Rumunsko – Chorvatsko 4:1 (kon.) | Anglie – Francie 1:2 (kon.)
konec
Anglie
1:2 (0:0)
Francie
Úterý 18.06.2019, 21:00 • Dino Manuzzi, Cesena • Mistrovství Evropy U21 • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 4:7. (23:00:04)
     
    Až v osmé minutě nastavení ukončil hlavní rozhodčí druhý poločas. Francie v samém závěru otočila zápas s Anglií na konečných 2:1.

    Úvodní minuty patřily jednoznačně Angličanům. Především Ryan Sessegnon s Dominicem Solankem trápili obranu soupeře. Sessegnon dokonce mířil sám na branku, ale po jeho přihrávce si srazil balon do vlastní tyče Konaté. Následně ale zabrala i Francie a po ruce Jakea Clarke-Saltera mohla jít dokonce do vedení z penalty. Tu ale Dembélému zlikvidoval Dean Henderson.

    Po změně se Anglie ujala vedení, když neskutečnou individuální akcí přehrál obranu soupeře Philip Foden. Po hodině hry mohl Albion vést už o dva góly, ale zásah Sessegnona neplatil pro ofsajd. Ihned poté ale fauloval ve vápně Hamza Choudhury, který po červené kartě musel hřiště opustit. Ani druhou penaltu ale Francie neproměnila, když Houssem Aouar napálil tyč. V samém závěru se ale Les Blues nadechli k obrovskému tlaku, který nejprve vrcholil srovnáním po střele Nanitama Ikoného. V šesté minutě nastavení si po rohovém kopu srazil míč do vlastní sítě Aaron Wan-Bissaka a udal konečné skóre.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Thuram se ještě po rozehrávce dostal k míči na útočné polovině. Francie ale nedokázala ušetřit více času po souboji s Dasilvou.
    90+6. Aaron WAN-BISSAKA - 1:2
     
    90+6
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie dokázala v nastaveném čase strhnou skóre na svou stranu! Po přetaženém centru se dostal k balonu Jean-Philippe Mateta, který v krkolomné pozici nezakončoval vůbec důrazně, ale ve snaze zachránit balon před brankovou čárou ho srazil do vlastní sítě AARON WAN-BISSAKA.
     
    90+5
    Po Thuramově přihrávce pálil z otočky Moussa Dembélé, ale jeho pokus byl zblokován ještě na rohový kop. Nejspíše poslední šance Francie.
     
    90+4
    Foden opouští hrací plochu, ale bude připraven pokračovat v zápase. Francie mezitím mohla rozehrát ještě na útočné polovině trávníku.
     
    90+3
    Philip Foden má křeče a hlavní rozhodčí na moment přerušil hru. Střelec jediné anglické branky musí být ošetřen.
     
    90+2
    Francie se snaží přidat ještě vítěznou branku. Dembélé přihrával k Ntchamovi, který se ale s míčem před vápnem nedokázal otočit.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase hned pět minut.
    90. Nanitamo Jonathan Ikoné - 1:1
     
    90
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie v devadesáté minutě srovnává stav! NANITAMO IKONÉ se po přízemní přihrávce dostal do vápna, rukou si udělal trochu místa v souboji s Dasilvou a poté napálil míč k pravé tyči. Henderson tentokrát na ránu nereagoval.
     
    90
    Wan-Bissaka až příliš dlouho otálel s vhazováním a dostal od rozhodčího žlutou kartu.
     
    90
    Francie se snaží, co to jen jde. Ikoné pálil po zpětné přihrávce Ballo-Tourého, ale z blízkosti našel jen obránce postaveného před sebou.
     
    89
    Nápor Francie v posledních minutách roste. Olivier Ntcham opět pálil ze střední vzdálenosti, ale ani tečovaný pokus Hendersona nepřekvapil.
     
    88
    Ballo-Touré měl na levé straně prostor, dokázal prostrčit míč na Thurama, který ale z úhlu nedopravil střelu do sítě. Francie se ale ještě udržela u míče.
     
    87
    Philip Foden ušetřil pro Anglii několik sekund, když vyvezl míč na útočnou polovinu. Poté chtěl ještě vybojovat faul, ale jeho pád hlavní rozhodčí neodpískal.
     
    86
    Ntcham přihrával Dembélému, který ještě posouval míč patou na Ikoného, ale to už byla obrana Anglie stažena ve vlastním vápně.

    Vít Schück

    Branky: 57. Foden – 90. Ikoné (Reine-Adélaïde), 90+6. Wan-Bissaka (vla.)

    Karty:   49. Maddison (ENG), 90. Wan-Bissaka (ENG) – 79. M. Dembélé (FRA)   63. Choudhury (ENG)

    Neproměněná penalta: 26. M. Dembélé (FRA), brankář Henderson zneškodnil, 65. Aouar (FRA), mimo


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 4:7.
    Anglie: Henderson – Wan-Bissaka, Tomori, Clarke-Salter (C), Jay Dasilva – Maddison, Choudhury, Foden – R. Sessegnon (77. Calvert-Lewin), Solanke (73. Mount), D. Gray (77. T. Abraham).
    Náhradníci: Gunn, Woodman – Dowell, Kenny, Kelly, Konsa, H. Barnes, Mount, Calvert-Lewin, Gibbs-White, Nelson, T. Abraham.

    Francie: Bernardoni – Dagba, Konaté, Upamecano, Ballo-Touré – Reine-Adélaïde, Tousart (C) (75. Mateta), Aouar (84. Thuram), Ikoné – M. Dembélé, Bamba (66. Ntcham).
    Náhradníci: Larsonneur, Prévot – Amian, Del Castillo, Guendouzi, Mateta, M. Sarr, Niakhaté, Sissoko, Caci, Ntcham, Thuram.

    Rozhodčí: Srdjan Jovanović – Uroš Stojković, Milan Mihajlović (vš. SRB)
    bahis siteleri