IHC Přerov – Devils Zlín 6:2 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
6:2 (3:1, 3:1)
IHC Devils Zlín
Pátek 21.06.2019, 16:30Play off extraligy juniorů inline hokeje • Finále
Partner:
     
    37:39
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov přidává šestou branku a pojišťuje si zlatou medaili. Pěknou kombinaci zakončil přesně STANISLAV SVOZIL. Asistence: Daniel a Jan Mlčák.
     
    34:57
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín (Podešva – 2 min, podrážení).
     
    32:50
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Na druhé straně se kotouč za brankovou čáru dostat povedlo. Martin Ryšavý využil chybu Zlína a dostal se s TOMÁŠEM HANÁKEM do brejku dva na jednoho, který dokázal proměnit střelou do prázdné brány druhý jmenovaný. Asistence: Martin Ryšavý.
     
    31:20
    Na druhé straně zvoní tyč za zády Šarmana!
     
    30:01
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov se dostává znovu do dvoubrankového vedení po krásné individuální akci, kterou předvedl STANISLAV SVOZIL, jenž se dostal do úniku, položil si brankáře a bekhendem poslal kotouč do horních pater brány. Bez asistence.
     
    22:59
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín (Liss – 2 min, držení).
     
    22:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín využívá signalizovanou výhodu a už je na dostřel Přerovu. Jiří Suhrada poslal puk k modré čáře, kde byl připraven vystřelit DOMINIK LUŽA, který dostal puk do sítě o levou tyč branky. Asistence: Jiří Suhrada.
     
    14:21
    Přerov měl obrovskou příležitost na zvýšení skóre, když se domácí dostali do přečíslení dva na jednoho. Puk putoval přes šíři hřiště, aby jej mohl Krupa pohodlně zakončit do prázdné brány, ale Šarman předvedl fantastický zákrok hřbetem lapačky, kterým kotouč vyrazil.
     
    11:55
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín (Hrazdira – 2 min, hákování).
     
    11:14
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov (Šimanský – 2 min, vysoká hůl).
     
    10:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín rychle odpovídá a dostává se na rozdíl dvou branek. Rychlý přesun od vhazování do útočného pásma zakončil střelou mezi betony JIŘÍ SUHRADA. Asistence: Dominik Luža.
     
    10:24
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerovští hráči rychle přidávají třetí branku. Tomáš Kupa tentokrát v roli nahrávače našel DANIELA INDRÁKA, který prostřelil zlínského brankáře. Asistence: Tomáš Krupa.
     
    09:41
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov se dostává do dvoubrankového náskoku po sporné situaci. Kotouč se po střele z levého kruhu odrazil do míst, kde stál TOMÁŠ KRUPA, jenž usměrnil kotouč do branky bruslí. Bez asistence.
     
    00:51
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Zlínu se vyčkávací taktika příliš nevyplatila, jelikož si puk vybojoval na levé straně hřiště MARTIN RYŠAVÝ, který pohotovou střelou zápěstím překonal hostujícího brankáře pod lapačkou. Bez asistence.

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 1. Ryšavý, 10. Krupa, 11. Indrák (Krupa), 31. Svozil, 33. Hanák (Ryšavý), 38. Svozil (Indrák, Mlčák) – 11. Suhrada (Luža), 23. Luža (Suhrada)


    IHC Night Birds Přerov: Postava – Mlčák, Zatloukal, Svozil, Krupa, Kleniar, Šimanský – Hanák, Holík, Vohrabal, Ryšavý, Peluha, Indrák.
    IHC Devils Zlín: Šarman – Suhrada, Liss, Luža (A), Bachánek (A), Hrazdira, Baďura, Chludil, Martinec, Weintritt, Podešva (C), Šindelek.

    Rozhodčí: Josef Novotný, Stanislav Cik
    bahis siteleri