vích, 15. Hejduk (Balázs), 22. Hejduk (P. Hanák), 24. Hejduk, 24. Voleský (T. Hanák), 31. P. Hanák, 32. P. Hanák, 38. Vích, 39. R. Hanák (Voleský), 40. R. Hanák (Balázs)


    Česko: Málek (21. Pavlíček) – Balázs, Plášek, Vích, Hejduk – P. Hanák, R. Hanák, Schubert, Voleský, Pospíšil, Kala, P. Würtherle, Langr
    Tým Světa:
    bahis siteleri